16 de juliol 2008

The National Photographic Paià

ESPECIAL "PAIÀ TOUR 08" (primera etapa: Col d'Aspin)

Benretrobats paieros, reprenem l'activitat fotogràfica amb un reportatge dedicat als enviats especials al Tour de France, els "Paià UCI Pro Tour". El Gamba, el Caste, el Sagalet, el Page i la Laiona van arribar a la France el dissabte passat amb les piles carregades per coronar els mítics ports de Aspin i Tourmalet i aprofitar de pas, per veure els ciclistes professionals disputant la ronda francesa.
Només arribar, el dissabte a l'hora de sopar ja ens varem fotre les botes amb un àpat que ens va donar tota l'energia i més per l'endemà agafar la bici i recorre 32 km (anada i tornada) per pujar l'Aspin. I així ho vam fer i aquí ens teniu a dalt del coll amb la foto de rigor a sota el cartell:

També ens varem trobar amb cares amigues berguedanes, com el Guitart Xic. Mireu quins maxotes!!:


El dia pintava mig ennuvolat, pro no ens esperàvem arribar a dalt del port i fotre'ns de fred. Tan és així, que no va quedar cap més remei que ajuntar-nos amb una colla de vascos molt trempats i entrar en calor amb uns gotets de txacolí ( perquè el Pacharan se'ls hi havia acabat)

i perquè a l'arròs encara li faltava força temps per fer-se que sinó els hi hauríem buidat la paella. Ben tips i calentons (com podeu comprovar a la següent imatge),
ens vam aposentar a la tribuna per veure passar la caravana publicitària i posteriorment, els ciclistes. Pels que no heu vist mai la caravana publicitària del Tour, consisteix en una processó de cotxes tunejats amb nois i noies guapos que et disparen regals (tots ells força inútils) els vulguis o no durant 40 minuts, i que després d'amuntegar-los al teu costat no saps què carai fer-ne. Entre ells hi ha gorres i barrets ( aquests serien els que pots aprofitar), clauers, mostres de sabó pels plats, fundes pel mòbil...Aquí els podeu veure exposats en l'home anunci:
més detalladament...

L'espera es va fer bastant llarga, amb el fred que feia, i tots feiem passar el temps com podíem, alguns feien estiraments, els altres xarraven, el Caste anava fent amics... i no us perdeu el modelito del dia: aquest és el Gamba,

el típic anglès que et trobes amb sandàlies i mitjons...
I aquí acaba la primera crònica del Paià Tour 08; la segona arribarà quan em doni la gana i en ella descobrireu el secret del Sagalet alhora de preparar les seves curses, també sabreu com reparar un vàter averiat i podreu comprovar com l'equip sencer va pujar al mític Tourmalet.
Feu bondat!

11 comentaris:

laiona ha dit...

El Riccó ja ha donat positiu!! Vaya puta merda cada any igual!! ara que hi tornava a haver-hi espectacle...

Anònim ha dit...

ciclisme. no ho ser, però tonteries les que vulguis!!!

Page ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ricu; merda, ja m'han enxampat!!!
Si toco la trompeta...teretereterete
Si toco el violin...pirimpirimpirim..

Anònim ha dit...

Yo no he sido!!

Anònim ha dit...

No entenc com és que es pensen que no els enxamparan. Al finals tots cauen, be potser tots no....

Anònim ha dit...

Si Jou, es molt fàcil caure a les drogues.

KOPINI ha dit...

es "xuten" TOTS !!!

Anònim ha dit...

Vulla un maillot del blog paia. Blogmaster, truca al teu cap de marketing.Felicito als nostres representats al tour...molt valents ( no sé el dòping com anava...)

casteimarta ha dit...

Potser algun dels representants no hauria passat el control anti-formatge...
Però de moment no consta a les llistes de substàncies prohibides, oi?

casteimarta ha dit...

Potser algun dels representants no hauria passat el control anti-formatge...
Però de moment no consta a les llistes de substàncies prohibides, oi?