14 de maig 2007

Gol paià

Bon dia terrícoles!
Un altre cap de setmana amb moltes notícies esportives, però molt poques d'interessants.
Hoquei patins: campions de lliga una altra vegada, no hi ha qui ens pari.
Bàsquet: el Barça guanya i queda quart, per darrera del Joventut. La Penya no s'enrotlla.
Esports minoritaris: el Barça de handbol empata amb el Portland i es complica la tercera posició. El de futbol empata amb el Betis i perd el liderat.
Quiniela: sense resultats.
Formula 1: massa Massa per Alonso, que les passa negres amb Hamilton al davant. De totes maneres el pilot espanyol continua líder en la categoria de capullos.
America's Cup: avui comencen les semis. El nostre rival és el Desafío Español. En realitat el desafío és que no s'enfonsi.
Curling: estan escombrant la pista.

Esport local: els veterans del Tàndem Berga perden la supercopa davant del Vilomara. En un partit molt físic i intens el Berga va caure per 3 a 1 en una final molt disputada. La primera part va acabar amb un 1 a 0 gràcies a un rigurosíssim penal que Arisó va estar a punt de parar. A la segona part, dues errades defensives van posar el 3 a 0 al marcador i va deixar sense opcions al Berga. Cal destacar el gran gol de Pavu que va posar el 3 a 1 definitiu.
El Berga de futbol goleja el Roda de Ter per 6 a 0 i consolida la segona posició. El partit de l'Avià es va suspendre (per variar) a la mitja part quan estava perdent per 0 a 1 davant el Puig-Reig. El final de temporada serà emocionant. O no, perquè l'Avià és impossible que pugi.
Continuem sense notícies de l'equip amic, l'Oló. S'ensuma una nova derrota.
Recordeu que el proper diumenge dia 20 de maig es disputa la IV Marató de Muntanya de Berga. I la setmana següent, el 26, gran premi del Bages. I el 27 eleccions municipals. Tant és qui voteu, la cagareu.

Apa, això és tot.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Des d'aquí vull enviar un record a la colla de dropos i ganduls que porten la samarreta blaugrana... FOTEU EL FAVOR DE CÓRRER I, ALMENYS, GUANYEU LA LLIGA!

sinjosele ha dit...

i els amic de l'alonso, per què no envien un anònim?

tomashawk ha dit...

NO PASSA NADA, LA LIGA ESTA GANADA...
LA SETMANA QUE BE LIDERS I D' AQUI 2 CAMPIONS...
O NO ?

Anònim ha dit...

Després de les critiques rebudes, la junta gestora de fer la quieniela va dimitir en bloc.
El darrer acte oficial d'aquest junta és felicitar la nova Junta (l'elefant rosa) pels resultats d'questa setmana. 7 encerts!!! Guau!!! gairebé la meitat.....

Anònim ha dit...

Dimissió de la nova junta, ja!
Fora!
S'acaba la temporada i no han aconseguit res! un any en blanc!
Fora!

Pavu ha dit...

Crec que per quatre jornades que queden, aquests "personajillos" de la junta sortint poden acabar de fer les quinieles i acabar de fer el ridícul. Al final de temporada haurem de fer balanç, tallar caps i convocar eleccions. Aquesta ha estat la pitjor temporada quinielística de la història, i no poden dir que és per falta de pressupost. És que no en tenen ni PUTA IDEA!! I es pensen que en saben... PLEGUEU!!

Anònim ha dit...

totalmentedeacuerdojosemaria!
Jo proposo que la temporada que ve la quiniele es faci divendres a la nit (si no cada setmana almenys un cop al mes). Estic segur que a partir de les 3 de la matinada ho veurem tot més clar i els 15 cauran com mosques.