21 d’abril 2008

LA VIDA EN UN JEEP

Clara victòria del calçotets slips (66%) sobre els boxers (33%). La conclusió que podem treure d'aquesta dada, és que la majoria dels votants paieros estan tant ben dotats que no poden anar pel món penjim-penjam, sinó que ho han de portar tot ben agafat i a puesto. Jo, evidentment porto slips!

Un 75% de les xavalites porten calcetes, mentra que un 5% porta tanga. COM ES POT SOPORTAR TOT EL DIA UNA TIRA DE ROBA FICADA DINS LA RAJA DEL CUL??!!!!! Només de pensar-hi se'm posen els pèls de punta...


finalment, un 1% dels votants ( no sé si femenins o masculins) van a pèl, suposem que es rentaran els pantalons cada dia, no?? Ho dic per la goteta aquella...

Val a dir, que si hi ha algun membre paiero mascle, que en la seva intimitat es posa tangues, calcetes i/o sustens, els resultats de l'enquesta quedarien totalment desvirtuats .


I per aquesta setmana, "Treieu el Txiqui que porteu dins!": Quins són els 5 jugadors que fotarieu fora aquest estiu?? Ja sé que 5 són molt pocs, però heu de triar. La setmana que ve, formularé la pregunta al revés: quins 5 jugadors et quedaries per la temporada vinent? S'admeten rajades.


J.M. Puyal.
S'entén això?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo diferenciaria entre jugadors acabats: Turam, Edmilson, Gudhjonsen, Henry...GRÀCIES PELS SERVEIS PRESTATS, PRO AL CARRER!!
I jugadors alcohòlics, fiesteros, puteros, farloperos, que podrien haver marcat una època gloriosa de 4 o 5 lligues i un parell de champinyons i PERQUÈ NO ELS HI HA DONAT LA PUTA GANA NO SOLAMENT NO HO HEM GUANYAT SI NO QUE A SOBRE, HEM REGALAT 2 LLIGUES AL MADRID. UNA COSSA AL CUL: RONALDINHO,DECO, MARQUEZ...

Anònim ha dit...

tu sama ja deus haver votat al Xavi, no?

Anònim ha dit...

Laporta dimissio!

Anònim ha dit...

Els calçotets tipus boxers que van arrapats al cos com els slips de quin grup són?

natx ha dit...

Page: Totalment d'acord!
Però apart d'aquests jo n'hi afegiria 2 més: Zambrotta (vaya paquet l'spaguetti dels cullons)i l'Ezquerro (es pot considerar jugador del barça?)
P.D. I a l'Henry ni gracies pels serveis prestats! (almenys de moment...)

Anònim ha dit...

Hi ha vots per fer fora en Valdés? en Bojan? i l'Iniesta?.......
Això és l'afició del Barça, uns entesos en futbol!!!!

natx ha dit...

El Messi també té 1 vot i el Silvynho cap INCREIBLE.

Anònim ha dit...

Desprès del partit d'ahir, l'Eto'o també a la p calle. Diu que marxarà? doncs jo el treuria a final de temporada

Anònim ha dit...

Nooooo! Jo al Xavi no el fotaria fora! El canviaria de posició, el posaria de 4....DE 4 POTES I QUE EL DONGUIN PEL CUL!!!!

Anònim ha dit...

Quans renegats que hi ha en aquesta colleta!

natx ha dit...

Renegats és poc! Per cert Laportista no vols pas comprar un ordinador de segona mà?

Anònim ha dit...

Jo a l'equip l'hi vaig donar un any de gràcia que va ser l'any passat, on varen fer el gandul i varen regalar la lliga al pitjor Real Madrid de la dècada. Aquest any han repetit i encara que guanyin la Champions, cosa que dubto, tots a la p calle.

Al Laporta l´hi dono 2 anys de gràcia. Va agafar el Barça desprès que una colla d'impresentables quasi l'arruinessin. No se com va el team de peles, però crec que una mica millor. Va canviat l'equip i varen guanyar 2 lligues i una Champions. Ara crec que es mereix l'oportunitat de solucionar el problema que ell ha ajudat a que es creés per no imposar mà dura a la colla de dropus que són jugadors i entrenadors. També l´hi reconec el mèrit de catalanitzar el Barça i de fer fora a la potuleia dels Boixos-racistes.