26 de juliol 2007

MEZCLAILLO PAIA

<
BE per si algù no s`adonat, ja som a l`estiu, i per aixo avui parlarem d`una cosa refrescant. Per que les tardes d`estiu, desprès d`un bon apat, s`assimilen millor amb un bon gelat.

De gelats n`hi han de tots els gustos i formes, pero avui l`ho que ens interessa es parlar d`un mitic entre els mitics gelats.

EL FRIGODEDO...

Qui no s`ha menjat mai un frigodedo? (ehh..)

Jo si... i tu.

Be per qui n`ho s`enrecordi com era, era un gelat de pal amb forma de ma tancada menys un dit (el que hi ha entre el pulgar i el dit del cor) com la de l`estatua de colon que senyala cap a ...mmmmnnmm

Aquet gelat o polo, tenia un gust de maduixa inconfundible.
El frigopie, el germa de gel del frigopie, va neixer fa molt anys i va estar en les llistes de greatest hits gelaters pels segles dels segles.

Quan va començar a comercialitzarse competia amb un altre classic el tiburòn,un gelat d`un extrany color blau i el gust encara mes extrany, però estava bonissim.
Pero amb els anys la empresa frigo arisso-corp. , va començar a renovar la carta de gelats, despres d`un temps que no es va sapiger res del frigopie va apareixer els frigodedeos de sabors varis(taronja, llimona, cocacola y maduixa) pero van desapareixer en poc temps.




Be mes o menys he explicat una mica de l`historia d`aquet mitic gelat, espero que us hagi (un brindis) agradat i si no que us dongin pel c... amb un frigodedo.
Apalee.


P.D. als comentaris digeu gelats mitics, per 25 pts.


9 comentaris:

tomashawk ha dit...

els japonessos o xinos estan com una puta cabra.

natx ha dit...

Osti quin nom més llarg, a mi aquest gelat no em sona pas.

natx ha dit...

Per cert Xino, aquesta foto te un polvo! Has vist la cara de caxondo que posa el paio del darrera? S'esta posant morcillon morcillon. Segur que és la meteixa cara que vas posar tu quan vas veure la foto, eh cabron? Això per no dir res de la cara d'enveja que posa la xica. Però lo millor de tot és que se les menja de dues en dues! Ai, vull dir se'ls menja, en que estaria jo pensant...

laiona ha dit...

El colajet, el Dràcula....
El Magnum, que a part d'una sèrie mítica també és ja un gelat mític!!

Page ha dit...

Com a ex cap de secció de congelats a l'Alcampo, puc assegurar que tant el frigodedo, dràcula, calipo y negrito, es poden trobar en els supermercats en caixes de 4 unitats. aquests 3 gelats històrics, es van deixar de fer durant uns anys, però al tornar-los a posar a la venda fa uns 8 anys, és van convertir en els més venuts de tota la gama Frigo, juntament amb els Magnums, líders indiscutibles.
No van tenir tanta sort d'altres gelats com el tiburon o frigodedo. Esperem que els tornin a fer algun dia. Colajet o popeies, eren de la Cami, ara Nestlé.
Pe'ls amans del negrito, només dir-vos que l'han espatllat. No és el d'abans.

Anònim ha dit...

i del banana-joe,que s'en sap.
no era gaire bó,pero era catxondo.

Anònim ha dit...

El Calipo també era un rato Cachondo..... l'havies d'escalfar perquè es desenganxés amb un moviment moooooolt masturbatòri...

Anònim ha dit...

El problema del Calipo és que sempre t'acabaves tacant quan volies beure't el "suquillu" que quedava però t'acabava caient tot a la samarreta...

Martí, Banana Joe no era una peli del Bud Spencer???

Anònim ha dit...

era un gelat de la frigo,pero potser també era una peli,l'hi tindrem que demanar al ramon arisó,que es el que més s'asembla al bud spencer i ademés "enten" en gelats.
el banana-joe,era un gelat de platan recovert de xocolata,pero em sembla que només m'agradaba a mi,pero per la forma que tenia i la mida,em sembla que en van vendre forçes.