25 de maig 2007

Video Paià (Weird Al Yankovic)

Bon deia,

Primer de tot felicitats als frikis del món i de la galàxia... avui és el dia de l'Orgull Friki!

Al final arribarà el dia on podrem sortir sense vergonya amb el nostre vestit de Darth Vader o d'Spiderman a passejar pel carrer major sense que la gent ens miri estranyada...

A part d'això, no patiu, que ja s'ha posat una mica d'ordre en les seccions del Blog Paià... De moment tenim 6 seccions confirmades i una en procés. La cosa de moment queda així:

-Dilluns: Gol Paià (Pavu)
-Dimarts: L'acudit de la setmana (Natx) i National Photographic Paià (Laiona)
-Dimecres: Paià Sedé (Sinjosele)
-Dijous: Mezclaillo Paià (TomasHawk)
-Divendres: Video Paià (Querni)

El dissabte i el diumenge estan reservats per les seccions esporàdiques, esdeveniments especials i perquè el qui vulgui pugui penjar el que li doni la gana...

Però anem al tema, avui parlarem de Weird Al Yankovic.

Aquest músic i humorista nordamericà, és famós per les seves paròdies de cançons famoses i per la seva obsessió (malaltissa?) per les polkes.

Recordo fa molts anys, quan encara anava a les Carmelites, que un dia per la TV vaig veure un videoclip amb la música de Bad del Michael "deixeu-que-els-nens-vinguin-a-mi" Jackson, però que es deia Fat (gordo). Vaig flipar... boníssim... I llavors jo no ho sabia, però era obra de l'amic Weird Al.

Com he comentat, té una obscessió per les polkes, i té un pilot de discos on interpreta temes de diversos autors en ritme de polka... No se salva ningú: temes de Madonna, Marilyn Manson, RATM, Queen, REM, The Clash, White Stripes Vanilla Ice,... Al Youtube he trobat Bohemian Polka, amb la canço de Queen.

Com a dedicatoria al Sinjosele, destacaria també el disc "HOT ROCKS POLKA" (1989) dedicat íntegrament a versions en polka dels Rolling Stones... genial...

En aquest link podeu trobar més informació.

Per acabar i perquè pugueu fer un tastet del senyor Yankovic, aquí dues de les seves paròdies:

Fat (parodiant Bad del M.Jackson)



I finalment The saga begins (parodia starwars de American Pie). Cal dir que la va escriure abans de que sortís la pel.lícula (Episodio I: La amenaza fantasma) basant-se en comentaris i rumors que havia vist en fòrums d'internet, i que George Lucas es va fer un bon panxó de riure...

Endavant video:



I per cert, la setmana vinent farem un pas més: un especial Blog Paià Asian Tour, on intentaré fer una crònica (diària??) de les aventures d'un Paià pel Japó i la Xina.

Sayonara.

2 comentaris:

tomashawk ha dit...

La mitica parodia de fat, poc bona pasara a losanalesdelahistoriamundialdeparodiesuniversals.

Anònim ha dit...

ho sento, però el video mes friki del món, el mes friki de tots els temps, el video Friki per definició, per mi, sens dubte és e video penjat pel Natx... un 10!