16 de desembre 2007

paià sedé ( és un món...)

"Nadie me quiere
ni se preocupa por mi.
Nadie me quiere
ni se preocupa por mi.
Pero no importa
bailo rock'n'roll
pero no importa
bailo rock'n'roll.

Nobody love me
event worry about me
Nobody love me
event worry about me
But I don't mind
dancing rock'n'roll
but i don't mind
dancin rock'n'roll.
Josele Santiago. Los Enemigos. "Nadie me quiere". Boníssima.

Jo no tinc la culpa de què els botiguers durant aquesta época de l'any haguem d'anar de putu cul per tal de què el poble pogui satisfer les seves necessitats consumistes. No em queixo, al contrari, però si tinguèssiu una mica de idea del què significa treballar entendrieu que no puc estar per la "labor" durant uns quants dies. O sigui, que si el Blogmaster em vol substituir que ho faci però demostrarà una vegada més la seva manca de sentiments i, el què és mes greu, el seu poc esperit Nadalenc. Jo us ho he dit sempre, el blog master és un explotador...tots els que fem una secció no hem vist un putu duro i ell... gràcies a nosaltres s'ha comprat una Wii. I encara no ens ha convidat! Feia dies que no entrava al blog, avui us visito i què em trobo: que em volen fotre a fora!! Gràcies a la Laiona ( que et dec en Jeff Buckley, ja ho sé,però no et mareixes qualsevol crònica! m'hi haig d'esmenar molt!!) m'adono una altra vegada que aixó és un món d'enveja! Però és clar: ningú té collons de dir-ho a la cara. Covards: si em voleu substituir parleu ara o calleu per sempre.
Doncs mira, mentre penseu què feu amb aquest pobre desgraciat us deixo una cançó de l'últim sedé de Radiohead anomenat "In Rainbows" que penso que està molt bé!Aquest sedé us el podeu descarregar de la seva pàgina oficial en format digital i pagar el què us assembli o bé podeu anar a l'e-mule o bé dir en Paquito que us el gravi. Jo no us ho feré pas! Hi ha gent que pensa que això de poder descarregar el sedé de la seva pàgina oficial és una bona estretègia comercial...bla, bla, bla. Suposo que ser bo vol dir això: tenir sempre capacitat per sorprendre!Tant se val,feu-ho com volgueu però sobretot aconseguiu aquest sedé ja que penso que no us deixerà indeferents. Jo el trobo boníssim. És del tipus de grups que ens agrada: grups foscos. És un sedé gris: Sí, què passa amb el gris?! Un color que va bé amb tot. Un color que equilibra. És en mig de les alegries i de les penes, de l'eufòria i de la depre, dels amics i dels enemics! O sigui que et fa oblidar durant una estona de quina banda t'ha tocat estar. I no em feu dir de quina estic en aquests moments.Doncs va us ho diré: De la que vull... o de la què puc. I vosaltres? Ara que els meus companys de blog em claven ganivetades per l'esquena me'l poso una i altra vegada i així, juntament amb una bona ampolla de vi, m'oblido que l'esperit Nadalenc no té cabuda dins aquest blog. Quina decepció!
Apa, que la puta forca us acompanyi!

26 comentaris:

sinjosele ha dit...

I què passa amb el gol paià? Ell té excusa? I jo no? O sigui que si estàs de lluna de mel tens excusa però estar treballant per mantenir dues criatures no val??!!! Blogmaster t'hauries de dir BLOG MONSTER. Això és el què ets: un monstre, un degenerat...i tot per l'esquena!! DIMITEIX. Espero que la comunitat paiera s'adoni d'una vegada per totes de la classe d'animl que ets!!!"FUERA,FUERA, FUERA..."

Anònim ha dit...

"treballant per mantenir dues criatures"??????... Sinjo, serà "treballant per mantenir els vicis"!

natx ha dit...

snif, snif...ara mai emuciunat, que vos que t'hi digui...
Va, ara penjaré un videu en el teu honor

martinegre ha dit...

sinjo,ja et prens les pastilles?
jo no és que et volgui sustituir,pero com que tampoc em vul estar callat per sempre,et diré que ets molt burru,
a part d'aixo també et volia aclarir,que jo no entenc com una "pluma" com tu,encara esta en un blog com aquest,poden estar en qualsevol altre blog del monmundial,com per exemple el de la granja,o el del casino si m'apretas.apa tontorron,que els reis i el papa noel et comprin molts bolis i llibretas per tots els nens i nenas de berga i comarca,bon nadal i happy new year.

laiona ha dit...

