22 de juny 2007

ODA AL PAPERER

JA que ningú diu res jo vull fer un homenatge al paperer...tant Mick Jagger i tanta tonteria

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Oita, cap comentari. Covards. Tanta tecla, tant byte, tant megapixel... ho sabeu que sí sou alguna cosa és gràcies al boli bic? Qui us ha esnsenyat a escriur-re?Desagraïts... aixó és el què sou: una colla de desagraïts. El jovent jove d'avui en dia esteu acabats....falta disciplina, ja us ho trobareu ja...

Pavu ha dit...

Totalmentedeacuerdojoesmaria, falta disciplina i algun mastegot de tant en tant. El món s'està descontrolant, però crec que la gent sèria d'aquest blog el reconduirem pel bon camí. Uf, amb la feinada que tinc i ara hauré de salvar el món... Sort que tinc un bic laranja que escrita fina i un bic cristal que escrita normal!!

martipuntnet ha dit...

osti sinjosele,l'altre dia vaig anar a un antiquari i em volia vendre bics normals i naranjas.
a veure si n'aprens de la chiquilla,capullo.

Anònim ha dit...

Pavu, sinjosele i jo. Crec que entre tots tres podrem adreçar la gent malalta d'aquest blog. Bé, suposo que com experta amb animals, la veterinària en fotarà un cop de mà. Ens en sortirem. No patiu mes...us curarem!Bic Laranja...aquest és el tema.

Anònim ha dit...

Tranquil Martí, et salvarem. Amb tú farem un tractament especial, mes a la teva mida. Ens costarà ja que ets el mes gran i t'has allunyat molt del camí correctge però podrem!!!

tomashawk ha dit...

ES UN AVIO, ES UN OCELL, ES UN CAZABOMBARDER, NO ES "BICMAN" ES SIUPERHEROI QUE SALVARA AL MONMUNDIAL I ENS RECONDUIRA HA UN MON MES FELIÇ .
GRACIES BICMAN.

Anònim ha dit...

Molt guapa l´entrada.
Jo sóc Bic Cristal.
No sé, al Bic Naranja, li tenia una mica de manía, perqué escribia cóm un tiquismiquis, i no sabies mai quan se li acabava la tinta.
Sí que fardava molt tant taronja i tal, peró jo, no em vaig deixar impresionar mai, sempre he sigut fidel al Bic Cristal.
Per molts motius.
Per exemple, tú escriu una ratlla amb un Bic Naranja, i després una altre, amb un Bic Cristal.
Amb quina et quedes?
Una ratlla és una ratlla.

Bic Naranja, cóm el Naranjito, quina merda.
T´imagines declarar-te per carta a una tía supersónica, escrita amb un Bic Naranja?
Qué ha de pensar de tú, la moça?
Doncs que ets de pasta moniato, que també son taronjes.