12 de juny 2007

The National Photographic Paià

Hola ex-ressacosos/es:
aquesta setmana, deixeu-me que acabi de donar un toc femení al cent per cent.
Els individus que pringuen aquesta setmana, no em van fer ruedo, però no perquè no volguessin, si no perquè no podien degut al seu estat de bona esperança. Si si, avui toca fer honor a les dues noies que ens han comunicat que d'aquí a uns mesos faran augmentar la població catalana, i la secció d'aquesta setmana va dedicada a elles.
Només dir que, Marta, quan engeguis la càmera, assegura de no tirar-te una foto així espontàniament, que no quedes molt afavorida; i pel què fa la Sònia, ja devia estar posant ordre com així ha de ser, pel posat que fa... Comentar que les dues estan molt morenetes, devien estar de vacances.
Això és tot;
PD: també fecilitar als sementals, que han fet la feina ben feta (per alguna cosa que sabeu fer, només faltaria que fallesiu). Un petó per a tots!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

"La feina mal feta no té futur, i la feina ben feta no té fronteres"

Doncs home, fronteres no ho sé, però pel què es veu, la feina ben feta el que si que té és conseqüències al cap de 9 mesos...

Vigileu a on apunteu, que aquestes coses estan carregades, i recordeu que "titola fora de la mà, no se sap on va"... (Era així? Ara, no ho sé...)

Page ha dit...

Visca els sementals de la colla!!!

Anònim ha dit...

Els ementals no eren uns formatges?

laiona ha dit...

el emental querido querni...

Anònim ha dit...

Martona, tens una càries com una casa de pagès!

Anònim ha dit...

I uns ullets que sembles els mics Xinesos del Querni...
902 600 600