09 de juliol 2007

Gol paià

Hola paieros!
Cap de setmana amb algunes notícies interessants, altres menys destacables i algunes que no interessen a ningú. Comencem:

Futbol: sense gaires novetats a can Barça. Ja tenim muntat l'equip campió. Només falta concretar el fitxatge de Milito, ja que el Chivu aquest ni vindrà al Barça ni anirà al Madrid, sembla que anirà allà on li donin més bitllets (de fet, com tots). Encara hem de fotre fora alguns jugadors que sobren, i segur que no en treurem ni cinc. Per cert, algú sap si ja hem acabat de pagar el Vitor Bahia? El Barça començarà ben aviat la pretemporada a Escòcia, suposo que faran algun partidet entre whisky i whisky. El Madrid ja ha confirmat el fitxatge de l'entrenador Bernardo, procedent del Getafe, equip que ha fitxat el traïdor Laudrup. Poca cosa més a dir, els diaris esportius estan originals com sempre "Este Barça ilusiona" i xorrades d'aquestes. Ah el capullo del Tamudo sembla que es quedarà a on ha de ser, al mig de la merda (amb tot el respecte). També espero que el Jaén munti un equip campió aquesta temporada.

Bàsquet: finalment el Barça deixarà marxar el Navarro a la NBA. Se suposa que anirà a l'equip del talòs Gasol. El Barça volia fitxar el Rudy Fernandez per substituir-lo, però sembla que es quedarà a la Penya aquest any i també marxarà a la NBA. Jo també m'estic pensant anar a la NBA, es veu que ara hi pot anar tothom.

Hàndbol: recuperem aquest esport minoritari per informar que el Barça ha fitxat l'Albert Rocas, Rubén Garabaya i Jesper Noddesbo. Que no sabeu qui són ni us importa? Si li demaneu a un ex-capità de l'handol Berga (gran jugador d'equip) segur que us informarà si són bons o són uns patates.

Tenis: finalíssima a Wimbledon entre Roger Federer i el número dos (crec que era vamosrafanadal). Va guanyar Federer, evidentment. Aquest tio és un crac.

Fórmula 1: Raikkonen torna a guanyar a Silverstone, Fernado Alonso queda segon i Hamilton tercer. Per què fa tanta ràbia l'Alonso?

El Tour: ja ha començat el Tour de França, concretament a Londres (sí, sí, a Londres al nord de França). Ja es trobaven a faltar les migdiades davant la tele escoltant les divagacions del Perico i el seu colega, aquelles etapes planes tant emocionants, aquells controls antidòping per sorpresa... Que es fotin el que vulguin i que corrin com animals, almenys serà més distret. La notícia més destacada d'aquest dos primers dies és que Robert Millar, important ciclista de la dècada dels 80, s'ha canviat de sexe. El que fa el dòping....

America's Cup: finalment va guanyar l'Alinghi. Era d'esperar, a Suïssa tenen uns ports magnífics.

Curling: com que està al caure la creació el club Curling Paià i ara aviat ens començaran a construir la pista, us deixo unes imatges perquè aneu aprenent. Apa, a buscar una escombra i a practicar!


Apa, la setmana que ve seguirem informant amb la mateixa objectivitat i rigurositat. No feu cas dels diaris, només posen tonteries per vendre més. I no feu cas de la tele, és una caixa tonta.

Au revoire!!


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí sí tu estimat molt rotllo, sempre a l'hora de passar l'escombra... i ara ben escarxofat al sofà fotent-te un magnum.
És que...

Anònim ha dit...

Home Pavo, no em diguis que no coneixes l'albert Rocas? Però si anava a les domi!
Ai senyor, s'enamoren i ja s'obliden dels amics de tota la vida...snif

Anònim ha dit...

De veritat fa això el Torra? Això és moooolt greu!!!!! Estas deixant la reputació de tots els homes per terra......
Hauries de beure CERVESA i tirar-te PETS!!!!!
I tu Imma dona gràcies si no et pica......

Anònim ha dit...

A veure Pavu... un Magnum?!?!?!? Ni portes bigoti, ni tens un Ferrari vermell ni un majordom que es diu Higgins...

Totalment d'acord amb el Gamba, com a mínim una cervesa o sinó un MAGNO.

Pavu ha dit...

No porto bigoti, no tinc un Ferrari vermell i no tinc el Higgins, però les meves camises són mooooolt més xules que les del Magnum. Envejosos!!!

Anònim ha dit...

Mmmm... ara que ho penso, Zeus no, però d'Apollo en tenim un a la colleta...

"Zeus, Apollo, patrulleu!"

Pavu ha dit...

Nooooo, era "Zeus, Apollo, ataqueu!" I el Robin Masters, qui era?? Era el Higgins? Era un germà del Charlie de los Ángeles de Charlie?

Anònim ha dit...

No tenim en T.C. però tenim en T.R. També és gros i és un conductor (la furgo no té tant glamour...) Tot i que buscant semblances millor M.A. de l'equipo A.
Tots els conductors
s'identifiquen per les incials?

Anònim ha dit...

BOOOOOOOOMBA! El caradura més gran de tota la historia futbolistica, tothom sap de qui parlo, acava de fitxar pel Madrid. Ell sol s'ha desenmascarat! Sort que és un jugador mediocre, ja poden anar fitxant paquets com aquest, que no aniran ni a la UEFA!

Pavu ha dit...

Ja s'ho trobarà el Bernardo... Ah, i també han fitxat el Pepe. No jugava a l'Oló? A veure si el Bernardo també voldrà fitxar el Modestu!! Que pagui la clàusula!! O unes birres...