31 de març 2008

Gol Paià

Holaaaaaaaa paierus!!!!

Cap de setmana moooolt interessant, amb calçotada paià inclosa.

Futbol. Vaig estar de sort. No vaig veure el partit del Barça. I no diré res més per no encendre'm... El Madrit va guanyar el Sevilla i el súper Apañó....va tornar a perdre. Ho estan aconseguint, ho fan pitjor que el Barça!! Apunt optimista: si guanyem tots els partits que queden, campions. Apunt realista: no tenen collons de guanyar tots els partits que queden.

Basquet. Victòries del Barça i Joventut, derrotes del Girona i Manresa i bla bla bla..., la lliga només és interessant quan arriben els play-off, i algun Barça-Madrit aïllat. Apunt optimista: el Barça encara pot guanyar lliga i lliga europea. Apunt realista: no guanyaran res. Si el Joventut guanya la lliga ja m'estarà bé, em sembla que ja m'han passat els temps de ser anti-penya.

Moto GP. Interessant carrera a Jerez, on el nen Pedrosa va guanyar bastant clarament, seguit del mestre Rossi i del debutant Lorenzo. Em sembla que serà una temporada emocionant... Encara no tinc clar si el Lorenzo fa ràbia... Algú sap si és del Madrit??

Formula 1. El Fernando Alonso ara vol anar de simpàtic. No ho aconsegueix.

Veterans. Una altra victòria dels veterans del Berga, aquesta vegada contra els Marroquies. El resultat final va ser de 3 a 0, però no va ser un partit gens fàcil. El Berga va començar bé però com sempre va perdonar molt de cara a gol. També hi va haver algun moment de tensió, que no va anar a més. El natx va ser baixa, i al paquito ja fa temps que no el veiem. Una altra cosa ben diferent és el primer equip del Berga. Tenia l'última oportunitat contra el Gironella. I va perdre 0 a 1. Em sembla que ja no hi ha res a fer. I a sobre el Gironella encara es pot salvar...

Apa canalles, demà hi ha champions. Què faran aquella colla de........?

19 comentaris:

natx ha dit...

A mi, amb La Penya, em passa el mateix, abans feien rabia i ara ...doncs si no guanya el Barça que guanyi La Penya, que son catalans.
I el Lorenzo doncs es veu que és del Barça i molt amic de l'Eto'o. La veritat és que tant el Lorenzo com el Pedrosa es comporten com lo que són: 2 crios.

KOPINI ha dit...

Encara hi ha esperança Pavu, però tens raó que vem deixar escapar una oportunitat important d'apropar-nos a la permanència... De totes formes seguirem lluitant fins al final... Cada diumenge et dic el mateix i mai es compleix... Ja no t'ho diré més... a veure que passa. Salutacions... Aquesta matinada a l'avió de tornada posaran al Guardiola d'entrenador del primer equip... i ho acabarà d'ensorrar...

Anònim ha dit...

ziga-zaga, ziga-zaga !!

Anònim ha dit...

El guardiola no tenia el sida?

Anònim ha dit...

m'ha dit el cunyat de la portera de la cosina de la germana del veí de sota que el Guardiola s'entenia amb el Bogarde...

Anònim ha dit...

Eh pavu que a Gironella tot i neix i res i creix???
o sigui que per un cop de sort, no cal que fardi del meu poble.

Anònim ha dit...

No entenc res de futbol (ni de dones!), però si s´ha de donar una oportunitat a algú nou prefereixo el Guardiola que el Laudrup, que de moment tampoc ha demostrat res més que saber fer jugar un equip que ja estava fet i jugava bé l'any passat.
Personalment prefereixo el Mourinho, però sino que l´hi donin una oportunitat al nen de St Perdó

KOPINI ha dit...

El Nen de SantPerdó no té cap esperiència que entrenar aquest últim any a tercera divisió i el Laudrup té al GETAFE a la final de la Copa del REI, a quarts de la UEFA i ben posicionat a la LLiga. De totes formes l'any que ve MOURINHO !!! Si Guardiola és el da l'any que ve hem faig del SEVILLA. I no és perque Guardiola no ho pugui fer bè, si no per la decisió de que un principiant porti un club que aspira a guanyar-ho tot.

HE DICHO !!!

Querni ha dit...

totalmentedeacuerdojosemaria!

natx ha dit...

Guardiola, Mourinho, Blanc...lo important és que el Txiki fitxi bé i la resta amb treball i sentit comú funciona sol.
Experiencia? El mestre Cruyff i el propi Rijkaard tampoc és que en tinguessin gaire, i home no ens ha anat tant malament, no?
El qui no vull ni en pintura és el Judas Laudrup, que fitxi pel Madrid si vol.

KOPINI ha dit...

El Cruyff venia d'entrenar a l'AJAX i el Rijkaard la Selecció Holandesa A una Eurocopa de Nacions... Igual... Avui diu l'Soport que Guardiola inculca una disciplina de ferro al "B"... Clar si son nens !!!

Anònim ha dit...

Que fitxin el Benitez.

Anònim ha dit...

En Benitez? Visca el futbol espectacle!!!!!
Nenjesús, tu beus? i a la teva edat.....

Anònim ha dit...

Si fitxen al Benitez jo també em faig del Sevilla. Es mes antifutbol que el Capello!

Anònim ha dit...

Si fitxen al Benitez jo també em faig del Sevilla. Es mes antifutbol que el Capello!

Anònim ha dit...

ha quedat clar?

KOPINI ha dit...

Vinga natx... tots amb el Sevilla. La veritat és que fitxin el que fitxin, han de fer neteja al vestuari... Que no passa la dona de fregar??? A lo millor és un home? no?

Anònim ha dit...

Kopini, si ens haguéssim de refiar només de l'experiència, el Barça potser no hauria guanyat 4 lligues i una campions amb en Cruyf ni potser tampoc hauria guanyat 2 lligues i una champions amb en Rijkaard perquè no hauria fitxat uns entrenadors sense experiència, i el Getafe potser no estaria a les semis de UEFA i Copa del rei amb en Laudrup perquè tampoc haurien fitxat un entrenador sense experiència.....
En Juande Ramos va fer baixar el Barça B i el van fer fora de l'Espanyol........ i ara està considerat uns dels millors. Potser també influeix moooolt quins jugadors tens i quines ganes tenen de córrer!

Anònim ha dit...

Kopini, quina experiència tenies tu abans d'agafar el Berga? (no és res personal, eh?)