15 de maig 2007

CURS DE CARS CARS PER CURTS


Hola paieros,
Davant els esdeveniments imminents, he cregut convenient fer aquest curs,és clar, accelerat, sobre com pilotar un car, ja que fillets de Déu, tal i com va quedar de manifest a les imatges esteu moooooolt peixos. Com que hem d’anar per feina, ens queden dues setmanes i haureu d’aprendre molt conceptes, us demano concentració perquè si no, arribareu a la competició sense els coneixements bàsics i seria un GP deslluït, i no vull excuses.
En primer lloc heu de saber que un kart és una cotxe però petit. A la vostra mida. Té quatre rodes petites, un assiento petit, un volant petit, dos “pedals” petits, tub d’escapament petit, demarré petit, etc. L’assiento és com una cadira que veureu més o menys al mig del car, i curiosament té forma de cadira. Sol ser de color negre. Un home molt amable us demanarà si voleu coixí. No és obligatori, ni tampoc us farà ser mes ràpids. Si voleu l’agafeu i si no el voleu li dieu amablement: “gràcies però ja sóc grandet i arribo als pedals” .Us hi heu d’assientar, no és pas molt difícil. Penso que esteu capacitats per fer-ho. Les cames us han de quedar estirades ( mes endavant entendreu per què ). Davant vostre us hi trobareu un objecte rodó, semblant a un plat, però no intenteu posar-hi els peus de porc de la carmanyola perquè no serveis pas per això. És diu volant. S’agafa amb les dues mans. Té tres característiques importants. A saber: la primera és que si el feu girar cap a la dreta, el car se n’anirà a la dreta; la segona és que si el feu girar cap a l’esquerra curiosament el car girarà cap a l’esquerra; i la tercera és que si el manteniu recta...collons el car es manté en línea recta!! És molt important que us apreneu aquestes tres característiques. Les tres! No val només una perquè tant important és girar a la dreta com a l’esquerra com saber mantenir-se recta. No feu com els exàmens de COU, només m’estudiaré la meitat i a veure si trec un cinc... punyateros aquí heu d’anar a pel 10... si podeu.
Apa, em sembla que teniu feina. Repeseu la lliçó que aviat vindrà la segona.
APABONANIT

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia saber si aquests carts porten també retrovisors petits, perquè m'agradaria veure quina cara poses quan t'avanci.....

Anònim ha dit...

Tu Sinjosele,et deus pensar que les "practiques",amb els "cotxes"de la canalla et serviran,per conduir els karts,pero a mi em sembla que seras un "bluff"com el fernando,espero que no et facis mal.
De totas maneras,us volia dir,que estic buscan un pilot i un cotxe,per patrocinar,i aixins lluirant els colors del negre a tots els circuits del mon,espero rebre propostes i veure resultats.
Apa molta sort a tots i que guanyi el millor.

Pd.en aixo dels karts,no té ventatja el que porta el millor cotxe i pesa menys?

Anònim ha dit...

Martí, quan pagues? Perquè jo conduint soc com tots, però pesar, lo que se'n diu pesar seria com si el car anes sol. I si algú m'adelanta, soc com l'Asterix, trec la poció màgica i el passo volant! O sigui: aposta guanyadora segur. A més a més a mi no em pesa la bola i el castell com a d'altres!!!