10 de març 2008

LA VIDA EN UN JEEP

Dolça derrota de Nesquik (40% vots) respecte el tot poderós Colacao (60% vots).

Aquesta setmana, una pregunta Berguedana; Quina creieu que és la millor pastisseria de la ciutat? Cal Pujol o Ca l'Alberich? i si hi ha algú que creu que la millor pastisseria és una altre, que digui el perquè.
Apa, bona setmana a tothom i Visca Catalunya Lliure!



J.M. Puyal.
S'entén això?

41 comentaris:

Pavu ha dit...

Jo crec que Nesquik no ha perdut, senzillament s'ha vist afectat per la bipolarització de la campanya...

Querni ha dit...

A més, la participació ha sigut la més baixa de la història... I tots sabem que això sempre afavireix al Colacao...

Anònim ha dit...

L'enquesta d'aquesta setmana és ofensiva. La millor pastisseria del món és cal Pujol... que per això la va fundar el meu besavi...capullo!!!

Anònim ha dit...

Cal Pujol (estic sota coacció del Sinjosele ara mateix)

Però el bruce és espectacular (JO ja tinc una foto amb ell)

Page ha dit...

Jo prefereixo Cal Pujol. I no crec que l'enquesta d'aquesta setmana sigui ofensiva, ja que de moment la cosa va molt igualada.

I ara m'has fet picar. Ja tinc pregunta per la setmana que be; Cal vilà o Molins?

Anònim ha dit...

Jo vaig a Cal Alberich perquè tinc la pastisseria mooooolt aprop de casa i ho fan però que moooolt bé, però els cops que he anat a Cal Pujol també m'ho han fet molt bé.
Per mi ho deixaria en empat tècnic.

laiona ha dit...

CAL DORNA!!
CAL DORNA!!
CAL DORNA!!
I sense cap dubte!! La millor tortada, la millor nata, la millor crema cremada............

Ara, les pastes de te de Cal Alberich no estan gens malament!

Anònim ha dit...

Per mi les neules de Cal Pujol són les millors del món! Sóc un adicte!!

natx ha dit...

Mira a mi tant me fot però crec que fa temps que el Dorna li passa la ma per la cara a l'Alberich.

Anònim ha dit...

tiquis miquis, per què han de pagar res?

Anònim ha dit...

Jo crec que de la mateixa manera que el Bruce cobra perquè algú toqui la seva música (no sé si perquè en facin una mona de xocolata també cobra...) la gent de Berga hauríen de rebre algun tipus de compensació si hi han comerciiants que utilitzen les imatges de la Patum per benefici propi. Normalment els quins és creuen més Berguedans són els qui se n'aprofiten més.... No sé, hi hauria d'hacer copyright o royalties o com es digui i els beneficis haurien d'anar per la Patum

Anònim ha dit...

El Bruce és el Bruce. La seva imatge és seva. La Patum de qui és? Teva? Meva? Pagues per fer fotos al Pedraforca?

Anònim ha dit...

A mi em paren les noies per fer-se fotos amb mi i jo no els-hi cobro res....sóc tant amable!!!!

Anònim ha dit...

No sé quina és la pastisseria més bona.... però la més MACA I DE TROÇ és la del Tolosa, al Passeig de la Indústria. Val la pena entrar-hi només per mirar-la. Ha estat publicada en diversos llibres d'interiorisme.

Anònim ha dit...

Una cosa són les fotos i l'altre és l'explotació amb finalitats purament comercials. Ningú cobrarà per fer una foto dels gegants. Això és molt diferent de fer servit la imatge dels gegants per vendre xocolata i treure´n un profit econòmic.
La Patum és de Berga i per tant els beneficis que pugui generar la Patum haurien de servir per millorar la festa o per pagar un sopar més bo als de les comparses, jo que sé... però no veig bé que s'exploti la imatge de manera gratuïta. Que passarà si algú algun dia decideix comercialitzar condons amb la imatge de la Patum? on són els límits?