Molt bo Radiohead, m'encanta. Un dels millors cds "OK computer", me l'escolto tot sovint i encara m'impressiona.
ah, per cert, el cantant de radiohead (que no recordo com es diu), és un gran fan d'en Buckley; es nota que hi ha nivell.
Molt bo Sinjo!!

Anònim ha dit...

que hi hagi pau al blog!!! Home, que no és un blog qualsevol; sou diferents, únics, irrepetibles...un blog de tant nivell, no es pot escardar per la disputa entre els seus membres...va, doneu-vos la pau....

sinjosele ha dit...

Hola Laiona, el cantant es diu Thom Yorke ( no sé si ho he escrit bé), i precisament la manera de cantar em recorda a en Jeff Buckley ( que tampoc sé si ho he escrit bé). Si et va agradar ok computer em sembla que també t'agradarà aquest.
Blogmonster, on ets covard? Per cert, només et fiques amb qui pots! I la gran secció "mesclaito paià" què? Tampoc passa res?! ÉS clar, tens por de la eva mirada penetrant i assessina...covard.
Tenebres no em busquis que et fotaré una bofatada que aniràs de cul a fer de caganer en un dels teus pessebres!! Estic emprenyat.
I en Paquito? Encara no ha tret el nas?

KOPINI ha dit...

Hi ha mal ambient al BLOG més bò dels que estic llegint... Però que seria un BLOG sense disputes ... Foteu òsties a tort i a dret i després unes cerveses ho solucionen tot... je je je. Així no ens avorrim els demés... Apa... "Que la fuerza os acompanye"... je je je

natx ha dit...

Hombre, Kopini! Que tal les agulletes?

Anònim ha dit...

Unes puntualitzacions:
-Una vegada ja vaig provar d'enfrontar-me a la mirada assessina del Tomashawk... encara tinc malsons i em desperto a mitjanit cridant aterrit...quan ell cregui convenient il.lustrar-nos a tots amb el seu enginy i sapiència, ja ho farà. Ramen.
-Sinjosele, ovella eventualment escarriada, ja saps que la omnipotent mà blogmasteriana només et fot algun calvot (d'aquells de pare, amb carinyu) per tornar-te a posar pel bon camí...si estàs "que te sales, minerales"!

I no patiu paierus i paieres, molt aviat podrem celebrar la primera trobada social del Blog Paià. Que no hi falti de res!!

laiona ha dit...

ai si!!
una trobada de paieros no estaria gens malament...pro hauríem d'esperar que passin les festes,,,tanta vida social em mata!!

PD: Blogmonster, aquelles cosetes que tenim pendents (juntament amb el Page), futurs negocis,etc...com ho tenim??

natx ha dit...

QUEHOHAVEUVISTAIXÒ!!!!! Trapixeos al blog paià? Aquí o follem tots o matem la puta!

KOPINI ha dit...

Natx... Agulletes moltes, però estic ACABADÍSSIM !!! Ja he parlat amb el "presi" i li he demanat la baixa

natx ha dit...

Espero que no te la doni!

Anònim ha dit...

Hombre, Sinjo!! MUY HABIL LA ESTRATEGIA!!
Aprofitant aquestes dates, ens vols fer plorar, Caray!! Esclar, estem una mica tontorrons, la familia, els amics, (invisibles o no ) els bons proposits , el BE i el MAL, els pastorets, el Garrofa i el Pallanga, el Tio, si et portes be vindran els reis, el Almendro...
I una merda!!!
El que acabes de fer es una perfecta radiografia del botiguer bergada!!!
PLORAR MOLT I PENCAR POC!!!
Estaba obert a Cal Vilà per la Constitucio o els diumenges o per Sta Eulalia??
Que no segueixes les directrius de l'UBIC???
DE que et queixes??
Si s'et acaben les ideas pel paia sede, ho dius i santas pascues, pero menos fer la pena per aquests blogs de Deu.
PD1 Ja saps que el de Radiohead m'agrada, burru!
PD2 Laiona. l'OK COMPUTER es el disc que els U2 sempre havien somiat fer, pero ni han pogut ni podran fer en la seva puta vida. He dit!!
PD3 Sr. Blogmonster, ja sap que si s'han de pendre mesures drastiques, el suplent ja esta preparat.



