17 de març 2008

LA VIDA EN UN JEEP

Frec a frec fins l'últim moment entre Cal Pujol 25 vots 52% i Ca l'Alberich 20 vots 42%. Altres 3 vots 6%. La cosa ha estat molt igualada. Està clar que a les dues pastisseries ho fan tot la mar de bo i que gaudeixen de molt bona salud, cadascuna amb el seu públic fidel.

I aquesta setmana obrim el RAJOMETRE. Una pregunta en clau barcelonista feta perquè us pogueu desfogar i treure tot allò que porteu dins;
Quins son els mals del Barça? Com pot ser que, amb una de les millors plantilles de l'historia, el Barça porti dos anys fent pena? Ha de continuar Frank Rijkaard la temporada vinent al Barça?


I ES QUE EL SSSSSSOCI NO POT MÉS!!!



J.M. Puyal.
S'entén això?

22 comentaris:

natx ha dit...

A mi hi han 2 coses que em fan molta rabia: la 1a és que teníem un equip per marcar un cicle (4 o 5lligues i un parell de champions) i després de Paris han perdut tota l'ambició. La 2a és que un Madrid LAMENTABLE ens guanyarà 2 lligues seguides...senses comentaris.
Està clar que avui en dia tots els equips estan molt ben preparats tactica i FISICAMENT i si el barça vol guanyar ha de correr i lluitar igual que els seus rivals (com els 3 primers anys) i sinó: A LA PUTA CALLE! començant pel Rijaard que ha perdut tota la autoritat dins el vestidor i sembla que vagi fumat tot el dia.
He dit!

Anònim ha dit...

TotalmentedeacuerdoJoséMaria!!!

Anònim ha dit...

...Lo bueno no tiene precio...
...puritos DUCS!!!

Anònim ha dit...

...Que fa el Jaen?

Anònim ha dit...

Pooooooootul!!!
Ets igual que un bull negre sense budell!!!
Ppppooooooooooooooooommmmmmmmmmm!!!

Anònim ha dit...

...Carmeta, que has anat a la pelu?
...estava tancada,oi!!!

Anònim ha dit...

has dicho pelu?
peluquería conchi!!!!! pa está la mas guapa del barrio!!!!!

Anònim ha dit...

en aquest club falten collons... collons per fer fora en Roanlidho quan va començar a decantar-se-la, collons per cridar l'alto a en Rijkaard quan la plantilla se'l petava, collons per fer fomar a en Txiqui quan a en Rijkaard li prenien el pèl,collons per apretar als preparadors físics,i sobretot COLLONS PER ANIMAR MÉS...... Sóm un club de victimistes, sempre es queixa tothom però ningú fa res per arreglar-ho

Anònim ha dit...

això amb mi no passava

Anònim ha dit...

Jo penso que el Barça té el què es mereix la seva afició ( recordem que segons ells: la millor del món). I si no, què es mereix una afició que va a "rajar" els seus propis jugadors al camp?

Anònim ha dit...

Al ssssssssosi no sel pot aganyar. Ofereixo la meva portera per fixar
jugadors per l'any que ve

natx ha dit...

Mira Sinjo Jo, a l'igual que tu, soc contrari a rajar dels jugadors, almenys durant el partit, però ESTIC INDIGNADISSIM AMB EL FILL DE LA GRAN PUTA DEL RONALDINHO i seria capaç de passar-me 90 min insultant-lo!
Vaya jeta, vaya caradura, vividor, pèssim professional, sense ambició ni orgull...

I la directiva del Barça? Volen fer el favor d'obrir els ulls d'una vegada. El que passa és que no tenen cullons de pendre decisions valentes, l'únic que els importa és la seva poltrona i quedar bé amb el sssoci. Si aquest any no hi han titols LAPORTA DIMISIÓ!!!

laiona ha dit...

