16 de juliol 2007

Gol paià

Hola humanitat!
Ja estem en ple estiu, i això vol dir que les notícies brillen per la seva absència. De totes maneres la secció continua amb les notícies més interessants:

Futbol: al Barça no hi ha gaire novetats. El Milito ja és oficialment del Barça (segur que era culé des de petit), el Giuly sembla que anirà a la Roma (em sembla que aquest ja està acabat), l'Henry s'ha separat (un altre que jugarà més de nit que de dia), comença el debat de si hauran de jugar tots els cracs junts (debat inútil, com sempre) i poques coses més. El Madrid continua fent pena, ha fitxat el Saviola (ja s'ho trobaran) i ara diuen que estan interessats en... Ivan de la Peña!! Que el fitxin, i de pas que es quedin el Tamudo (burro on els hi hagi). Total, res interessant. Ah, a la copa Amèrica el Brasil va guanyar a Argentina per 3 a 0. El Messi es va aliniar (no voldria ser renegat...)

Bàsquet: s'ha retirat el gran Roberto Dueñas (l'han retirat amb grua?).

Motociclisme: per fi el petit Pedrosa va guanyar una cursa. El Rossi va caure i el líder Stoner va quedar cinquè.

Le Tour: em vaig quedar clapat mirant l'ascens a Tignes. A aquest pas els que necessitaran dòping seran els espectadors.

Golf: s'ha retirat el Severiano Ballesteros. Em sembla que ja feia un temps que s'arrossegava, però almenys no és un cregut com el Sergio García (el Fernando Alonso del golf).

Curling: com que ara no és el temps de practicar aquest bonic esport, us deixo un video d'una modalitat poc coneguda que us pot permetre entrenar aquest estiu:


I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que demà serà el primer dia de la resta de la vostra vida. Aprofiteu-lo!

8 comentaris:

laiona ha dit...

Le tour de France: rasmussen líder de la general i de la muntanya. mira que adormir-te pavu, amb lo distretes que són les etapes!!

Anònim ha dit...

Lo que trobo distret és la modalitat estiuenca del curling... dissabte a la pista de les Carmelites? Jo ja portaré les escombres i algú que s'afarti d'hamburgueses fins dissabte per fer de pilota.

Anònim ha dit...

Ciclisme, per favor! Els únics gilipolles del món que enlloc de drogar-se per riure i fer l'animal es droguen per pujar muntanyes i patir!

Anònim ha dit...

Anar amb bici amb el sillin posat no es tant dur.. però casacú té les seves preferències....

natx ha dit...

Querni vols dir que necessitem afartar algú d'hamburgueses per fer de pilota? No vull dir noms però n'hi ha més d'un que no li fa falta!

Anònim ha dit...

Què Tubi? Una partideta de Curling?

martipuntnet ha dit...

bon dia,
a mi aixo del curling,em semblá que ho tindrieu que fer aquest cap de setmana,ja que son els "elois",i quedará molt ben lligat amb la festa,ja que també i intervenen ,el aigua i els "burros",podrieu proposar-ho als organitzadors,i segurament us donaran una copa al més burru.Jo la omplo per celebrar-ho.

apa si necesiteu ajuda,busqueu amics,jo no faig de pilota.

Anònim ha dit...

Millor, perque per moure el martí quin fart d'escombrar!