21 de gener 2008

Gol Paià

Hola paierus! Un altre dilluns, el temps passa inexorablement..... I què ha passat aquest cap de setmana? Doncs poca cosa, cada vegada passen coses menys interessants. Em sembla que m'hauré de plantejar de renovar la secció. Com va dir aquell: renovar-se o morir. I el molt capullo es va morir. Bé, deixem la secció d'història per algú més lletrat que jo i anem al tema.

Futbol. Una altra jornada i tot igual. O gairebé tot. El Barça va guanyar al Racing per 1 a 0 en un partit típic d'anar fent, a veure si entra, a veure si fem el segon o patirem, ai ai que ens empataran, alguns xiulets, però al cap i a la fi 3 punts al sac. Si la merda d'afició que va al camp animés una mica, més bé aniríem. Continuem a 7 punts del Madrit, que va jugar com sempre i va guanyar com sempre, aquesta vegada contra l'Atleti, que fan el que poden però contra el Madrit no hi ha manera. Paciència, els del Bernardo ja cauran, i se la fotran ben grossa. Cal felicitar el superApañó, ha aconseguit entrar a la història de la Lliga. Va encaixar el gol més ràpid de la història de la Lliga espanyola, 7 segons. Va acabar perdent 2 a 1. Recordeu les meves paraules de la setmana passada: ni a la UEFA.
També s'ha de destacar el segon 10 de la temporada a la quiniela, la setmana passada. Suposo que aquesta haurem tornat al mític 6 o 7, i fallant 3 o 4 dobles. És el que hi ha....

Esports minoritaris que interessen a molt pocs però no per això no es mereixen una secció pròpia. Uf, m'he cansat amb el títol, la setmana que ve em dedicaré al contingut.

Veterans. Va ser un partit experiment: volíem demostrar que no es pot guanyar un partit caminant i sense cap mena d'actitud. I ho vem aconseguir: 4 a 0 i cap a casa. Ara que ja ho hem aconseguit, la pròxima demostració serà com guanyar un partit corrent una miqueeeeeta més que el contrari. Ho aconseguirem?
Pel que fa al Berga, va empatar a 1 al camp del Vic. No està malament, un puntet és un puntet.

I ja està. Sí, sí, la secció ha quedat una mica pobra, però és que el temps passa inexorablement..... I què ha passat aquest cap de setmana? Doncs poca cosa, cada vegada passen coses menys interessants.....

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia el dia de la marmota?

Anònim ha dit...

A partir d'ara el dia del pavu...

KOPINI ha dit...

Pavu... Estàs apagadíssim... Espabila que arriba carnestoltes !!!!

Anònim ha dit...

A la millor afició del món ara hi xiulen i escridassen a un "nano" de 18 anys ( o 19 o 17 no me'n recordo )...en contra de xiular no es podrien picar els ous amb un pedra?

laiona ha dit...

i el curling??????!!!!!!!!!!!!
i la temporada d'esquí???!!!!!
i la pretemporada de ciclisme??
i el tennis??
i la petanca??
...

pavu Dimissióóóóó !!!!!

si la secció et va gran, diga-ho!!

Pavu ha dit...

Benvolguda laiona: en cap d'aquests esports-activitats que esmentes es poden fer gols. T'has fixat en el títol de la meva secció? És que us tinc massa ben acostumats....

Anònim ha dit...

Si que és molt injust que el xiulin així, si és el més jove de tots. Els mals del Barça no són culpa d'un nen de 18 anys....
Però és que és mééééééés dolent que la peste!!!!

Anònim ha dit...

PAVO ETS EL REI!!!!

Anònim ha dit...

Sinjosele: POR QUE NO TE CALLAS!

natx ha dit...

Jo no se si el 2santos serà bo o no, però lo normal és que un nano de 18 anys estigui verd. Lo del Messi és l'exepció i jugadors que amb 19 anys siguin uns putus cracs els pots contar amb els dits d'una ma. De fet, no s'hauria de xiular a ningú, almenys fins el final del partit, però ja se sap que el soci CARDA PENA!

Page ha dit...

A mi el dosantos no m'agrada gaire. PERÒ TROBO INDIGNOS QUE EL "PUTU SSSOSSSSI" XIULI UN NEN DE 18 ANYS, per molt dolent que sigui. Cada cop tinc més clar que el pitjor del barça és la seva afició.
Una reflexió;
perquè el Barça guanyés 2 Champions han fet falta els 2 super equips més bons del món; en canvi el Madrit, en porta moltes els últims anys em equips mediocres (sns contar es galàctics).

Page ha dit...

apreciat veï pavu:
és que jo no em llegeixo la prensa esportiva i només accedeixo a la informació esportiva a través de la teva secció; i clar, falten dades...

Anònim ha dit...

ai ai, que el comentari aquest de dalt l'he escrit jo! i no el page, que tinc el seu ordinador...

Anònim ha dit...

Ni indignós ni òsties!!!
El Dos Santos és un xulo, prepotent, egoista, un xupon, no en passa ni una, i només mira en benefici propi sense pensar en el bé de l'equip. Només sap fer una jugada: profunditat per la banda, driblar cap al mig i xutar amb la seva meravellosa cama esquerra... Ha d'aprendre de jugadors contrastats com l'Henry, que avans d'acabar una jugada i apuntar-se un gol al seu favor, la pasa a un company amb millor situació que ell.
A més, recordar que fins a dia d'avui només ha jugat amb un equip a 2a B i que va baixar a 3a divisió. I em direu: En Bojan també! Però en Bojan va ser el pixixi de l'equip, i en modèstia, li passa la mà per la cara.
En conclusió: El que ha de fer, és curar-se la conjuntivitis, baixar del núvol on està i fer-se una cura d'humilitat.
I que consti, jo no el vaig xiular...