Anònim ha dit...

totalmentedeacuerdo gaudí. Parlant de mones: la mona mes maca és la teva sagrada família

Anònim ha dit...

Per poder pagar copyright s'ha de poder registrar i la Patum no pots fer-ho, sencillament perquè no és de ningú o és de tothom ( Patrimoni de la humanitat ).Si algú vol fer condons que els faci. Els bars han de pagar per vendre barreja de PAtum? No. El luigi ven fotos de la Patum, segons tú també haria de pagar un cànon... em sembla que vas molt mal informat

Anònim ha dit...

Fa uns anys el "Campoooos" (ex-alcalde) va dir que volien registrar els noms de les comparses. En volien registrar un cada any perquè valia molts diners. Ho sigui que no dec anar tan mal informat. No sé com va acabar la història tot i que suposo que com tot el que va fer l'anterior alcalde....

Anònim ha dit...

VAs tant mal informat com en CAmpos... que finalment no el van poder registrar perquè no es pot registrar. No crec que ningú de Pamplona se li acudeixi "registrar" els Sant Fermines, i demanar un cànon per samarretes que vén el kukuxumusu, ni denunciar al Kukuxumusu per fer cartells ( com es volia fer amb el Salvador Vinyes aquí!) Són "coses" que només pasesn aquest poble!

Anònim ha dit...

Bé, jo només deixo la meva opinió. Com sempre els qui diuen que són més patumaires són els quins exploten més la festa. No en tenen prou amb fer de geganters, tenir tots els salts de plens i no deixar a la resta de la gent fer res, a sobre en treuen un benefici comercial la resta de l'any! Exemples: Dorna, CanBarri, Curtichs (PA PATUM), filla del Sobrevies, etc!
Això només passa a aquest poble

Anònim ha dit...

Una cosa no té res a veure amb l'altre: Si en treuen benefici comercial a tú què mes et dóna? Per què no fas semarretes o condons si tants rèdits econòmics creus que et treuen de la Patum? Em sembla molt bé la teva opinió però les coses són com són: La Patum no es pot registrar ( no ho dic jo, és la llei) . Respecte els salts de plens i els gegants, no conec ningú que no hagi volgut saltar de ple i no ho acabi fent, o portant els gegants... si que en conec pocs que estiguin disposats a passar-se tota la Patum fent caretes, vestint plens o cuidant els gegants... i trobo normal que almenys poguin dicidir qui els salti...sempre ha estat així...

Anònim ha dit...

Si el motiu de tot plegat i l'explicació lògica és perquè "sempre ha estat així" no cal que parlem de res més...

Una pregunta. per acabar: on em puc apuntar per ser de la plantilla dels geganters? on és la llista? puc saltar l'àliga el dijous de Patum? amb el segon salt del vespre ja em va bé

Anònim ha dit...

hòstia blogmaster...fot a fòra el sinjosele d'una puta vegada...no s'aguanta...és un pesat.
Sinjosele fora matins.sí
Sinjosele fora matins.no

Anònim ha dit...

Per acabar: he portat els gegants pels carrers (també fins a Queralt) i he fet de ple sempre que he decidit demanar un "favor" a algú, perquè a sobre els hi has de demanar un favor. La Patum és seva (Mixu dixit)

Potser si que la Patum és "asín"...

Anònim ha dit...

Doncs diria que primer hauries de començar a fer ruedo amb els geganters, o ajudar els de l'àliga ( tot i que em sembla que no és fàcil portar-la, jo no l'he portat mai). Ja t'espavilaràs. I per acabar: com tens el negoci de condons?

Anònim ha dit...

No sé si per sort o no però la Patum és asín... a mi ja m'està bé com està... com sempre ha estat

Anònim ha dit...

Si, és clar, si tens la sort de ser d'alguna de les famílies de Patumaires ja t'està bé com està.... Només cal mirar alguns que fa anys i panys que fan ruedo als gegants i mai no seran de la plantilla. No cal anar gaire lluny... ni gaire lluny del blog!

Anònim ha dit...

PROU, PROU PROU, PROU!!!

