18 de desembre 2007

The National Photographic Paià

Burrus no, mooolt burrus!
Avui...DIRTY DANCING (part 1) by paià dancers.
Des de fa uns mesos, he observat que a la colla hi ha grans talents per explotar, un art innat pel ball. Alguns de nosaltres tenen unes qualitats sobre la pista de ball que deixen estupefactes als observadors, hipnotitzen a l'espectador amb els seus moviments acurats... anem-ho a veure:

Yeah!!!! aquí el Gamba reivindicant que els famosos passos enrera del Michael Jackson, se'ls va inventar ell (en el fons, el gamba també era negre, i es va intentar passar a blanc, pro no ha colat). Per cert, maco el barret!!

N'hi ha que adoren a la Shakira i es clar, volen ballar com ella...Molt bé aquest cop de cadera!!Ho tenies molt callat això de mirar-te els videoclips de la Shakira quan no et veu ningú!!

SI!!!!! ho heu vist bé!! BREAKDANCE és el rollu que més es porta a les pistes de Montmajor! Hi ha qui té la capacitat de contursionar el cos tan bé com ho fan els xinos del Circ de Soleil...

La setmana que vé....més....

Ah no!!!! que el dimarts que ve és Nadal, i cada ovella al seu corral, així que no sé pas si faré secció...em mereixo unes vacances, que jo fitxo cada setmana.
I per últim, per cap d'any, la meva càmera i jo no hi serem; necessito algun VOLUNTARI que s'ofereixi per fer un book de torrats. Paga doble per ser festiu i les gràcies.
Apa-li, petons per tothom!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mmmmmmmmmmmmmmmm... Gamba, també t'agraden els nens?
Tu ets dels meus...Si vols, podem quedar un dia i anem a fe una volta... podrim anar a la sortida de les carmelites, a repartir cromos...
mmmmmmmmmmmmmmmmmeeencaaaaannnnt!

Anònim ha dit...

oye guapo, quieres venir conmigo a trabajar de bailarin en mis conciertos?

natx ha dit...

Guapo? Tu ets la Shakira o l'Steve Wonder?

Anònim ha dit...

oye guapo, trabajas en correos??
lo digo por el paquete!
ja ja ja!