18 de gener 2008

Video Paià

Hola canalla,

Avui...

ELS PREMIS DARWIN !!


I què és això dels Premis Darwin? Doncs bé, com tots sabreu, Charles Darwin va ser l'home que va anunciar la famosa teoria de l'evolució, segons la qual les espècies evolucionen a través del procés de la sel.lecció natural (els millors o més ben adaptats a l'entorn, sobreviuen i els pitjors moren).

Doncs bé, els Premis Darwin, de manera irònica, premien a aquells éssers humans que moren de forma absurda, impedint així que es puguin reproduir i tenir descendència i contribuint d'aquesta manera a millorar l'espècie humana.

Fa uns dies s'han donat a conèixer el Premis Darwin 2007:

6è Classificat:
Un home de 29 anys de California, va creure que no hi havia cap problema en utilitzar el seu portàtil mentre conduia per l'autopista. Va estampar el seu Honda Accord i va morir. Quan el van trobar, el portàtil encara funcionava.

5è Classificat:
Dos joves d'Illinois van decidir que havien de comprovar qui dels dos tenia més bons reflexes. Van tenir la brillant idea de ficar-se al mig de la via del tren, esperar que vingués i l'últim que s'apartés guanyava. Patrick Stiff va guanyar. El tren el va atropellar.

4rt Classificat:
3 amics de West Virginia van decidir que havien de desmuntar una pallissa. Un d'ells va decidir portar la motoserra i va començar a tallar la viga principal sense haver demuntat la teulada. Va ser tallar-la i ensorrar-se-li la pallissa a sobre. Cal dir però que realment va aconseguir demuntar la pallissa...

3er Classificat:
Un home alemany tenia talps al seu jardí. En un moment d'inspiració va decidir que la millor manera de matar-los era electrocutant-los. Va conectar 2 electrodes a una linia d'alta tensió i tot seguit els va clavar al terra del seu jardí. Va quedar fregit.

2on Classificat:
Una parella de joves de Carolina del Sud va trobar que seria molt romàntic fer l'amor sota el cel estrellat. Però com que vivien a la ciutat, van pujar a la teulada de la casa. Enmig de l'apassionament van rodolar fins a la vora i van caure. La policia va trobar els cossos de 2 joves despullats al carrer. Després es van adonar que tenien la roba a la teulada.

And the winner is...

En Michael de Texas era un borratxo. Però no un borratxo normal, tenia la peculiaritat que li agradava ingerir alcohol per via rectal (que se'l fotia pel cul, vaja...). Doncs bé, un dia el paio tenia ganes de festa i es va fotre 2 ampolles de xerès de 1.5 litres pel 3er ull. El problema, és que encara que l'home caigués rodó per la trompa, l'alcohol es va seguir absorvent als intestins i va morir.

I tot seguit uns videos de gent que podria optar perfectament als premis.

Endavant video:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo en sé d'un que va voler volar sobre un Monopatí, i va volar.... durant 1,236segons

laiona ha dit...

és el mateix que va de berga a valència amb un "atajo", passant pel túnel del cadí??

natx ha dit...

Home, per algo li diuen LA MUERTE

Anònim ha dit...

blogmonster, com tenim el tema 23-F?
el video del llenyataire boníssim

laiona ha dit...

la del carro hi portava merda?? què bo!

tomashawk ha dit...

23-f
to er mundo al suelo conyo