24 de gener 2008

The National Photographic Paià

Hola a tothom!
Com que estic d'exàmens i no tinc gaire temps, i a més, he vist que lo vostre és fotre parrafades de futbol, de crítica social (de criticar als socis) i que realment, només us interessa el Barça, avui Especial SEMBLEM TONTUS I HO SOM!!
Si no, mireu la foto: Final de la Champions .
Semblem tontus i ho som, perquè som els pringats que ens mirem tots els partits que juguen, sacrifiquem hores de la nostra vida per dedicar-les a una afició , que és el Barça, empassant-nos el fum de Cal Negre i els comentaris dels idiotes que retransmeten els partits.
Semblem tontus i ho som perquè quan les coses van bé, l'optimisme es desborda de tal manera que el comportament de l'afició és desmesuradament eufòric: aquest any si!! ens ho menjarem tot!! som el millor club del món!! fins i tot ens sembla que la nostra vida va millor. I tot i així, el soci renegat, no està content.
Semblem tontus i ho som perquè quan els partits no rutllen, els resultats no ens satisfan i els dies passen i el Madrit ens guanya distància, sembla que el món s'acabi: els cracks són uns desgraciats que només paren la ma, la directiva es baixa els pantalons, l'entrenador és un calçasses, aquest tio és un paquet, etc.


Jo només vull dir dues coses:
si tan aficionats i tan del Barça som, com és que al putu Camp Nou es senti més els aficionats de l'equip visitant que la pròpia afició culé??
Com és que (com diu el Page) es xiuli a un tiu que ho fa bé i jo crec que sort en tenim, com el Valdés? per què??perquè és xulo?? quants companys de feina, amics i coneguts tenim que som xulos i no els xiulem pas!! i el nen de 17 anys?? Perquè en comptes de xiular no actuen a les urnes quan ho han de fer??
I si som tan aficionats, com és que no animem a l'equip quan ho necessita?
I per últim, el futbol hi és per distreure la societat: algú se'n recorda del què va passar el dilluns a la borsa?? No, recordem els xiulets de diumenge a 2santos...Doncs ja que hi és per fer-nos passar l'estona, almenys que puguem gaudir de l'espectacle i no haguem d'estar dient duran 90 minuts "ai que ens el fotaran".
Només hi ha una resposta: perquè som tontus!!!!!


Bé, no he dit res que no s'hagi dit abans, i, com veieu, de futbol en pot parlar tothom, fins i tot jo!!
Petons a tohotm!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La camisa de l'Apol·lo és HOOOORRIBLE!!!!!!!!

Querni ha dit...

Laiona, ho has clavat. No podria estar més d'acord amb tu...

I també estic totalment d'acord amb el Gamba: la camisa de l'Apolo podria haver guanyat perfectament el concurs de camises horribles...

laiona ha dit...

podem convidar a l'apol·lo a la 3a edició del concurs de camises horribles, és el clar favorit per guanyar el primer premi!!

Anònim ha dit...

La descripcció del soci del Barça és també la descripcció del Català.
És un victimista que sempre s'està queixant de tot però que no té nassos per arreglar res.....
no fos cas que els de Madrit s'enfadessin......

tomashawk ha dit...

visca el barça.
camonevribadi:
- tot el camp
es un clam
som la gent blaugrana....
etc.........

natx ha dit...

dilluns? la borsa? Ahh, si! dilluns vaig anar al supeco a comprar natillas, a veure si m'engreixo com el ronaldinho, i em van donar una borsa.
Per cert la camisa de l'apolo es ESPANTOOOOOOOOOOOOOOOOSA!

Anònim ha dit...

Al pròxim concurs de camises se li tindria de donar un premi honorífic a l'Apol·lo!!!