20 de gener 2008

Francesc Picas (Berguedà Universal)


Voldria trencar una llança a favor d'en Francesc Picas, nascut a Berga farà aviat 38 anys i que no només hauria de ser recordat pel seu pas pels LOCOMIA.... Ell sempre s´ha fet dir Francesc, no com altres cantants de molt menor qualitat (per exemple José Carreras) que a la que tenen una mica d'èxit es tradueixen el cognom.

Ja fa anys que el Premi Ciutat de Berga l´està oblidant injustament (!)

El potencial d'aquest home el mostra clarament el google amb 4990 entrades amb el seu nom (jo amb prou feines passo de les 1000 i en Quim Sala en té només 82)

Cantant, poeta, fotògraf, dissenyador de bufs.... en resum: un ARTISTA ! i un home polifacètic

Fins i tot té una entrada al Vikipedia (segurament l'ha fet ell):



Francesc Picas (12 de febrero de 1970, Barcelona), es un cantante y compositor español que perteneció al grupo Locomia. Tras la separación de los integrantes en 1992 y la polémica de rechazo por parte del público hacia los nuevos integrantes, se lanza como solista en 1994, lo cual es muy bien recibido por sus fans, principalmente los que siguieron a dicha agrupación. Se dio a conocer con canciones como Locos por amor, Salvame, Lo Siento, '^Por cada mujer, Amor sin banderas etc. En el año 2003, lanza su propia asociación Picas&Navés S. L. en el mundo del diseño y la moda enfocándose más que nada en el diseño de pañuelos de cuello, fulares, bufandas y pareos. Actualmente compone y escribe canciones y poemas.



La seva web hauria de ser una referència i té diversos grups Yahoo i clubs de fans:


http://www.creciendoenazul.com/


Només deixar-vos amb la seva poesia, la seva música i la seva imatge (sic)

POESIA


"Tómame en las manos
la piña de mis palabras...
y, abrazándola, haz de ellas las semillas
que, injertándote, nos harán amantes"
Francesc Picas



MÚSICA



http://www.youtube.com/watch?v=A0ohwqY1ieY&feature=related





9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots aquests, que passin pel taller dilluns el matí, que perden molt d'oli!

martipuntnet ha dit...

bon dia jou,
veig que tens temps per perdre,suposo que és perquè tornés a "treballar".
aquest "amic" teu,per mi l'hi poden donar el premi a la cultura i feral ambaixador de Berga als programes del "corazon rosa",però perquè és amic teu eh¡,sinó no.
apa fins aviat.

Anònim ha dit...

BUENOS DIAS Pues apoyo la mocion que si Francesc es todo un artista no hay duda ademas de una excelente persona para los que tenemos el gusto de conocerle. Pues bien si algo podemos hacer aqui estoy que que cuenten conmigo.Ya que es un embajador de lujo de Berga y pues orgulloso de ser catalan.
Un beso

laiona ha dit...

el roger té 92 entrades a google
jo 1690!!!!!


de moment vaig primera, dp del mindundi de Locomia!

KOPINI ha dit...

kopini obté 2290 entrades al google ... no sé si és la dada que marca el google o les busques per un altre lloc... bè. Només és una dada, no passa res

KOPINI ha dit...

laiona 6290

laiona ha dit...

la meva mare m'ha coroborat que aquest noi és de Vilada, que ella el va tenir d'alumne a la Salle.

Anònim ha dit...

Aquest ARTISTA TOTAL es nascut a Vilada efectivament, pero es va traslladar a viure a Berga prop d'una casa que s'ha fet molt famosa darrerament a l'Avinguda Onze de Setembre (casa Xoy-Camps). Arrel de la crisi matrimonial dels seus pares va anar a viure a Barcelona i mes tard a Eivissa.

Anònim ha dit...

que fuerte, que fuerte,que fuerte!