16 de març 2008

Delicatessen-Paià



Hola bon capvespre.

Primer de tot volia excusar-me perquè he estat una mica out del tema culinari.
Bé, doncs anem a fer unes patates amb pela amb olivada.(bé nosaltres en diem olivada)

Ingredients:

patates
olives negres
anxoves
oli d'oliva
vinagre
pebre
sal

Farem bullir les patates amb pela i les deixarem refredar.
Palarem les patates rodones i les emplatarem.
Agafarem el pot de la batadora i posarem oli, olives negres sense pinyol, anxoves una mica de vinagre, sal i pebre i ho tritutarem tot fins aconseguir una pasta fina. (el color no és gaire maco) .
Ho posem a sobre les patates i ho deixem refredar a la nevera.
I... boníssim!!!

Les patates amb pela donen molt de si, perquè també en comptes de fer-les amb olivada, les podem acompanyar amb escalivada,i tonyina, o tonyina amb ou dur.. o fregides...

En fi gent, que aprofiti

Fins la setmana que vé.
pd: la foto no és de cap tipus de patates amb pela, crec recordar que és un menjar tipic de Cuba.
pd2: no sé que m'ha posat al voler col·locar la foto amb la recepta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Imma!! Sobretot!!
No posis el drap dins el forn mentres funciona!!

Anònim ha dit...

Hoooolaaaaaa!
Sóc Santi Santamaria!
Ja tens el pela-patates de la Vanguardia?

Anònim ha dit...

Hola, sóc la nena Ariçó, i tinc tanta pasta que em faig ràbia a mi mateixa. Busco cuiner d'alta cuisine , amb estrella michelin.
Salari a convenir depenent de la vàlua del candidat.
bon ambient de treball.
Interessats envieu el curriculum al restaurant ( que toooots coneixeu).

Anònim ha dit...

hola, torno a ser jo. M'he descuidat de dir-vos que sobretot aneu molt alerta amb les piscines!!

Anònim ha dit...

Hola, bona notx.
Cuiner con experiència de muchos anys en cuinar platos tan esquisitos como las bravas, pinchos, callos, almondigas, guevos fritos con chorizo cantimpalo, se ofereix per ocupar la plaza de cuiner.

Alcoholico moderado, sin pasarse.

Hasta luego majos.

Anònim ha dit...

Rusky, això fa molt bona pinta!!!

Querni ha dit...

Mmmm... boníssim!