28 de gener 2008

Gol Paià

Què tal paierus? Un altre dilluns, un altre gol paià. Intentaré resumir el què ha passat aquest cap de setmana. Ho aconseguiré? NO.

Futbol. S'ha acabat la lliga? NO. Però si el Barça continua així, aviat no s'hi podrà fer res. Empat pobríssim al camp del Bilbao, un equip que només té una cosa: van a totes. El Barça va ser superior, i si amb el 0 a 1 hagués apretat una mica el partit estava sentenciat. Però falta instint assassí, matar els partits, bla bla bla. No cal parlar gaire més, jo encara tinc alguna esperança. Però el Madrit del Bernardo no afluixa, i va guanyar al Vilareal. Què hi farem, ja punxaran. El súperApañó va perdre a casa amb el Betis, però aquests també estan de sort i els seus perseguidors també van perdre. Ja estan baixant del núvol...

Bàsquet. El Barça va tornar a perdre? NO. Aquesta setmana va guanyar al Joventut, després de cinc derrotes consecutives. Bé, almenys s'han guanyat tornar a aparèixer a aquesta secció. El Joventut va perdre, contra el Barça. Propietat commutativa? No ho sé, hi pensaré....

Handbol. Ara m'interessa aquest esport de minories? NO. Però he de dir que ja s'ha acabat l'europeu de Noruega. Va guanyar Dinamarca, i em sembla que la totpoderosa selección española va acabar en novè lloc.

Tenis. Va tornar a guanyar el Federer? NO. Djokovic va guanyar l'Open d'Austràlia. A semis es va pulir el Federer i a la final va guanyar al Novak. El vamosrafanadal va perdre contra no sé qui.

Hoquei patins. Algú coneix a algú que s'hagi mirat un partit sencer d'aquest esport per la tele? NO. Si no es veu ni la bola!!

Veterans. Els veterans van tornar a perdre? NO. Gran victòria 2 a 1 amb la Coromina. Partit molt intens i alguna estona una mica tens amb alguna picabaralla. Al final la sang no va arribar al riu i el Berga es va endur una victòria merescudíssima. Continua faltant gol. Però es va millorant.
El Berga va guanyar per 2 a 0 i continua l'escalada (a poc a poc).

Això és tot? NO.

I ara? Ara SI.

22 comentaris:

KOPINI ha dit...

Només puc dir una cosa... Pavu estàs molt negatiu...

Anònim ha dit...

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

Anònim ha dit...

Hola, trucava perquè em sembla que he trobat el parany de la secció Gol Paià. Crec que, a l'apartat de tenis, el Djokovic no es va autoguanyar a sí mateix a la final. El Novak Djokovic va guanyar contra el Jo Wilfred Tsonga (el que va apallissar a semis el vamosrafanadal).
Si l'he encertat tinc premi?

Pavu ha dit...

Mala sort granger, aquest no era el parany. Està molt clar que ningú esperava una victòria tan clara de Novak Djokovic en l'Open d'Austràlia, per tant podem dir que es va superar a sí mateix, per tant podem dir que Djokovic va guanyar al Novak.

Anònim ha dit...

Ufff Pavu ...... aquesta explicació s'aguanta pels pèls.......
Tant difícil és reconèixer que t'has equivocat?
No passa reeeeees, tothom pot tenir un mal dia... la neurona no és infal·lible!

Anònim ha dit...

Jo vull trencar una llança a favor del meravellós i apassionant esport que és el CURLING.

VOLEM QUE TORNI EL CURLING AL GOL PAIÀ!!!

laiona ha dit...

NO PODEM VIURE SENSE EL CURLING!!!!!!!!!

Pavu ha dit...

A mi no em costa gens reconèixer que m'he equivocat. Però algú em pot dir en què m'he equivocat??

Anònim ha dit...

T'has equivocat no parlant de CURLING

KOPINI ha dit...

Tenis. Va tornar a guanyar el Federer? NO. Djokovic va guanyar l'Open d'Austràlia. A semis es va pulir el Federer i a la final va guanyar al Novak. El vamosrafanadal va perdre contra no sé qui.

Llegeix bè i veuràs que dius que Djokovic va guanyar a la final al Novak (que és ell mateix)... A la final va guanyar al Tsonga o "algu" així... Però la teva explicació m'ha semblat com al gabi... que s'aguanta pels pels... je je . Ànims Pavu... parla del CURLING que jo vull saber de que va... je je je

Pavu ha dit...

Algú, tens raó. Kopini, no tens raó, pots llegir la meva explicació més amunt...

Anònim ha dit...

Carai Torra, no saps reconèixer un error
Sembles el Barrufet Tossut !!!!!

laiona ha dit...

és un món d'enveges!!
és un món d'enveges!!

tots els que et critiquen et volen fotre la plaça del Gol Paià...
si ho diu el Pavu, és que va ser així!!

I si el Pavu diu que les vaques volen, doncs les vaques volen!!!
I TEMA SANJAT I PUNTOOO!!!!!

Anònim ha dit...

Laiona el tema d'heroïna que ajuda els desemparats és el dissabte....

Anònim ha dit...

Ben dit Laiona!!! gràcies per defensar el meu superheroi.

natx ha dit...

Gabi deixa'l, no veus que NOVAKanviar de opinion!

Anònim ha dit...

Imma, quins poders té el teu superheroi?

Anònim ha dit...

si te'ls explico els perdrà!!!

Anònim ha dit...

resem una oració per al nostre amic Pavu,
que retrobi el seu estat de lucidesa mental i física i que pugui complaure als seus fidels. Preguem perquè els qui gosen contradir la seva autoritat intel·lecte , es redimeixin davant el mestre del Gol Paià.
Ave Pavu!!

KOPINI ha dit...

Hem rendeixo ... Pavu tens raó... Els superherois son de mentida no?? Bè. Si no veus que habies de posar que va guanyar al Tsonga dels collons, doncs Djokovic va guanyar al Novak... i PUNTO !!! No pensava que ho diria mai, però Pavu dimissió !!! ja ja ja ... Natx genial !!! NOVAKanviar de opinión... boníssim !!! Tsonga...nes de tocar els collons !!! ja ja ja

Anònim ha dit...

uooo!!
carnavaaal deeeel humoooooor!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si si i per Nadal...una escala!