28 de maig 2007

The National Photographic Paià




Sobre els misteriosos joves de la primera imatge, gairebé es podria fer una tesi.

Començarem pel sagal de la dreta:

El look en general és una barreja entre patumaire de bar i membre de la penya boletaire. La camisa segur que és heretada del seu avi, com les camises dels bons patumaires. Els texans podrien estar millor...però si amplieu la foto, digueu-me quisquillosa , pro sembla que no tingui la bragueta ben tancada del tot. Respecte al pentinat i la barbeta, li donen un aspecte d’intel·lectual de lletres, un cervell en literatura, història i llenguatge, crec que fàcilment el trobaríem a la facultat de filologia catalana. Segur que era el repel·lent de la classe; quina ràbia.

A l’esquerra hi trobem un exemplar rústic del què hagués pogut ser un dels protagonistes de la famosa sèrie de TV3 “L’imperdible Parker Lewis”. Només comentar la cara d’al·lucinat, descerebrat i possiblement en un estat d’alcoholèmia lamentable. El topé pel meu gust, exagerat (massa laca) i un jersei digne de competir amb els que ens llueix encara ara, l’estimat Agustí Vinyes.

En la segona imatge, hi tenim un exemplar de putu terrorista espontani. Sobre aquest individu (que entorpeix la visibilitat de l’estelada), puc mencionar diverses coses: per la indumentària segur que se l’ha d’il·legalitzar: Porta un jersei-passamuntanyes , jaqueta fosca de vés a saber tú de quin any... els ullets delaten un excés de substàncies “psicotropicals” a la sang que se li han acumulat al cervell (si encara n’hi queda) i si li observem la mà esquerra hi podem veure dos estranys utensilis.

Digne prova visual de què l’extremisme radical independentista català, no s’ha extingit.

Aquesta setmana doble National Photographic perke la setmana vinent és patum, i hi haurà massa feina per penjar fotos...així que dóno per complerta la meva aportació setmanal per duplicat al blog.

Bona Patum a tots...i feu-me ruedo el dijous al segon salt, cabrons!!!!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

He provat de posar-me com el Pep i crec que m'he trencat el coll...

Tomàs, aquest pentinat era un experiment de la teva germana? Va parir...

Anònim ha dit...

quisquillosa no és l'adjectiu que utilitzaria......després de fixar-te en la bragueta dels pantalons del Tomàs!!!!!!!!
Crec que estàs estudiant massa!!!!Recapacita i pensa que la teva salud és lo més important, ara només t'has fixat en l'entrecuix però els simptomes podrien empitjorar...
(Si per alguna raó et tornes a fixar amb l'entrecuix del Tomàs un consell seria NO DIR-HO A NINGÚ)

laiona ha dit...

jo observo, analitzo..i critico...és el toc femení...

laiona ha dit...

és que els detalls són importants...

Page ha dit...

JOHN LENON ES VIU!!! viu a cal negre i porta una camisa de boletarire. Son pocs els afortunats que l'han pogut veure. Diuen que s' ha engreixat una mica, i no parla gaire, però que segur que es ell, d'això no hi ha cap dubte. Dorm a la trastienda dins la màquina de fer orxata i només surt a fer unes birres quant el Martí tanca la barraca.

tomashawk ha dit...

Aquet es el tomas? No pot ser si esta prim, te molt cavell, i a mes el tomas en aquella epoca portava celo a les ulleres.

Aixins que no em crec que sigui ell.

Anònim ha dit...

Aquest paio no és aquell que li deien "el cuervo"? i també "la muerte", no? Que en feia d'ayns que no el veia.
Es veu que ara ja no li diuen així, ara el coneixen pel nom de el diablo, concretament "el diablo sobre ruedas", eps m'han dit.

laiona ha dit...

jo el que sé d'ell, és que no parla massa...pro escriure als blogs i penjar-hi videos...també li deien "xinu"...

Anònim ha dit...

Aquesta foto està trucada!!!
No pot ser que torci el cap d'aquesta manera, i sobretot, no pot ser que jo faci més panxa que el Xinu... Laia, el Photoshop no val... Impugnu!!! (avui tocava la i)

laiona ha dit...

tothom té un passat, pep...assumeix-ho, i t'has de resignar...