03 de desembre 2007

The National Photographic Paià:

CRÒNICA SOCIALBona ressaca a tothom!

Dissabte passat, El Pavu i la Roki, van considerar que ja n’hi havia prou de viure en pecat i van formalitzar la seva relació. Els nuvis molt guapos, la família molt emocionada i...els amics molt torrats. Anem al tema: un promig de 7 hores foten-li al beure, unes 5 hores sense parar de ballar ( o intentant ballar)...en resum, que avui ningú s'aguanta els pets.

Que casar-se no és gratis, ho sap tothom, però et surt molt car si els teus amics són cabrons, tafaners i sobretot discrets: si saben com fer-te passar vergonya davant dels teus pares no t’ho estalviaran pas. Per tant, què millor pel Pavu i l’Imma que un vàter!!

Que expliqui algú el perquè d’aquest regal tant...original.
La tarda avançava i les ampolles d'alcohol es buidaven; a la pista de ball un grup nombrós de joves insaciables folls pel ball feia trontollar els fonaments de l'Hotel Berga Park, mentres els nervis els consumien per dins, "què fa el Barça?" era el què més va sonar ahir a la pista, després de "un gintònic amb bombay saphir" (com es nota que hi havia barra lliure, eh!). Anem a veure què feia la penya:

VOI PAIÀ!

Aquí podem veure alguns abrazafarolas (o abraça làmpades)...


La vetllada va anar evolucionant fins arribar a la clausura de la festa "oficial" com no, amb uns bailoteos amb la música de la Patum (què estrany).
Finalment, per allà a mitja nit, cap a cal Negre hi faltava gent. Va ser arribar-hi i com no, tres paraules als camarers i al DJ: merda de música !! Sort que uns espontanis van boicotejar l’ordinador i va sonar la que sens dubte, ha sigut la cançó de la festa: el rap del Cuní. Endavant video:


I el què va passar després tothom ho sap...o no us en recordeu?? Doncs bé, per si no ho recordeu, aquí teniu les dades de la festa:

Qui s’enduia la palma: va estar bastant renyit, però el nivell de l’honorable Castella President, crec que no el va superar ningú.

El bombo amb més marxa: per segon cop consecutiu, i molt merescut: la Gallifa!

La frase del dia: empat tècnic entre “tres paraules:” fills de pu...o bé “ese dj no se enrolla”...totes dues aplicables als de cal negre (Martí, canvia la música!)

I ja no recordo res més...

Ens ho vam passar molt i molt bé. Ara toca esperar als pròxims, el Modesto i la Judith, no?

11 comentaris:

laiona ha dit...

Felicitats a tots els Xavis! que avui és el seu sant.

Anònim ha dit...

Mooooltes gràcies, dissabte ja farem uns xupitos per celebrar-ho... jo pago el 1er i el 12è...

Anònim ha dit...

Homeeeeee...

Ja n'hi ha prou d'en riures del meu estimat Cuní!

Anònim ha dit...

Immmperialistaaa!

Anònim ha dit...

Hauriem de començar a pensar què fem pel sopar de Cap d'Any......
Aquest cop no el podrem fer a casa meva...que ja està massa acabada!!!!

Anònim ha dit...

Nosaltres no hi serem per Cap d'Any..hem decidit que no podem aguantar tantes borratxeres seguides, i marxem a Baqueira a esquiar com els pijos...oseeeaa...

Anònim ha dit...

Si veieu al Juancaaa, doneu-li records de part mevaaa, que des de l'estiu que vem coincidir a Palmaaaa que no ens hem vist més, ....oseeeeea

Anònim ha dit...

Amb el Page eliminat, ja no he de patir perquè em cremi res.... Ara em toca eliminar el Modestu i tampoc hauré de patir per les cadires..... Si puc eliminar el Querni segurament ens emborratxarem meys..... Crec que eliminant-ne un o dos més potser encara podriem fer el sopar de cap d'any a casa meva...

laiona ha dit...

ah, si el fem a casa teva si que venim, cusinet!!! no diràs que no a la familia, oi?

Anònim ha dit...

No us voldria espatllar unes fantàààààààstiques vacances a Baqueira cusineta.....

Anònim ha dit...

Estimado Roger y Laia, es para mi un motivo de honda satisfacción el compartir estos entrañables dias de vacaciones navideñas con vosotros en Baqueira...