18 de juny 2007

Gol paià

Bon dia món.
Ja ha passat un altre cap de setmana, el segon consecutiu que se'ns queda la cara de tontos. Però no patiu: aquesta cara tontos ja la teníem abans. I això és el què ha passat:

Futbol:


Esperarem la setmana vinent a fer un anàlisi fred i objectiu del què ha passat al Barça aquest any. Ara és molt fàcil dir que els jugadors són uns nens malcriats, consentits, rics del cagar, puteros acabats, alcohòlics, poc professionals, criatures sense cervell, ignorants, pedants, idiotes i passotes. Ja en parlarem. I també parlarem de fitxatges....

Bàsquet: el Barça regala el primer partit de la final al Madrid. Estem molt generosos últimament...

NBA: per si hi ha algú que encara li interessa, van guanyar els San Antonio Spurs.

Fórmula 1: el burru de l'Alonso no pot superar Hamilton al gran premi d'Estats Units i queda segon. No obstant continua liderant la classificació d'idiotes.

Tenis: VamosRafaNadal no arriba ni a les semifinals al torneig de Queen's. No era tant bo?

Futbol sala: Catalunya va guanyar Espanya per 5 a 3. O potser no, es veu que eren quatre arreplegats que es van apoderar de l'himne i de la bandera d'Espanya. Com a escusa és original, això no es pot negar. Potser el Barça de futbol no ha perdut la lliga, eren onze matats que es van apoderar dels colors i de l'himne del Barça.

Golf: l'argentí Angel Cabrera guanya l'open dels Estats Units. Ara que s'acaba el futbol haurem de buscar esports alternatius...

Curling: es preveu una pre-temporada mogudeta amb fitxatges estelars. Seguirem informant...

Futbol local: aquest dissabte es va disputar un partit de veterans al municipal de Berga amb la participació de jugadors actuals i velles glòries. El resultat final va ser d'empat a 2. Cal destacar la participació de membres actius d'aquest blog com el natx, el paquito i el pavu, que sense cap mena de dubte van ser dels millors del partit. També van jugar velles glòries com el vinyetes, el sagalet o el jou. Van fer el que van poder.

Bé, això és tot per avui. La setmana que ve, més.

13 comentaris:

laiona ha dit...

Una ovació pels grans esportistes: natx, pavu i paquito!! si no fós per ells...

laiona ha dit...

nois, el balanç del Barça de futbol no és tan negatiu: hem guanyat la copa catalunya: que més dóna guanyar la lliga española?

cospi ha dit...

Nastic fins als collons d'aquesta lliga !!

tomashawk ha dit...

CUIDAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....
SI HAGUES ANAT JO A JUGAR SI QUE S`HAURIA VIST FUTBOL, I DEL RAPID, PIM PAM....

Anònim ha dit...

Segur Tomashawk, segur...

Pim, Pam i .... Patapum! Com amb el patinet del prat...

Per cert: Alonso, a xupar-la.

Pavu ha dit...

És veritat, el tomashawk havia de jugar el partit de veterans, però es veu que tenia moltes coses al cap i no hi va pensar... Què hi tenies al cap, polls? rates? idees? núvols? cabells? RES!!!

Page ha dit...

A mi el Hamilton cada cop em cau millor!

Anònim ha dit...

Parlant del cap del Tomashawk, jo em quedaria amb el look Espinete que ens portava el dimecres de Patum... entre altres coses vam poder comprovar que en cas de necessitat o d'embriaguesa, es pot utilitzar la barreja com a gomina...

Page ha dit...

No hi ha fotos?

Anònim ha dit...

Malauradament, em sembla que no...

laiona ha dit...

Ni pà lante, ni pà tras : TOMAS!!! això si que és un jugador amb unes bones cames per xutar a porteria...
PD: quina llàstima que no hi hagi fotos, hauria d'haver dut la càmera, clar que el meu estat tampoc era l'adequat per tirar fotos, de fet, no recordo el look del Tomashawk...la barreja dóna amnesia?

tomashawk ha dit...

QUE SABRAS QUERNI S`HI NO TEN RECORDES DE RES, ESTAVES TRAVAT ENTRE ELS TAVURETS DEL NEGRE, I PROU TENIES PER PODER SORTIR.

Anònim ha dit...

En relacio al partit dels veterans, cal comentar que l'equip en el qual militaven les estrelles del blog, va ser escandalosament robat per un arbitre inepte que va "escamotejar" un parell de penals i va assenyalar algun fora de joc impresentable. No cal dir que feia un tufillo merengue considerable. Asi, asi , asi gana el...