30 d’abril 2008

THE PAIA'S SONGS: TOMASHAWK

Avui és l'hora de saber quines són les tres cançons preferides del Tomashawk, el mestre del copiar_pegar del Mezclaillo Paià. I avui el Mezclaillo va des del heavy dur fins a les arrels de Camaron. Seguim amb un repertori de cançons 'modernes' i en aquest cas, coneixent en Xinu, també força previsibles. No podia faltar Metallica, que repeteix, una de les icones heavyes dels 80 i 90 ni Camaron, el gran mestre del Flamenco (modesta opinió d'algú que no escolta mai flamenco...)
Tal i com ens té acostumats en Tomashawk, les paraules justes i necessàries:

Hola sr.noguera les meves tres cançons son: metallica masters of puppets o one, de camaron de la isla todas pero et dire "como el agua" i l`altre grup podia ser queen, acdc, pero et dire kortatu "atrapa zu arte". vinga un saludo

METALLICA. MASTER OFF PUPPETS


CAMARON. COMO EL AGUA


KORTATU.ZU ATRAPATU ARTE

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sento publicar la secció en un dia de Dol. Avui s'ha mort el Barça. S'ha acabat un Cicle. Ho hem de cremar tot, l'equip, l'entrenador, el president!!!!!!!!!!
Amb totes les copes d'europa que tenim i ara no poden passar de semis, quina vergonya!!!!!
Germans, fem un minut de silenci...

natx ha dit...

Xino: I el "Dame veneno"?

martinegre ha dit...

fumanchu,i els mojinos qué?,i els chichos?i el antonio valderrama?,a veure si et fotaran fora del "barrio".

Anònim ha dit...

Pobre Xinu!!!!! que només podia escollir tres cançons.....

tomashawk ha dit...

De moment lo millor que ha passat pel "the paia song", ha sigut molt dificil decidir , pero he agafat 3 de tot el tipus de musica que m`ha agradat, molt s`han kedat fora pero laburranodapatanto.
VISCA EL BARÇA....laportadimissio.

Anònim ha dit...

al loro, nos estan envaucando

Anònim ha dit...

Crec que el Laporta es mereix intentar solucionar el problema que ell ha creat. 2 lligues i 1 Champions en 5 anys no està tant malament. També havia donat una imatge seriosa del Barça que no es veia desde feia temps (recordar el Pessssident i el Gasparttt). Bé, havia donat una imatge seriosa... fins lo de "al loro!". Si no se'n surt, doncs l'any vinent al carrer. Ara no serviria de res posar-hi a algun il·luminat o salvador (per exemple el de Don Piso!)

laiona ha dit...

avui no faig secció que és festa!!

Anònim ha dit...

princesa fes lo que vulguis!

Anònim ha dit...

osti tomàs els Kortatu!!
I Kamela???