27 d’agost 2007

Gol paià

Hola paierus!!
Després d'una setmaneta sense secció per vacances, torna el Gol paià. I per fi ha començat la lliga! O no... Comencem.

Futbol. Primera jornada de lliga. Ja era hora, però em sembla que alguns jugadors encara creuen que estan de vacances. El Barça no passa d'un tristíssim empat a zero contra el Racing. Sí, és molt aviat per començar a criticar, per tant seré generós i els hi deixo una jornada més de marge. Mentrestant podríem anar buscant equip pel Ronadinho. I podríem anar buscant un entrenador que digui als seus jugadors que es poden moure i córrer una mica. I podríem buscar alguns sicaris que espavilessin una mica aquests jugadors burgesos i acomodats rics del cagar. Bé, després d'aquest anàlisi fred i objectiu també hem de dir que el Madrid va guanyar a l'Atletico, com sempre. Això no és notícia. Però també hi ha hagut detalls positius. L'Espanyol va perdre a casa. Però ara ja no parlen de la Uefa, aspiren a classificar-se per la Champions!! Realment són bons, fent declaracions.
Pel que fa a la Quiniela no tinc ni idea de què vem fer, però segur que no vem passar d'un sis o un set. Necesitem un canvi! Prou de caciquismes! Estem en mans d'uns quinielistes sense credibilitat, sense futur, sense idees. Això s'ha d'acabar. S'accepten tot tipus de propostes (no violentes, en principi). La revolució ha començat, i no la podran aturar.

Formula 1. Es posa interessant i emocionant. El Hamilton va punxar i l'Alonso li retalla uns quants punts, va quedar tercer. Va guanyar el Felipe Massa. Continua líder el Hamilton, l'Alonso està a 5 punts, el Massa a 15 i el Raikkonen a 16. Les vacances no han ajudat a suportar una miqueta més al Fernando Alonso. Al contrari.

Bé, això és tot. No és gaire, però jo encara estic de vacances, i les meves neurones no sé on estan, ni si tornaran. Si algú en troba alguna ja se la pot quedar, que segur que també li fa falta.

17 comentaris:

tomashawk ha dit...

be des d`aquest moment agafo la responsabilitat, i faig jo les quinieles, si algu no esta d`acord que ho digui ja o calli per sempre.
(Anaveu be dissabte)

natx ha dit...

Xino, per la teva resposta dedueixo que encara vas borratxo o bé que et penses que ens hem tornat bojos!
Jo proposo que la quini la fem, com a min. 1 cop al mes, els divendres a la nit, allà el nostre coffe-shop particular i veureu com surten els 15.
També la podem fer des del blog paià, por el interné, por el interné...

laiona ha dit...

Notícia d'esport per a dopats: Diumenge que vé part dels ciclistes de l'equip ciclista Paià competiran a la cursa de BTT de l'espunyola. No estar de més donar-los suport i ànims (i alguna cosa més) desde l'interné !

Anònim ha dit...

on en venen d'ànms??? els en comprarem un grapat!!! i els hi haurem de fer arribar perquè dissabte anem a casament de l'hereu de cal Casas i ens quedem a dormir a Castell.

Page ha dit...

De Solució a la quiniela nomes n 'hi ha una:

LARRY TORNA!!! (un savi i estratega del fugbol)

Anònim ha dit...

El Rijkaard no es menjarà els Torrons.

Anònim ha dit...

L'equip UCI Pro-Tour Ambelsalpsnoentenimnipercomençar debutarà aquest diumenge a la prestigiosa cursa de l'Espunyola.
Laia gràcies pels ànims!!!

Anònim ha dit...

Ni en Rijkaard, ni en Roni ni en Deco.......quina colla de ganduls!

Anònim ha dit...

Que torni el Munikeee!!!!!!

Anònim ha dit...

Que torni Bogarde i Lopetegui. Uns incompresos!

Anònim ha dit...

Aquest vestidor hi fa falta ma dura. Com el pan duro!

Van Gaal Torna!!!

Anònim ha dit...

ice un 14 i me pegaron bronca nuncamashagoquinielas con vosotros.

deu

Anònim ha dit...

que torni la dupla nuñes- gaspart

Anònim ha dit...

Io penso que falta uno entrenatore italiano, cazzo!! Fabio Capello, o Marcelo Lipi.o la Rafaela Carrà.e cuando arriba a casa..Nescafé Capuccino.

Anònim ha dit...

Hombre Larry, mira que fallar el plè al quinze!!!No sé com no et vam matar.

e cuando arriba a casa..me pongo el pijama...

Anònim ha dit...

El que fa falta a can Barça sonjugadors compromesos, com el meu germà, l'oscar Garcia, el Gerard, el Motta, (fill bastard del Reixac i la Guillermina Motta...

Anònim ha dit...

Sembla que el bloc es torna animar, eH!

Txiki dimisssión!
Jo si que en sabia de fitxar. Enriuten del Monchi del Sevilla