21 de juny 2007

Curiositats (rollu espontani)

Com que demà tinc un examen i m'estic avorrint moltíssim, he decidit que :
Ja és hora de donar un toc científico-cultural a aquest blog.
Vull desmentir el sentit d'una frase ancestral típica de la nostra cultura: "Tens uns cullons com un toro", que vindria a dir, que tens els cullons tan grans com un toro, no en un sentit literal sino figurat.
L'expressió és incorrecte; científicament hauria de ser "tens uns cullons com un verro", ja que dels animals mamífers domèstics, el mascle que ha estat més ben dotat pel que fa al tamany dels seus testicles és el mascle porcí, altrament conegut com a verro.
I és més, quan secreta l'esperma, pots omplir perfectament una llauna de Coca cola, que serien uns 33 cl, crec. Així que ja veieu, que el primat superior homínid comparat amb altres espècies animals, no té gaire superioritat, i més si comptem que aquest últim, només fabrica el volum d'una cullera de sopa de les que trobem a les cuines.
Així doncs, si algun dia troveu pel bosc un senglar, en comptes de fugir corrent, observeu l'obsequi que la natura ha otorgat a aquesta espècie: uns cullons d'ous com déu mana.
apa, ja sabeu una cosa més.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, si, però la cosa no s'acaba aquí, el molt fill de p...porca té orgasmes de 30 minuts! Això si que fa enveja!

laiona ha dit...

Això, estimat amic, és perquè la trugeta emet unes feromones de calitéee...llàstima que pobres, no monten mai a una truja, sinó a potros amb vagines artificials...això si, i és verídic: se'ls posa música clàssica perquè el semen, sigui de millor qualitat.

Anònim ha dit...

Laia, amb tots els animalets i animalons que deus conèixer no has trobat cap altre tema més interessant que els cullons i el semen dels Porcs?

laiona ha dit...

és un mon molt interessol!!!

laiona ha dit...

s'han de conèixer les carecterístiques reproductives dl món animal...un dia explicaré el món de la gamba, tot i que és especialitat de biòlegs, no de veterinaris...

Anònim ha dit...

JA t'adalanto que les gambes tenen el cul negre!

laiona ha dit...

si ja ho sé...tinc imatges!!!!

martipuntnet ha dit...

va laiona que estem esperan les "proves".