12 de maig 2008

Gol paià

Hoooola barcelonistes!!!

Repassem el que ha passat en aquest "interessant" cap de setmana.

Futbol. De riure. El Barça es va deixar remuntar un 2 a 0 amb el Mallorca. Jo no vaig veure el partit, ni m'interessa el que diuen els diaris. Però sembla que va ser una mica com un circ. Ara xiulo aquest, ara apludeixo aquell. És igual. I ja s'ha confirmat el caganer com entrenador per la pròxima temporada. A mi no m'acaba de convèncer però si ha de ser l'entrenador no cal que el matem abans de començar. A més, el panorama que li espera no és fàcil. Ara s'ha de veure què passa. Qui ens quedem? Qui fotem fora? Qui pengem a la forca? Tampoc podem canviar tot l'equip. Qui fitxem? Uf, massa preguntes per un dilluns. El què ha quedat demostrat és la falta de professionalitat de molts jugadors. I el Laporta i el Txiqui també s'hi han lluït. Han de plegar? Posem el Minguella de president? El barrufet rondinaire? La Mary Poppins? Apa, més preguntes... Ah sí, el superApañó també és com un circ. Però aquests ho són cada any, ja era d'esperar.

Bàsquet. Una altra secció on s'haurà de començar des de zero. Bé, encara poden guanyar la lliga, però millor no ens enganyem... Ah, el Marc gasol ha estat escollit el millor jugador de la lliga regular. Segur que molts diran: el Barça el va deixar escapar. Efectivament, el va deixar escapar, però quan estava al Barça era com una nevera empotrada.

Hoquei. Campions d'Europa!! Algú va veure la final? Algú ha vist mai un partit sencer de hoquei patins per la tele?

Formula 1. El Felipe Massa va guanyar i el simpàtic Alonso va quedar sisè a Turquia. Encara...

Més futbol. El Berga va golejar el Parets per 5 a 1. L'any que ve el Berga estarà a primera!!

Apa, estarem distrets una temporadeta amb altes i baixes. S'accepten apostes!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que torni el Josep Lluíssssssss!!! Ara qui mana és el Johannnn, i aixís van les coses....

Anònim ha dit...

Si és veritat que ara mana en Johan, doncs en Johan ha estat involucrat en les DUES ÚNIQUES COPES D'EUROPA que tenim en més de 100 ANYS d'història!!!!!!
QUE N'APRENGUIN!!!!

tomashawk ha dit...

aqui falta un altre exit de la parella formada pel pra- romero , 3er en el torneig de sant jordi

Anònim ha dit...

He sentit a dir que el Romero destinarà part del premi a eixugar deutes....
També he sentit a dir que el germà de la parella (acabada amb t) va satisfer l'import íntegre de la cuota,46 € lliures d'impostos, al efectuar-se el pagament en un paradís fiscal.....

Anònim ha dit...

...i també he sentit a dir que tenim un 12...236,98 €, Bon dia.

Anònim ha dit...

La setmana passada un 10, aquesta un 12, la próxima.....les matematiques no fallen! això espero perquè és la última jornada....

Anònim ha dit...

Sama, ja saps que sempre hem confiat en tu!!!!!!

laiona ha dit...

Jo crec que l'heroi de la jornada és el Super Segalet que el diumenge va correr la marató de muntanya (dins del campionat del món)com un matxote autèntic!!

natx ha dit...

I això té mooolt mèrit perque la nit de dissabte a diumenge el Sagalet i jo vem anar a fer el got a la granja i no vem marxar fins les 3 (i no vem beure aigua precisament)

casteimarta ha dit...

Ja ho deia jo, aquesta setmana la quiniela es va fer amb l'ajut del Carles i el Manel del Negre. Està clar, Larry, Carles, Manel, si volem fer alguna cosa....

També mèrit de la cursa del Vinyetes, que 24 Km en fang és molt, la diferència és que no va sortir a la nit. Un aplaudiment pel Sagalet i el Vinyetes i un pel Carles i el Manel.

Anònim ha dit...

CLAP!

KOPINI ha dit...

Jo aposto a que kopini és baixa al Berga, ja ja ja ... Aposta segura...

Anònim ha dit...

segur que ho ha fet aposta!

KOPINI ha dit...

a pos ta bè no?