24 de maig 2007

COMUNICAT DE GUERRA

Amics, germans, estem en perill. Era innevitable, havia de passar tard o d’hora. Després dels restaurants, els “Tot a 100” i el tèxtil, els xinos han invadit el nostre blog. Ha estat un atac cruel i sanguinari amb misils d’última generació. A més a més companys em temo que no podem recorrer a l’ajuda externa (tinc serioses sospites que el president Montilla és un d’ells). Així doncs només ens queda una sol.lució: ORGANITZACIÓ!!! (no fos cas que ens acabéssim donant pel cul entre nosaltres i lo és pitjor, que més d’un hi trobi gust).
De moment tenim 4 seccions consolidades (gol paià, paià sedé, Jo tub, i tu? i l’acudit de la setmana), 2 de nova creació (mezclaillo paià i the nathional photographic paià) i corren rumors que n’hi ha una altre en projecte ( Rocki paià?), pertant són 7 seccions i tenint en comte que ningú penja res al capdesetmana Jo crec que lo millor és fer 2 seccions per dia.
Hi haurà un dia que només tindrem 1 secció ( a menos que algú s’animi a crear-ne una de nova) i deixaria 1 dia lliure per tothom qui vulgui col.laborar i penjar tonteries (Page, Martí, Gamba, Joanet...).
Només hem de repartir-nos els dies. Podem fer-ho per veterania: Kerni, Pavo, Vilà, Natx, Laia, Xino (és realment necessari?) i Rocki (?) o per sorteig, tant és.

P:D: És bo que hi hagin unes normes, però també és cert que les normes són per trencar, o sigui que cadescú pengi lo que vulgui i quan vulgui, només demano ...UNPOQUITODEPORFAVOR!

1 comentari:

Anònim ha dit...

quina secció fa en vilà