03 d’agost 2007

encara busqueu el plat volador,amb el marciano?

aqui us deixo el video del plat volador que busqueu,
per 70.000Eu. ja el podeu encarregar,al www.moller.com,m'ha semblat entendre,que encara no saben ben bé perque serveix,pero que accepten ideas(militars i paramilitars)per donar-l'hi un ús.aqui em semblá que els podriem ajudar amb una pluja d'idees,sempre brillants obviament el tomás no cal que opini.



la primera aplicació que hi veig,serviria per anar a donar un vol a montserrat,el dia que s'hi troben els "buscadors" d'ovnis,i demés osties "paranormals",només us tindrieu que maquillar de verd(ja sabeu com) i ficar-vos una trompeta al nas,segur que sortim a tots els diaris del mon mundial.

el aparatejo,val a partir de 70.000Eu,airbags i radiocassette apart,no em sembla massa car,hi ha cotxes que valen molt més,i si s'els hi enfonsa el pont,merda.una petita pega del aparato és el consum,150Ltrs l'hora,pero vola a tres o cuatre metres,i agafa els 80Km/h,no és necesita carnet,i porta el paracaigudes de serie.
en podem parlar,el de la gasolinera,segur que es fa esponsor,...

apa a dormir que és tard

2 comentaris:

martipuntnet ha dit...

blogmaster del univers,he intentat "linkar",l'adresa de la empresa del ovni,i no em funciona,si vols provar-ho,igual ho celebrem amb unes "birres"

Anònim ha dit...

Your command, master. Make it quick.

Europe's living a celebration... oooooole, ooooooole, oooooooole!