22 d’abril 2008

L'HOROSCOPAIÀ

Bona noch paierus, lo pitonisso ja torna a ser aquí. Després d’un periode governat pel signe d’Aries, fins ara el que compte amb més representants de la colleta, els pròxims 30 dies estaran sota la influència de TAURE.

Formen part del signe de Taure els nascuts entre el 21 d’abril i el 20 de maig.

Els taure, en general, són obstinats i de voluntat de ferro, consistents, pràctics i substancials. Encara que siguin de moviments lents, quan entren en acció, ho fan amb propòsit ferm i sense menysprear esforços.

La seva intel·ligència és lenta però assimiladora, és racional i poc amant de l’aventura, tranquil i constant en les decisions.
La gran estabilitat del seu caràcter els hi permet una coherència a vegades inhumana, ja que saben sospesar en el seu valor just tant els aconteixements a favor com els que té en contra. Són els que més aprecien la lògica i el raonament.

La seva vitalitat mental i física és enorme i semblen patir en aquest sentit, tant per excés com per defecte. Quan troben en què concentrar els seus pensaments tenen un gran poder i a les hores, la voluntat està per sobre del desig. Però quan predomina el desig, es tornen molt mundans i tenen tendència a buscar només els plaers de la vida, gaudint de les festes i les comoditats.

Tenen un gran sentit del deure i l’obediència; són perseverants, constants, pacients, tranquils i inofensius. Malgrat això, quan s’alteren, la ira els fa perdre el control de si mateixos.

No van a l’amor amb els ulls tancats, sinó sospesant i criticant punt per punt les qualitats i defectes de la parella estimada, per això pateixen amb facilitat molt desenganys amorosos. Encara que són grans amants, no perden el sentit realista de les coses ni tan sols en els moments de passió.


Genial amb: capricorn, aquari i bessons Ull amb: sagitari i balança




I la gran pregunta: Quí tenim a la colleta que sigui Taure? Doncs un gran matemàtic conegut pel sobrenom, entre altres, de “Xino”. I Quim més? Doncs el de Cal Macià! Dos personatges...singulars!

També podrem facilitar a 4 xavalites molt guapes (a veure si paguen el got) perquè el dia 30 és Sta. Sònia, el dia 6 Sta. Judit i el 14 per rematar-ho tot Sta. Gemma.

Apa, a a aaixò és tot amics!


P.D. Suposo que no cal que recordi que demà és St. Jordi (ja disponible a totes les llibreries l’últim llibre del Pitonisso Natx: “Dime con quien andas...y si està buena me la mandas”) i divendres St. Marc (vinga coca i xocalata...que no farte de na!)

7 comentaris:

laiona ha dit...

Felicitats a tots!!!

Anònim ha dit...

A tots i a TOTES!!!

Anònim ha dit...

I quins dies són els aniversaris del Xino i del Quim?

natx ha dit...

És veritat, ahir vaig tenir un petit lapsus ( és greu dr. House?), sorry!
Xino: 04 de maig
Quim: 16 de maig

Anònim ha dit...

Segur que és Lupus.

Anònim ha dit...

ei has dit quatre xavalites i jo només n'he comptat tres? en falta alguna que no ens vols dir???? tens una amiga que celebra el sant el maig natx??? vaaaaaaaaa explica'ns explica'ns!!

natx ha dit...

Ruski: Quantes gemmes tenim a la colleta?