06 de febrer 2008

Paia sedé ( no me caigo bién)

No me caigo bién
Me caigo mal.
Levántame.
No me siento bién
Me siento mal.
Levántame.
Ni me encuentro bién
Ni me encuentro mal.
Así que buscame.
Tú que te caes bién
Y que sabes porqué
Tú qué te encuentras bién
Enseñame!

Josele Santiago. Los enemigos. De la cançó “ no me caigo bién”.


Si teniu ganes d'escoltar una bona guitarra rock'n'rollera ta txin, ta txin: Jon Spencer Blues Explosion!. Cada vegada és mes difícil entrar en un local i escoltar una bona guitarra, l’electrònica se’ns menja, fet que em sembla collonut, però com a romàntics que som, ens agrada de tant en tant sentir el so estrident d'un rocker fent el capullo amb el seu instrument ( bé, de gent que fem el capullo amb l'instrument en som uns quans, valgui per instrument qualsevol cosa susceptible d'agafar-se amb els cinc dits de la ma!). Repeteixo: Jon Spencer Blues Explosion!
Aquest “trio” van ser els abanderats de la “retornada” moguda New Yorkina dels anys 90. També toquen sense baix! I fan una revisió blusera molt personal. A mi em deiverteixen. Trobo que és un grup “catxondo” i com que no tinc gaires ganes de dir res mes, us penjo dos videos perquè disfruteu. Ah, un consell, quan els escolteu moveu les grenyes amunt i avall com “possesso”. Jo ho faig i us granteixo que encara us divertireu mes!
I com diu el gran Pavo: Lo bueno si es breve dos veces breve y si no... mejor que sea breve” ( o algo així!)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Home lo de moure les grenyes a alguns ens ve justet i altres ho teniu bastant pelut. Ups aquest potser no era el millor adj. precisament!

Anònim ha dit...

" bienvenido hijo a la realidad " J.S.

Hombre ,Sinjo, vaya vacaciones tan guapas, no??

Un parell de setmanes i torna ell tan guitarrero, joder!!, con las melenas al viento!! I sense baix, mas dificil todavia!!!

El Sr. Blogmonster et resquitarà la part corresponent de la nomina d'aquest mes com a col-laborador del blog i me la ingresarà a mi, valen???

Ves badant que els de sota et pendran el puestu amb els Pink Floyd de marras!!!

Anònim ha dit...

No patiu que no hi ha cap intenció de pendre el puestu a ningú!!!!! Cadascú la seva feina, i la meva és la de criticar (que és més fàcil)

Anònim ha dit...

Pobre pianista, quan va arribar ja s'habia acabat el presupost per mes chupes de cuiro... ROCK & ROLL !!!

Anònim ha dit...

Si continua menjant-se el micro algun dia quedarà enrampat.
No seria el primer...

La veu recorda Pearl Jam?

Pavu ha dit...

Només un pèl...jam