Qualsevol dia d'aquests amb permis o sense vaig i "okupo" el piset del Sinjo.... i bla, bla, bla ........

laiona ha dit...

Sinjo: estan fent un complot contra tu!!! aquests barmans berguedans no tenen compassió ni esperit nadalenc ni res!

PD: si si, l'OK COMPUTER només el podien fer Radiohead, pro penso que no es poden comparar amb U2 sensillament perquè són molt diferents...

Anònim ha dit...

Un altre que no té sentiments...vaia gentussa!
Mira Paquito de moment segueix fent exercicis d'escalfament a la banqueta que ja sabem que quan surts el camp no fots res, la teva actitut és péssima i el rendiment de l'equip baixa en picat. No entrenes prou i surts massa a les nits.
Respecte U2 i Radiohead em fa ràbia però estic d'acord amb tú. U2 sempre ha volgut fer música mes experimetnal i acaba fent musiquetes per omplir estadis de futbol i fer calés, calés i molts calés... aixó sí, fent-se passar per una mena de ONG i fent discursets recordnat-nos que hem de ser bons minyons i bla, bla ,bla. No els necessitem!!!

KOPINI ha dit...

Està l'ambient calent !!! M'agrada. Es quan millor jugaba jo... Com he sigut sempre un "trencacames", l'ambient calent era la meva salsa... Ho sento Natx... Encara que no me la doni, ja he penjat les botes (o tot allò amb el que es pugui jugar a futbol). No estic per aquests trotes... ACABAT és la paraula. Segueix així SINJOSELE ... que no acabi el "marro".

laiona ha dit...

perquè parlem d'U2? si el disc és de Radiohead??
U2 experimental???? jo no m'ho miro així, suposo que perquè sóc d'una altra generació ( molt, molt molt molt més jove que la vostra, eh, paquito)...potser només amb POP van sortir de la seva línia i van volguer provar sons diferents, i a mi POP m'agrada, contra gustos, pro com passa sovint, els primer àlbums són els bons..és més, fins a POP m'agrada tot el què han fet, ara després...
respecte a lo de la ONG, totalmentedeacuerdojosemaria, no hi ha res que emprenyi més que ser en un concert i que entra cançó i cançó et fotin el sermó dels nens pobrets...
pro què passa?? que també hi ha un complot contra U2?????????
RENEGAAAATS, que sou una colla de renegats!!

laiona ha dit...

és que no em poden agradar els dos grups alhora?????????






si,si, sóc molt picada!!!!no tinc remei....

Anònim ha dit...

Aprasiadalaionadospunts:unamicaderespecteperlespersonesdela3ªedat,oesquenovasanarauncloegitdemonjesinoetvanensenyarurbanitat?josivaiganaralshermanusdelasalleiaixishesortitdeformalmacoibeneducat,compotscomprovartanbevaigapendremoltbonacaligrafia,perobealoqueanavem,etpodriadirqueundiatutambeetfarasgranoqueledatesportaalanimainoalcarnetdidentitatocualsevolaltrepateticaexcusaperoperaquestavegadaodeixareaixisifareveurequenohesentitres,iaranosequemesetvoliadirdeusercosadelalzeimercomelbonoquelihandeposarleslletresenunapantallasisielltambeesfagranidemomentresmesqueaixodelesnovestecnologiessemfaunamicafarragos.

KOPINI ha dit...

Paquito Xocolatero??? És infumable el teu comentari... Casi no el puc llegir... Clar jo no vaig anar a un col-legi de monjes... i tampoc de germans de la salle... Però no costa res escriure perque ho entengui tothom... home !!! Apa, bona nit a tothom i Bon Nadal !!!

Anònim ha dit...

Ja se sap, els de la 3ª edat tenim publemas amb l'informatica, m'ha vingut l'alzeimer i el parkingson de cop, pero no tornara a passar mes. Feliç Pascua de resurecciò!!

laiona ha dit...

kopini!!
un respecte per la gent gran!!
hoomeee!!

Anònim ha dit...

Paquito, ja t'has descuidat de prendre la pastilleta una altra vegada? I l'assistent social què?! Ara truco els del centre assistencial anna!
Laiona evidentment et pot agradar qui volguis, a mi m'agrada fins i tot la shakira...

KOPINI ha dit...

ho sento laiona... no tornarà a passar