Jo crec que al Camp s'hi va a animar, i si hi has d'anar a rajar, no cal anar-hi. Ara bé ( que vol dir moro), no hi ha dret que amb aquests sous, una persona no sigui professional, perquè es tracta de PROFESSIONALITAT I PUNT!!!
Que surti i s'emborratxi si vol ( perquè ho han fet sempre) però que l'endemà compleixi amb les seves obligacions COM QUALSEVOL ALTRE TREBALLADOR DEL MÓN, i si no ho pot fer, que deixi la seva vida nocturna.
I si l'entrenador no pot posar ma dura, doncs al carrer també!!

Anònim ha dit...

Resum d'uns quants programes de radio dels últims dies;

- El dijous de la setmana pasada, el Ronaldinho va arrivar torrat a l'entrenament. Venia de fer una festa per despedir el Messi que se n'ha anat a l'Argentina a recuperar-se.
És per això que el Rijaard no el convoca per jugar diumenge.

- El cos tècnic i la directiva ja no saven que fer amb el Ronaldinho. Es veu que no escolta a ningú, i va a la seva. Només pensa en sortir de festa. Ha arribat un punt, que no escolta ni al seu propi entorn. No fa cas ni del seu germà i alhora representant, que també estan molt preocupats perquè veuen que va pel mal camí, i tenen por que la cosa pugui acabar molt malament. (com per exemple Maradona).

- A can Barça els preocupa molt la influència que Ronaldinho te amb Messi. Parella habitual de les nits discotequeres a Castelldefels. Les seves cases estan a tocar.

- Marquez fa un mes que no juga, per un copet mooolt dolorós al peu. Els metges l'hi han aconsellat repòs total.
Un periodista d'onda cero se'l va trobar dimecres pasat en una discoteca de Madrid, a les tres de la nit ballant com un boix amb la seva espectacular novia Jaydy Michel.

Com deia aquel... AIXÒ ÉS CAN PIXA!!!

seguirem informant.

Anònim ha dit...

Boix(segons enciclopèdia catalana):
Petit arbre d'uns cinc metres d'alçària màxima (gairebé sempre arbustiu, però, a causa del seu lent creixement i de l'explotació abusiva), de fulles petites, ovades, enteres i coriàcies, verdes tot l'any (tot i prendre tonalitats vermelloses a l'hivern), flors blanquinoses i perfumades i fruit en càpsula, acabat en 2-4 apèndixs superiors.
Però enlloc posa que balli!!!!

Anònim ha dit...

Ballant? a les 3 de la matinada? amb la Jaydy Michel?
On s'has vist.....
A les 3 de la matinada hauria d'estar FOLLAAANT amb la Jaydy!!!!!

KOPINI ha dit...

Ronaldinho ha estat 2 mesos (els que no ha jugat) intentant deixar l'alcohol (pel que es veu no ha pogut). No és una broma, un amic del president Godall és amic meu i m'ho ha explicat. Per això està inflat,... Bè, no tant com jo, però si per jugar al ritme que necessita.

KOPINI ha dit...

Ronaldinho ha estat 2 mesos (els que no ha jugat) intentant deixar l'alcohol (pel que es veu no ha pogut). No és una broma, un amic del president Godall és amic meu i m'ho ha explicat. Per això està inflat,... Bè, no tant com jo, però si per jugar al ritme que necessita.

KOPINI ha dit...

l'he posat sense voler dos cops, ... Demano disculpes

Anònim ha dit...

Natx, a mi només m'importa el partit. Tot el què us diu la prensa, els jugadors, la directiva, els soci...me la porta fluixa. Penso que els hi fotem massa cas. Si vol torrar-se que es torri... com si es vol tirar pel pantano. Només és un putu esport.

laiona ha dit...

Has d'arribar a beure molt per enganxar-t'hi amb 27 anys!!

Anònim ha dit...

Els dirigents bons es veuen en els moments difícils, quan tot va be es molt fàcil pero quan van mal dades es quan s'han de moure!!!
El ronaldinho fa dos anys que no juga o no pot jugar a res.
Els entrenaments son un cachondeo!!
Clar i despres es lesionen (pobrets!!).
El marquez viu a Madrid.
PROU!!!!! S'HA DE CORRER!!!!