...però em vaig cagar amb... unes quantes vegades.

He dit!

Anònim ha dit...

El soci 29.611 (moolt més antic que l'anterior i per tant moooolt més renegat) pensa que és moooooooolt injust que se les carregui aquest pobre nen..... Però en més de mig any a mi no m'ha demostrat res de bò.
No crec que sigui millor que Quaresmas, Geovannis, Zendens, Simaos, Luís Garcías.....(aquests dos últims fins i tot li passen la ma per la cara)
També penso que si estàs al Barça hi estàs en tot, no serveix anar de crac, fer anuncis, anar a la TV Mexicana com uns estrella i després ser un pobre noiet quan jugues de puta pena.... i si vol ser un pobre noiet que torni a l'institut i que vagi a jugar a les carmelites els dissabtes a la tarda com feiem nosaltres als 17 anys
He dit!!

Anònim ha dit...

JUAN CARLOS: POR QUÉ NO TE VAS A LA MIERDA?
ROGER: totalmentedeacuerdo. Ah, i un altre crak sense poder posar mai mes els peus a can Barça: en Ronaldhino...la millor afició del món.
FORÇA BARÇA

Anònim ha dit...

Soci 136.934 ets el soci típic: renegat i poc analític. Dius que només sap fer una jugada? I si el posessin a l'esquerra i fes d'extrem? Potser se'n sortiria millor. Dius que n'ha d'apendre de gent com l'Henry? Totalment d'acord per això te 18 anys i mooolt per apendre, igual que el Messi (que és infinitament millor però encara ha d'apendre quan driblar i quan passar la pilota)i per acabar dius que és un xulo i un prepotent? que el coneixes? que hi has parlat mai? En fi ETS UN SOCI.

Anònim ha dit...

Soci 29.611 ets un altre renegat. El quaresma i el simao, per ex. eren pèssims quan jugaven amb el Barça, però al final han acabat triumfant. Que vol dir això? Doncs que els jugadors joves necessiten temps (per ex. cedint-los). En quan a això de "si estas al barça estas en tot" jo crec que si el filial estigués a 2a divisió el giovani entrenaria amb el 1r equip i jugaria a 2a però...Es clar això també deu ser culpa seva, no?

Anònim ha dit...

Potser si que això d'anar al camp et va convertint mica en mica, però des d'allà veurieu com cada cop que el Barça ataca en Dos Sabtos es desmarca corrent cap al defensa i no allunyant-se d'ell, invalidant tota línia de passada i sempre ocupant un espai equivocat. Si no ha après això amb 17 anyets......
Això no justifica que el xiulin, ni molt menys!!!!!! però per mi no és jugador pel Barça, ni de troç..... però jo no sóc entrenador i els que en saben suposo que li deuen veure alguna cosa bona....

Anònim ha dit...

aquí de futbol en sabeu tots, eh!! i si sabeu tan com s'han de fer les coses, perquè no ho feu vosaltres?

Anònim ha dit...

Tu Laporta aprèn a que no et caiguin els pantalons en els llocs públics.... has provat els tirants elàstics?
Potser ho fariem si haguéssis convocat eleccions quan tocava....

Anònim ha dit...

La veritat és que jo tampoc tinc gaires esperances en el 2santos, però em fa ràbia aquesta gent que segurament no han jugat mai ha futbol i es pensen que tot és molt fàcil. Socipatitzant he de dir-te que no acostumo a anar al camp i no m'havia fixat en això que dius, realment no és una bona senyal.

Page ha dit...

"El Dos Santos és un xulo, prepotent, egoista, un xupon, no en passa ni una, i només mira en benefici propi sense pensar en el bé de l'equip."

Soci 136 mil no sé què, és molt possible que el Dos Santos sigui com tu dius. Però te 18 anys!!! i és el reserve del Messi. Juga perquè el Messi ha estat lesionat. No entenc com hi pot haver socis al camp (pares de família) que el xiulin. Com tampoc entenc moltes d'altres coses de la nostre afició;

-Com es podia Xiular el Rivaldo. Un dels estrangers més professionals que hi ha agut, i que ha donat mes rendiment al Barça, jugant molts partits infiltrat. Però com que no era simpàtic/mediàtic i no venia diaris se l'hi va agafar com, mania.

- L'heroi de la 2na champions resulta que és en Belleti. L'any passat, tot el camp aplaudint-lo cada cop que sortia. Es veu que l'Etoo i el Valdes no hi van tenir rés a veure amb aquella victòria.

- Com pot ser que es xiuli el Valdes?


- Ara que hi ha el Laporta volem el Rossel. Quan hi hagi el Rossell, a qui voldrem?

- Com pot ser que el Gaspar guanyes unes eleccions contra el Bassat? Que en 23 anys de Ñuñisme, el soci no el coneixia prou bé?

- Com és que els cracs, sempre han se sortir de can
Barça per la porta del darrera?

En resum; crec que som una mica auto destructius!

KOPINI ha dit...

Totalment d'acord amb en PAGE ... AUTODESTRUCTORES !!!!!!!!

laiona ha dit...

PRO QUINS ROLLUS QUE FOTEU AMB EL FUTBOL!!!!!
QUE HEU MENJAT LLENGUA O QUÈ??

natx ha dit...

Nena, passa a estudiar!