25 de juliol 2008

Video Paià

Hola canalla,

Avui farem antropologia del frikisme.

Actualment, tothom ha vist les noves pelis de superherois, plenes d'efectes especials, i algunes amb un guió que es podria resumir en un paper de fumar... I amb aquestes condicions és molt fàcil fer pelis del rollo sacry movie, superhero movie, Hancok, ... (o sigui paròdies de superherois).

Però si fem una ullada als anals (bonica paraula) de la TV, veurem que hi ha un pioner, un visionari que es va avançar al seu temps. I el millor de tot és que avui encara conserva tot el seu encant.

Dos conceptes: BENNY HILL + HULK

Endavant video:



PD: per cert, en la mítica escena final de tots els episodis de Benny Hill (la persecució de la/les xavalites), hi ha una clara referència a una altra serie mítica on sortien unes socorristes amb uns banyadors vermells que no necessitaven flotador i que quan corrien, entrava inexorablement una càmara lenta pel delit luxuriós dels televidents... endevineu quina?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria veure el BENNY HILL a la terrassa de cal negre, a l'estiu, veien passar les noies amb mini falda. segur que diria; VOY PAIÀ!!!

Anònim ha dit...

Que gran el benny hill! De fet, no se si és el té o la pluja però l'humor britànic és genial.
El que no entenc és el comentari final, sembla que vulguis dir que el show de B.H. fa una referència a Los vigilantes de la playa, però deu ser al reves no? Més que tot per una qüestió cronològica, dic Jo.

Querni ha dit...

Totalmentedeacuerdojosemaria, Los Vigilantes de las Paias van copiar la idea del Benny Hill...