11 de gener 2008

Ja s'acosta...

Benvolguts paierus i paieres,

És un gran honor anunciar-vos que el dia 23 de febrer (el 23F, té collons la cosa...) el Blog Paià farà 2 anyets!

I no tant sols això, sinó que estem a punt d'arribar a les 25.000 visites i aquesta fita s'escaurà més o menys per les mateixes dates.

Per això, hem pensat de cel.lebrar-ho tal com cal, amb un parell d'activitats extraordinàries:

1. Tenim un blog, però encara ens falta un símbol, una marca que ens identifiqui, una cosa original per poder fer samarretes, en definitiva... un LOGO! (el Lego ja ens el van portar els Reis...)

Per això queda obert el concurs popular per trobar el logo del Blog Paià. Envieu els vostres dissenys fins el dia 20 de febrer a:

blogpaia@gmail.com

El Departament de Decisions Importants del Blog Paià escollirà el millor disseny i el guanyador serà recompensat amb ... taxan-taxan... el Gran Premi del Blog Paià.

El nivell mínim pels vostres dibuixos és aquest:


2. Aprofitant que el 23 de febrer és un dissabte, farem la primera trobada del Blog Paià, amb un sopar, l'entrega del premi al millor logo i alguna sorpresa més. Tothom que es vulgui apuntar que ens ho comuniqui abans del dia 20 de febrer a:

blogpaia@gmail.com

Vinga, animeu-vos, deixeu sortir l'artista que porteu tots a dins, agafeu els Plastidecor i poseu-vos a dibuixar, que això si que serà un cop d'estat!


15 comentaris:

Pavu ha dit...

Jo crec que hauries de baixar el nivell mínim dels dibuixos, o no es presentarà ningú!!

laiona ha dit...

ja us ho vaig dir que se'n preparava una de grossa!!jejeje...
a mi ja em pots apuntar pel sopar i lo que vingui...

natx ha dit...

Blogmaster ETS EL PUTU AMO (després del chiquillo es clar)

Anònim ha dit...

Carai tu... quins crack's.
Osti, ahir em vaig saltar la meva secció.
A veure si trobo un momentet dijous entrant.
I... de dibuixar ni flowers

Anònim ha dit...

Nivell minim de dibuixos...o nivell màxim?

laiona ha dit...

si fem servir plastidecor de cal vilà tenim més punts pel premi??

laiona ha dit...

ah, i hauríem de decidir ja:
escolania de montserrat o superherois!!!!!!!

Anònim ha dit...

PAQUITOOOOOOOO: HO HAVEU VIST AIXÓ... HO HUAM ACONSEGUIT!!!! JA ESTEM PENJATS! VISCA LA REVOLUCIÓ!! JA SOM A LA LLISTA BERGUEDANA!

laiona ha dit...

Ja ho he vist que ens han penjat...pro hi ha una cosa que no entenc: som un grup social????? des de quan??????????

jo li demanaria al sr rial, que ens tregui dels grups socials i que faci un apartat que es tituli: blogs de gent que semblen tontos i ho son. és l'únic apartat on ens poden classificar.

He dit!!

Anònim ha dit...

Va parir, no és cutre ni res aquest blog de blogs! I el Moises Rial aquest en te pocs no? Estariem parlant d'un aclaparador de blogs? O ara ja no es poden fer comentaris que no siguin politicament correctes?
Una altre cosa, hem de buscar un local social o no cal? Com que som un grup social...

Anònim ha dit...

Estem penjats pel coll o pels ous??
Sinjo, les bones causes sempre triomfen.
Per cert, acabo de llegir al Regio7 que es constitueix una associacio de blogs del Bages "bagesfera", pero tambe'hi volen de la Catalunya central, QUE ENS HI PENJIN!!! QUE ENS HI PENJIN!!! CONQUISTAREM EL BAGES!!! EL NOSTRE AVANÇ ES IMPARABLE!!! A POR ELLOS, OE... A POR ELLOS ,OE....

Anònim ha dit...

oe oe oe oeeeee, oe oeeeee...
doncs que ens pengin...ben amunt...des del cim de Montserrat al costadet de la Moraneta!oe oe oe oeeeeeee, oe oeeeeeee....

laiona ha dit...

el comitè de decisions importants de la colleta es va reunir ahir al vespre ( en absència d'alguns dels seus membres) per escollir tema de carnestoltes entre les múltiples i renovades opcions.
La opció escollida per majoria absoluta és SUPERHEROIS, dins dels quals s'admetran superherois de debò (supernatx...) superherois de ficció (superman, spiderman...)i personatges varis que es trobin en còmics, q siguin frikis...

laiona ha dit...

ah si, i també varem decidir de no anar a la rua, i per exemple, quedar a mitja tarda/abans de sopar a cal negre, veure l'ambient de la rua al carrer major i després anar a sopar.

natx ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comité de savis!