19 de maig 2008

Consultori socarrat del Dr Jou ©

És un honor i un privilegi per al Dr Jou poder contestar les preguntes del venerat Sant Cefarinu.

Abans que res només posar un vídeo de l'assaig del concert de Patum que no es va poder veure ahir. Es veu que havia de reaparèixer la iaia d'un membre de la colleta que ja va ser l'estrella d'un cartell de la Patum de fa uns anys, malauradament la pluja ho va impedir, una llàstima!

Benvolgut Sant Cefarinu, el Dr Jou ja va fer una secció fa uns mesos sobre la ressaca. Per desgràcia la ressaca de barreja és de les més dolentes que es coneixen. Només 2 consells:

  1. Si has de beure barreja i agafar una turca (no un turc) val més que tant per tant la barreja sigui freda. Diuen que quan es calenta no en beus tanta, però en beus igual i a sobre calenta és horrible!
  2. Beu barreja bona, no vull fer publicitat, però tots sabem on hi ha barreja bona... recomano la del teu colega: el Sant Guim

Sobre les cremades de Patum, he de dir que tot depèn de si vols que et quedi marca o no. A vegades interessa que quedin cicatrius de Patum, ja que així pots fardar més de Patumaire, en aquest cas pots posar-hi la primera cosa que trobis en el calaix del lavabo de casa. Si no vols que quedi marca doncs et desplaces fins a les barraques de la Creu Roja i et posen una pomadeta que et deixa la pell impecable. Mentre arribes al Vall va bé refrescar-se la cremada amb aigua freda i néta.

Salut i Bona Patum !

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai Jou, si que teniu poca feina els metges, que us podeu dedicar a gravar videos!

Anònim ha dit...

Carmen, Carmen ....
Ja he dit que és la grabació de l'assaig del concert de la Patum. Algú el va penjar al youtube

Anònim ha dit...

Em consta que el Dr Jou té molta feina, tot i que no tingui gaires consultes al blogpaià. Està desaprofitat

Anònim ha dit...

Vaig sentir vergonya en veure el trist espectacle de dissabte a la nit quan vaig veure aparéixer un individu vestit de ple amb una guitarra. Per explicar aquest fet i el video només puc pensar en el molt deficient coeficient intel·lectual del subjecte o l'elevat percentatge d'alcohol en sang.
Si us plau, no espatlleu la Patum.

Anònim ha dit...

Patumaire, pots explicar més coses, especificar a on va passar tant lamentable succés i qui va gosar disfressar-se?, pe'ls que no hi érem.

Anònim ha dit...

Sí, senyor patumaire, expliqui més coses que jo no entenc res. Ah, i si volem fer broma de la Patum, suposo que hem de demanar permís al Patronat, no?

Anònim ha dit...

Veig que ja tornen a sortir els integristes patumaires! els aiatolàs! No es poden fer figuretes de xocolata de la Patum, que això és un sacrilegi, tampoc es pot fer broma de la Patum... No sé què haurien dit aquesta gent quan va sortir la Guita petita de la berruga fa una pila d'anys. La Patum ÉS VIVA !!!!!

Anònim ha dit...

i què dir de la Patum dels borratxos? quin sacrilegi!

Anònim ha dit...

Afegir que per les cremades és un bon remei posar-se uns guants si et fiques als Plens.
Per la ressaca,... malament si és de barreja. La del dimecres sol ser pitjor que la del dissabte.

natx ha dit...

Hi ha un truc, però a vegades costa una mica pq no s'hi pensa: 2 o 3 barreges i una aigua, 2 o 3 birres i una altre aigua...va molt bé però jo sempre m'oblido de l'aigua i així em trobo l'endemà!

Anònim ha dit...

patumaire experimentat, hi ha qui si li han cremat els guants i tot, amb la pell enganxadeta a sota...
el millor remei per no cremar-se és no posar-se al salt de plens, jo sempre li dic al meu nen que vagi molt alerta.

Anònim ha dit...

El millor remei per no cremar-se és sortejar el teu salt de plens

Anònim ha dit...

Algú pot explicar què va passar el dissabte amb el Plè i la guitarra?

Anònim ha dit...

Va passar que els putos musics apart de cobrar per patum, que ara ja no ho fa n'hi el tabaler, anaven ben torrats, i un il.luminat va sortir disfressat de ple amb una guitarra foten pena agafat d'aquell notes qe canvia vidres de cotxes a lla baix al dickens, bé qe tothom sinventa noves patums i jo no veig clar cap on anem com a poble i festa....

Anònim ha dit...

Anem cap a una societat sense valors, una societat que no respecta els pilars de la família, plena d'homes peluts donant-se pel sac.... ESTO CON FRANCO NO PASABA!

Anònim ha dit...

Dr Jou que hi podem fer amb tants disbarats? amb tot el que s'ha encarit el gasoil, l'alimentació, potser la barreja i tot... no sé pas on nirem a parar, amb aquest elavat cost de tot, i a part sumar-hi les jaimitades que fan el jovent que volten per aquests bars fins a les quinientes...
ai senyor!!!

Anònim ha dit...

Pal prosim any, Radio Tele-tasi va a retransmitir la nova patuuuung folkrorica de los musics bergadangs!
Jamones lola, vas a tener que hacer cola!

Anònim ha dit...

Vivim en una societat canviant, en una Catalunya dels 7 milions on tot canvia i canviarà. Diuen que en pocs anys serem 8 milions i mig. O ens adaptem o prenem antidepressius, només tenim aquestes 2 opcions.

La patum també canvia. L'altre dia parlava amb un home que em va explicar que va introduir els barrets de Patum ara fa uns 30-35 anys. va començar a comprar-ne de cowboy a Madrid, més tard en varen agafar uns que feien a Tàrrega. Ara sembla que s'hagi portat barret de tota la vida!

És llei de vida i nosaltres a mesura que ens fem més vells ens tornarem més conservadors i ens faran més por els canvis.

Anònim ha dit...

Recordar que a les 7-7.30 al Negre pel meló amb sal. Això si que no canvia

Anònim ha dit...

Jo vaig assistir a "l'acte" i s´ha de pendre tal com és: una conya d'uns musics joves i borratxos que volien ofegar les penes desprès de no poder fer el concert. Res més. Qui no ha fet la Patum en un casament, al pati del cole o pels carrers de Barcelona? Pitjor que la Patum dels borratxos en quant a jaimitades i fer pena no ho va ser!

Anònim ha dit...

què és tanta reflexió a les portes de la Patum?
que us heu tornat bojos?? o us heu fet grans?

Anònim ha dit...

Ens fem vells estimada barrufeta!

Anònim ha dit...

tanta importància té el què hagi pogut fer un pobre ebri amb un vestit de ple i una guitarra??

Bon dia Catalunya, 8 i 23 minuts, la pregunta del dia és:
creieu que és vergonyosa l'actuació del músic torrat vestit de ple?
matins.si/ matins.no al 7033

Anònim ha dit...

El problema no serà que molts dels músics eren noies?

Anònim ha dit...

i què dir de la jaimitada dels colorets de les camises dels de les comparses? és ben bé que n´hi han que els hi agrada de cridar l'atenció encara que només ho puguin fer 1 cop a l'any. És clar que els de les comparses no cobren... i tenen títol de patumaire!

Anònim ha dit...

m'han dit que puja l'infanta, aquest any per patum

Anònim ha dit...

Quina infanta? la naranja o la limon?