07 de juliol 2008

La vida en un Jeep

Felicitats a l'únic lector del blog paià que volia que guanyes la selecció Espanyola. Has hagut d'esperar quaranta anys a celebrar un títol. Espero que n'hagis d'esperar 40 més per celebrar-ne un altre. El 98% dels votants volíem que perdessin. Portàvem moooolts mundials i eurocopes amb grans alegries, gairebé sempre a quarts de final. Si, si, la selecció Española ens tenia molt ben acostumats, no podia durar per sempre. Però tranquils, ja ho veureu com ara i fins el pròxim mundial, menjarem selecció espanyola a tota la prensa i a les teles, que si "vamos a ganar el mundial" que si "somos los mejores"; serà moooolt pesat però ho aguantarem, perquè arribaran al mundial i...CATACRACK!!!!!!!! i cap a casa!
Un 81% dels lectors del blog paià haguessin votat que no al vot de censura contra la directiva del Barça, mentre que un18% hagués votat que si. Els ssssssssozis del Barça pensen de manera molt diferent, ja que van votar un 61% a favor i un 37 en contra. Està clar, que la majoria de socis els han embaucat. I AIXÒ NO M'AGRADA!!! AL LLORU!!! QUE TAMPOC ESTEM TANT MALAMENT!!!! I VISCA CATALUNYA LLIURE!!!... bé, seguim.

Tot i no prosperar la moció, hi ha hagut un vot de càstig contra el president. Creus que hauria de dimitir? o bé hauria d' acabar els dos anys que l'hi queden de mandat?


J.M.Puyal
S'entén això?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

- Camarero, camarero, una de mero!
- Una de mero?
- Una de mero, 2 de febrero 3 de marzo 4 de abril, 5 de mayo 6 de junio 7 de julio SAN FERMÍN!!!"

natx ha dit...

Jo no se si hauria de dimitir o no, però hi ha 2 coses que tinc molt clares:
- Tots els que demanen la dimisió, si estiguèssin al seu lloc no en plegaria ni un. La poltrona és molt llaminera i per això tothom la vol.
- Les eleccions (siguin quan siguin) s'haurien de fer al desembre o gener, no a l'estiu. Així la nova directiva podria planificar la temporada amb temps.

P.D. Ja ho deia jo que el Reina cantava molt.

Anònim ha dit...

Tots els antiLaportistes es varem mobilitzar en massa, l´hi tenen massa rabia i hi ha molta gent que l´hi té ràbia:
1. Els racistes dels boixos nois perquè no poden entrar de gorra a veure el Barça i seguir-lo per tot Europa per la cara
2. Els Nuñistes per tornar-li la pilota per l'elefant Blau
3. Els sociates, perquè el Barça és l´únic lloc de poder que encara no ocupen (de moment)
4. Els d'ERC perquè era del Pi i tenen por que es presenti a algunes eleccions i perdin vots
5. Els españols perquè ha posat la senyera a la samarreta i crida Visca catalunya Lliure
6. El Rossell perquè varen tenir una baralla de pati de cole i él Laporta lligava més que ell
7. El Bassat perquè va perdre i l'hi ha agafat el Guardiola
8. El Minguella eprquè sempre està en contra del qui sigui president
etc
etc
etc...

Anònim ha dit...

Qui són mes pesats, les teles amb la roja o tv3 i catalunya ràdio amb la puta moció de censura?

Anònim ha dit...

Jo a l'enquesta voto que no ho sé ni m'importa però no trobo el botó!

laiona ha dit...

Jo sóc bastant laportista, ho reconec, i estic bastantedeacuerdo amb el sosi-patizan, sobretot pel què fa als nuñistes i als sociates, pro també penso que ha tingut algunes sortides que no són adequades per un president i que una cura d'humilitat no li vindria malament. I potser si que pel bé del club hauria de dimitir, pro com molt bé diu l'amic Natx, la poltrona és la poltrona, i per dos anys que li queden..

Anònim ha dit...

Jo hagués votat No al vot de censura, però vists els resultat, crec el el Laporta hauria de dimitir, per el bé del Barça, i la resta de directius que continuïn fins el 2010.
Penso que la majoria de socis van votar en contra les actuacions del president i no contra la gestió del la directiva, que ha sigut en general molt bona. Només per posar tres exemples; Hem tingut els millors jugadors del mon, els ingressos s'han multiplicat per tres, i ara som molt més coneguts mundialment. a més, son molt catalanistes, i em sembla que això dol a molta gent.

natx ha dit...

Doncs jo opino lo contrari Page. Els socis van votar al Laporta i no pas al Soriano o el Godall o qui sigui que vulguin posar de president. Això és fer el llit al president, si el Laporta plega han de plegar tots. Això és com quan el Maragall va deixar l'alcaldia en mans del Clos: Qui collons l'havia votat al Clos?

Anònim ha dit...

Jo crec que la moció anava contra el Laporta, no contra la gestió de la directiva.

Anònim ha dit...

Que es quedi el Laporta que si no se m'acaba la feina, que no estamos tan mal...