30 de març 2008

Delicatessen-Paià

Bona nit a tothom.
Avui no faré cap recepta, parlarem d'algun bon consell per quan cuinem:
Quan elaborem un plat en el què hi posem all, ja tremolem per la pudor que ens queda als dits, doncs és un aliment molt sa però a la vegada molt fastigós amb la mala olor que ens deixa al cap dels dits. Per evitar-ho cal que un cop haguem tallat l'all agafem el ganivet que hem fet servir i el posem a sota l'aixeta i el rentem en posició horitzontal i freguem la fulla del ganivet amb els dits que ens han quedat pudents i... màgia, no sentirem pudor d'all a les nostres mans.
Ah i clar evidentment després d'un bon àpat com el d'ahir vé una o vàries cagades, i perdoneu l'expressió però és el més natural del món i com deia la iaia cosa dolenta fora del ventre!!! Però clar però... qui va primer a passar el fax??? pobre el que sigui el segon... o sigui que quan hem fet una bona buidada diem ecccccccssssssss quina pudor!!! i recorrem al més pràctic a tenir un spray que n'anomenen ambientador i que si en fots més arruixada del compte el que va després de tu al lavabo pot quedar mort.
Doncs molt malament amics meus!!! tant oust, o ambipur... RES,RES, RES, com un llumí de fusta de tota la vida, ben encès i després quan el bufes per apaga'l l'olor de sofre fa marxar tota la pudor que hem proporcionat...
Bé, res més de moment que amb el canvi d'horari potser estic una mica atavalada... o sigui que la setmana entrant més, o de receptes o de bons consells...
Apalí salut,
Imma

9 comentaris:

laiona ha dit...

ja ja ja...
jo això ho he solucionat amb un vàter per cada un, i així a ningú li molesta cap pudor, no s'ha de fer cua per entrar-hi i tots contents!

Anònim ha dit...

Laiona, i el dia que vinguem convidats? Quin dels dos waters farà menys pudor?

laiona ha dit...

això ho haureu de dir vosaltres,
però el meu és més gran...i potser la pudor es dispersa més i no se sent tant concentrada...

natx ha dit...

Si però el Page això de fer foc pq marxi la pudor segur que ho domina a la perfecció!

Anònim ha dit...

a casa meva si ha de venir cagat i pixat!!!!

natx ha dit...

Buenu i si no com a casa de l'Albert: pel balcó!

laiona ha dit...

No que per sota casa meva no passa el canal!!!!

natx ha dit...

no no, si per casa de l'albert tampoc!

Anònim ha dit...

Natx, devies anar mooolt torrat. Si que hi passa el canal, que hi tiràvem les ampolles de cava des de l'àtic,