17 de febrer 2008

Delicatessen-Paià

Bona nit a tothom.
Avui, farem una cosa senzilleta, boníssima, i és més, que els homes del blog també podran fer algun dia perquè no és gens complicat. Fins i tot el Pavu ho sap fer (almenys de menjar-s'ho, je, je)
Quiche Lorraine:
Per la pasta necessitarem:
20ograms de farina
100grams de mantega
50 centilitres o mil-litres no ho sé ( jo omplo un recipient que marca la mida) d'aigua
Un pòlsim de sal.
Fer una barreja de tot això i ho deixem reposar 1/4 d'hora.

Pel farciment:
150 grams de cansalada virada
100 grams de pernil dolç
Això ho fregim a foc lent i no massa amb una paella.

3 ous
100 (del que sigui) de crema de llet
50grams de formatge parmesà
sal i pebre.
Aquests ingredients els passarem per la batedora.

anem a elaborar-ho:
Agafant el recipient amb que ho volem coure, hi posem una mica de farina al cul perquè no s'enganxi i seguidament i posem la pasta. La punxem una mica. Després i posem la barreja de la cansalada i i el pernil i després el que hem batut. I posem 100 grams de formatge gruyerè a sobre i ho posem a coure al forn durant 40 minut.
Recomano que us ho mengeu tebi, o sigui que millor fer-la just una estona abans de servir-la.
El farciment pot variar: ho podeu fer amb gambetes, o amb porro i ceba, o amb anxoves...
l'únic que ha de ser igual per cada quiche és el que hem batut.
Apalí que vagi de gust...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé Imma, només de llegir-ho ja m'està entrant gana.... hauré d'anar a sopar!!!!!
P.D.
Amb aquests plats que cuines com és que en Torra està tant prim?
Que li fas cremar moltes calories?

Anònim ha dit...

IMMA!
sobretot!

NO POSIS ELS DRAPS DINS DEL FORN MENTRES FUNCIONA!!!!!!

imma ha dit...

Gabi: el meu home és un noi vitalinia.
però aquest tema no el toco jo. l'hauria de tocar el Dr. House, ai perdó el doctor Jou.
Per cert avui no hi ha consultori????
castanyera, de moment no he posat cap més drap a dins el forn...

cospi ha dit...

Això que ens expliques de l'ix corrent és el que fa el Pavo quan no et queda massa bona la recepta?...

Anònim ha dit...

també la podeu fer amb porros del jardí del Sant de Pau de Sant Pol de Mar!!

Josep Vidal-Alaball ha dit...

El Dr Jou ha estat atenent a les obligacions familiars i en els propers minuts penjarà el seu Consultori al Blog

Anònim ha dit...

Suposo que no fareu vaga Dr. Jou!!!!!
perquè aquesta setmana entre metges i professors......
QUINS NASSOS!!!!!

Josep Vidal-Alaball ha dit...

Tranquil Sr Gabi, el Dr Jou atendrà sempre a les obligacions del blog paià
Com que al blog paià només faig 1 consulta per setmana encara m´ho puc atrapar