11 de maig 2007

Video Paià

Benvolguts lectors i col.laboradors,

No sé si ja som un blog madur o no, però en tot cas, segur que l'adolescència ja l'hem passada: entrada polèmica, reacció dels lectors, rectificació... no està malament! I a més a més estem batent rècords de visites... (nota mental, apujar-li el sou al Sinjosele)

El Blog Paià és un blog on cada col.laborador pot exposar lliurement les seves opinions sota la seva responsabilitat. Ja som grandets i sabem el què ens fem. De fet ja hem tingut dosis de sexe de la mà del Natx (...això sonava millor abans d'escriure-ho...), violència, drogues i rock'n'roll i aquí no ha passat res. Tot està fet des del bon humor i la tonteria. Semblem tontos, i ho som. I em sembla que tots portem unes quantes Patums a l'esquena i ja no hauriem de tenir la pell gaire fina...

Només citaré (una altra vegada) una frase del millor superheroi que existeix:
"Tot gran poder comporta una gran responsabilitat"


I parlant de l'Spiderman, avui faré una crítica de la última peli de l'Home Aranya:

Spiderman 3 és una merda.

Clar i català. És una ofensa cap a qualsevol fan (com jo) i cap a tothom que li agradin les pel.lícules amb una estructura i un guió més o menys coherents...

He de confessar que amb la primera i segona part vaig sortir del cine absolutament al.lucinat per lo bé que s'havia portat aquest personatge a la gran pantalla, i pel magnífic treball de Sam Raimi a la direcció (ell també és un fan d'spiderman i un gran coneixedor del món del còmic). Però en la tercera, no sé si el senyor Raimi estava pensant en nous projectes o què, però no té res a veure amb les anteriors.

Vaig sortir del Cine Catalunya amb la clara impressió que era la pitjor de la saga, però com més hi he anat pensant, la decepció s'ha anat convertint en indignació.

Per fer-vos una idea:
[Spoilers]
- Han intentat colar-nos massa històries en una pel.lícula i el resultat és un poti-poti sense ritme, incoherent i a vegades fins i tot absurd.

- No es diu mai el nom de Veneno (Venom en anglès). Un enemic d'aquesta talla es mereix molt més, i pot donar molt més de si...

- Estic fart de què cada 2 per 3 Spiderman es quedi sense màscara o amb la màscara forada per tot arreu... Què passa, a Tobey Maguire se li ha pujat l'ego i volia xupar càmara? I en el cas de Veneno igual, el qui realment mola és Veneno, no Eddie Brock! Per favor...

- El film té 2 moments especialment patètics i lamentables: quan en Peter Parker està sota la influència del vestit negre, va pel carrer rollo John Travolta...RIDÍCUL!!
I l'altre quan la MJ vol cantar al bar i en Peter torna a fer un numeret, però aquest cop com el Jim Carrey a "La Mascara"... PATÈTIC!!

- La batalla final (on el climax hauria de ser màxim) és horrorosa, i la lluita dos contra dos amb la MJ penjada per allà dalt fa que l'espectador no es pugui centrar en l'acció i es trenqui el (ja poc de per si) ritme de l'escena.

- I per acabar-ho d'adobar, els actors estan fatal, com si ho fessin a desgana.
[Fi spoilers]

En fi, que la què hauria d'haver sigut la culminació d'una trilogia ha acabar tirant per terra tot el què havies aconseguit les altres dues, i ha posat l'Spiderman a l'alçada (o la baixesa, millor dit) d'altres desgraciades i abominables adaptacions del comic com Daredevil, Elektra o els 4 Fantàstics.

Per una bona adaptació d'un còmic, aneu a veure 300 i disfrutareu de veritat.

I per acabar, el video (que d'això va la secció): els meus col.legues nipons van fer una serie per TV de les aventures d'Spiderman (Supaida-Man li deien). Impagables les teranyines i el robot (WTF?!?!) d'Spiderman.

Endavant video:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tomàs treu-te ja putu disfraç i surt de l'armari

Anònim ha dit...

Querni, jo no gosava dir-ho per no ofendre un fan com tu, però totalmentedeacuerdojosemaria, és bastant dolenta.
Per cert recordes quan feiem cua al cine, que mirant cartells de pelis et vaig comentar que m'havia baixat ASES CALIENTES. Pos ja l'he vista i vaya merda!

Anònim ha dit...

Home Natx, qualsevol pel.lícula on surti Ben Afflect no pot aspirar a res...

Pavu ha dit...

El Ben Afflect jugava amb el Barça ahir?

Anònim ha dit...

jo si que que estic ben afflectat...avui ningú és del barça, colla de renegats. Apa, si en el fons us agrada...diumenge podreu anar al camp a xiular, segur que voleu perdre la lliga i poder fotre foc... renegats

Anònim ha dit...

Estic d'acord que el ben affleck és un pèssim actor, però amb aquest titol jo pensava mes aviat en el Fredy Sinrocco, Celia Blanco...

Page ha dit...

NUÑEZ DIMISIÓ!!!

Page ha dit...

Totalmente de acuerdo JoseMaria!
semblem tontos i ho som!!!