21 d’agost 2007

El Blog Paià al Montblanc


Amics i amigues de la colleta,
el passat dia 15, un grup d'expedicionaris berguedans van atacar el cim del Montblanc amb gran èxit. L'ascens va començar a les 12 i algo del migdia, i a la 1 aproximadament tocaven el sostre de la Comunitat Econòmica Europea. El grup estava format per 3 noies ( una d'elles lesionada i l'altra embarassada) i 4 nois, que curiosament a part d'alpinistes també són ciclistes. El dia va acompanyar: feia molt temps que no es recordava un dia tan soleiat com el del passat dimecres. A la següent fotografia podeu veure part del grup d'exploradors moments abans d'iniciar el dur ascens:


Aquí ens podeu veure caminant per una cresta de neu, amb els grampons, lligats amb cordes,etc.A mig camí, es va aprofitar per fer unes fotos, perquè quedés constància de la valentia
i coratge del jove grup d'alpinistes.
Vem requerir els serveis de fotògrafs professionals, aquells que treuen la tapa de la màquina per fer les fotos, i que sobretot, un cop revelades les fotos, te les deixen veure i te les donen, no ho dic per ningú en especial...
Finalment, vem coronar el cim, però curiosament no hi ha constància fotogràfica, les càmeres no funcionaven, quina llàstima.
Fins aquí la crònica de l'expedició.

1 comentari:

Page ha dit...

Quina llàstima que per culpa del fred i l'alçada, les màquines digitals no funcionessin i no hi hagi testimoni fotogràfic de l'expedició Alpinista Voi Paiá Extrem, fen el cim del Mont Blanc.