Anònim ha dit...

Tanes moltes ganes de ser algú de plantilla? Què creus, que son mes Patumaires que tú?
No entenc perquè et reventa que hi hagi gent que es guanyi la vida ( o no ) fent figures de xocolata de la Patum. Sempre rebem els mateixos...pobre botiguer... ni al seu poble...

Anònim ha dit...

Barrufet tocapilotes, quina plantilla vols ser, la del peu dret o la del peu esquerra?
Millor no ser la plantilla de'n Juli, que ell sòl ja pesa mooolt i si quan porti el gegant..... i a sobre només faltaria que li suin els peus......
Una pregunta:
Tu cantes a la dutxa? I si és així, pàgues cànon?

cospi ha dit...

Millor cal Dorna.

Aquest fi d'any vaig fer una prova. Esperant les campanades em vaig menjar un tronc de sant Silvestre del Dorna i un de l'Alberich. Infinitament millor el de l'Alberich.

Així que tot l'any a cal Dorna i el dia 31 de desembre cap a cal Alberich.

Apa.

laiona ha dit...

Jo estic totalmentedeacuerdo amb el Sinjosele amb tot el què ha dit!!
Aquí sempre critiquem als que fan coses perquè les fan, i si no es fan coses , perquè no es fan! òstia!!
I la Patum és de tots!! a veure si no es poden fer mones de la patum ni bombons!! Almenys hi ha algú que té iniciatives per vendre productes amb un atractiu turístic i fer que els turistes deixin algo de calers durant la resta de setmanes que no és Patum i pugen a Berga. O és que a Elx no hi ha figueretes de la Dama? I bombons amb falleres a València??


H, i barrufet tocapilot, si tens tantes ganes de fer ruedo, el dijous al segon dalt de plens me'l pots venir a fer mi que no em vindrà gens malament ! :)

laiona ha dit...

Ai, volia dir salt de plens...
Ah, i si que la Pastisseria del Passeig, és molt maca, i també ho fan molt bo!!

Anònim ha dit...

Laiona, que et queixes dels ruedos que has tingut aquestes últimes Patums?
Perquè si no t'estan bé, et pots anar buscant qui te'ls faci!!!!
Abrasevisto!!!!!!

KOPINI ha dit...

Foteu-li una puntada al cul i ja tindrà la plantilla marcada per sempre... "tocapilotes" !!!

Anònim ha dit...

APRASIAT SR. bLOGMASTER, en un raconet del seu blog col-loqui la afoto del Sinjosele amb la següent inscripció," Empleat de la setmana". Joder, em trec el barret amb la capacitat de liarla, de buscar burina, de movilitzar a la tropa, de tocar els collons...

PD- Ah, i si s'ha de rendabilitzar la Patum, no oblideu der fer pagar entrada per accedir a la plaça... i als forasters quota doble!! , que collons... el que es recaudi no se si anirá pels patumaires, pel ajuntament, per les comparses, o pel consell comarcal.... ja en parlarem un altre dia... o per la UBIC....

Anònim ha dit...

Doncs molt bé companys, ja hem fet la discussió de la setmana i hem fet pujar les visites al blog! Per això paguen al Sinjo!
Al menys n´ha sortit una idea bona: CONDONS PATUM els que mai et faran un pet!
Per la resta: la Patum és asín... de tots els Berguedans però acaparada per uns quants

Anònim ha dit...

Paquito tú calla que mira, et volen fer pagar per vendre barreja de Patum! Per poder pagar un sopar a les comparses!
El Sinjo sempre està per la defensa dels mes indefensos: el pobre botiguer!

Anònim ha dit...

Penseu que amb els condons de la Patum no us farieu gaire rics, perquè a Berga Follar no és pecat...ÉS UN MIRACLE!!!!

KOPINI ha dit...

I els que follem (poc però encara ho fem), estem operats i no utilitzem condoms... Apa siau !!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que la canalleta d'avui en dia ja no són com nosaltres... ens passen la mà per la cara en aquestes qüestions