06 de juliol 2007

Video Paià

Hola canalla,

Per seguir el tema cinèfil, aquesta setmana veurem que no ens podem fiar dels trailers de les pel.lícules. Sempre intentaran donar-nos "gat per llebre" o com se sol dir en l'ambient cinematogràfic "Chewbacca per Scarlet Johanson"...

Què és un trailer?
1. Un camió dels gansos.
2. Un resum en imatges d'una pel.lícula, de durada sempre inferior a la pròpia pel.lícula, i que té per finalitat crear unes expectatives i un interès enormes en l'espectador, però que no ha de desvetllar detalls importants de la trama.

Com que ja som més o menys feliços, el tema del camió no ens importa gaire, i evidentment, la definició que ens interessa pel tema d'avui és la segona.

Trobar un trailer ben fet és una cosa poc usual, normalment o t'acaben explicant tota la pel.lícula, o només són una successió d'imatges i explosions, o no t'expliquen res de res i et quedes igual que abans de veure'l. A part d'això, també ens podem trobar amb la situació molt més divertida i surrealista on el trailer no té RES a veure amb la pel.lícula en si. Vegem-ho.

Situació 1
La pel.licula és una cagarada-de-rinoceront-amb-gastrointeritis i el muntador del trailer no té més remei que enganyar el pobre espectador i fer-la més interessant del què en realitat és.
Tots haureu vist o us sonarà "Mary Popins", aquella peli que anava d'una especie de super-nany que sempre cantava i que s'enrollava amb un escura-xemeneies. Si li posem una música adequada i agafem les imatges precises, es convertirà en un film de terror que fins i tot el mateix Tomàs aniria a veure.

Endavant video:



Situació 2
L'encarregat de fer el trailer no té ni puta idea de què va la pel.lícula i l'ha d'entregar a corre cuita perquè s'ha passat tota la setmana borratxo i/o drogat. Arriba el dia abans amb una ressaca de collons, només es mira quatre coses de la pel.lícula i fa el què pot, considerant que les seves neurones estan recuperant-se d'un coma etíl.lic.
Vegem sinó què passa amb "El Resplandor" ("The Shining") d'Stanley Kubrick, vista en clau de comèdia per tota la familia. (ja sé que és en anglès, però al Blog Paià som políglotes i mooolt bones persones...)

Endavant video:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre treball de camp esplèndit!

Page ha dit...

Felicitats per la secció. Molt currada!

Anònim ha dit...

Querni ets el putu amo, després del Chiquillo és clar!

martipuntnet ha dit...

molt bona la teva entrada blogmasterdelunivers,cada dia em deixes més sorprés dels teus coneixements cinematografics,
pero jo crec que a la marypoppins,no cal canviar-l'hi la musica per que faci por,només has de tindré dues "nenas",que te la haguin fet mirar com mil vegades.
En quan al tema de lo poliglotes i bones persones,em semblá que ho podriem deixar en bones persones.
apa fins aviat.

Anònim ha dit...

No, si lo de políglotes era un dir, és que avui tocava la "p"...