20 d’agost 2007

Especial Alps Paià 2007


Adelaaante compañeroooooooo!!!
L'expedició ciclista més dopada de la història ha conquerit els Alps, amb esforços i treballs els corredors Quin Quim, Gamba, Page , Aleix i Castella President han suat l'última gota i han cremat l'últim gram d'EPO per arribar als cims més durs i més alts: han conquerit la meca del ciclisme. Fixeu-vos amb la cara de l'Aleix a l'arribada del Col du Galibier: és deguda als transtorns dissociatius que provoquen les transfusions de sang oxigenada.
El dilluns dia 13 els machotes del Berguedà van decidir ascendir el Col du la Croix de Fer, i ho van fer amb tanta emoció que es van saltar el trencant i es van equivocar de port, amb la qual cosa us podeu imaginar que van córrer per res. El cotxe d'assistència, format per les nenes (Pitxurri, Anna i Laia) van saber de seguida que els nois no anaven pel bon camí, i fins i tot els van advertir de l'error, però l'emoció del moment no els deixava palpar la realitat: havien de fer marxa enrera i desfer el camí, el que havien fet no servia per res. Tot es va arreglar assentats a taula a l'hora de dinar: unes pizzes i pasta van fer baixar el disgust. Visca el règim!!!
L'endemà la fam de glòria es palpava a les habitacions de l'hostal, i a dos quarts de 8 del matí ja erem tots plegats esmorzant: quina decepció quan varem veure que no hi havia croissants!!! Però res va impedir que ens dirigíssim a l'Alpe d'Huez per coronar la meca del ciclisme i devorar afamats una raclette. Els machotes no van fer rècord de temps, però la tàctica del Quim va quedar evident: "hachassu" a un km de l'arribada i els deixo morts...Abans del dur ascens, un enfrontament Quim / noies per temes de seguretat va posar més emoció a la vetllada: casc si, casc no. Va ser tanta l'alegria i disbauxa al haver baixat del port, que al tornar a carregar les bicis al cotxe, es van deixar una roda a fora...SORT DEL COTXE D'ASSISTÈNCIA!!A la nit les noies ancioses de victòria varem proposar de jugar una partida de trivial nois contra noies que evidentment vem guanyar gràcies a la nostra astúcia i perspicàcia.
Fins aquí la crònica de les 2 primeres etapes.
Aquí podeu veure els modelets dels corredors: mooooolt professionals, i seguretat per sobre de tot!!
Com podeu veure, el Quim no té res a envejar al gegant del pi.
Els culets del Gamba, el Page i l'Aleix.
El cap de 3 dies, el Equipo Macho Man ataquen el Telegraph i el Galibier tot d'una tirada; durada de l'etapa: una eternitat, però els nois pugen amb moltes ganes i motivació. El Caste s'afegeix a la conquesta amb una Mountain Bike, convertint-se així en l'heroi de la jornada: els altres 4 pencos, molt professionals, molta sabateta, molta bici de no sé quants grams...i el Caste va fer el mateix que vosaltres amb menys equipament, si senyor!!!!!! Classificació:
1r.- Page
2n.-Gamba
3r.-Quim
4t.-Aleix
5é.- Caste
A dalt al cim les condicions meteorològiques eren molt dures, complicant així la coronació del coll. aquí podeu veure uns aficionats animant l'heroi de l'etapa:
El Gamba suant la gota:
El dia següent van pujar el coll de la Madeleine, força dur, bastant llarg però potser amb menys pendent. Van arribar a dalt petadíssims, però el menjar ho arregla tot: aquest any 100!!!
Fins aquí la crònica ciclista; després vindrà la crònica de l'ascens al Montblanc.

16 comentaris:

Page ha dit...

AQUEST ANY CENT I VISCA EL RÈGIM!!!

Crec que haurien de ser els titulars del les vacances cicloturístiques.
Mai havia menjat tant a la meva vida. Després d'una setmana pujant els ports més mítics dels Alps Francesos, me engreixat 2 quilos. NO HO ENTENC!!!... o si...

laiona ha dit...

Jo si que ho entenc: formatge de cabra, formatge de vaca, frankfurts, pizzes, pasta carbonara, tiramissu, gelats coulants de xocolata, gofres, entrepants, més formatge....
el típic menú dels ciclistes!!

Anònim ha dit...

Si m'arribo a pensar que això del ciclisme anava d'aquest pal, m'apunto...

Anònim ha dit...

Altres noticies ciclistes del blogpaia.
El corredor de la secció veterans del blog formada per Paquito i ... prou, va coronar la no menys mitica cima de Port de Comte, de la no menys mitica Volta a Catalunya. Evidentment va coronar en solitari despres de durissims atacs entre ell i la seva ombra. No hi ha constancia fotografica, ja que nomes es veia un fetge, el fetge d'en Paquito que el treia per la boca.
"prometo doparme tot el posible durant l'any per poder estar a l'alçada de la 1ª divisio ciclista del blog i acompanyar-los en properes edicions, els hi fare una mica la "goma" pero no molestare gaire, pero es que aixo d'equivocarse de carretera m'ha arribat al cor, ES MOLT USARAK!!!" va declarar paquito a l'arribada.

laiona ha dit...

Paquito, paquito!!!!!!!!!!!!! ALÉ ALÉ!!!!!!!

Page ha dit...

Paquito, seràs rebut amb les portes obertes. L'equip ciclista Voi Paiá necessita experts amb dopatge!

Anònim ha dit...

A sus ordenes!!!
Començo a omplir el "botiquin" !!!

Anònim ha dit...

Si necesitais a un medico...ya sabeis...una semanita en italia y os quedais como el Pantani...

natx ha dit...

Heu dit dopatge? Bueno, bueno, bueno...jo ja aportaré el meu gramet de sorra, u lu que sea!

Anònim ha dit...

Que equipo hemos montao!!!
i l'any que vé amb el Paquito i el Vilà..... que tremoli el Tour!!!
P.D. tremolors degut al pes d'alguns de nosaltres.....

Anònim ha dit...

Cal fer un petita rectificació a l'excel.lent crònica:
El primer dia, veient que l'ascensió per pujar a la Croix de Ferre passava per una ruta provisional mooooolt més llarga que ens faria arribar tard a dinar, els ciclistes vem optar per ascendir a la mítica estació d'esquí de la Toussui, final d'etapa del Tour 2006 i desconeguda per gran part del públic no entès en matèria...

Anònim ha dit...

O sigui, lo dicho, que us veu perdre: burruuuuuuuuuss!!!

Anònim ha dit...

Perdona, Gabi, jo si m'apunto, a un bombardeig o a lo que faci falta, pero el Vilà??? On l'has vist, tu?? Que dongui la cara i despres en parlarem.
Pd- Gracies, Natx per aportar el teu gramet... de sorra!!!

Anònim ha dit...

jo encara diria més amic Indurain del Berguedà. Dintre el mondillu ciclista, (ldonde se manejan el cotarro)... tothom sap que te molt més mèrit puja a l'estació de Toussuit (port on el Landis va defallir el Tour del 2006, 4 dies abans de fotres el xute de la seva vida) que la Croix de Ferre (un port normalillo.. com pujar a Queralt). A més, si de perdres un dinar es tractava, la decisió va estar ben presa!

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! felicitats campions, l'any que vé penseu en un bon sponsor...
ja en parlarem de tanta fartanera, deus ser aixi com a la marteta li ha crescut la panxa...
en fi, molt bona la critica, i les fotos... i el menjar deuria ser...

Anònim ha dit...

Paquito Vinokurov, el Vilà ja té bici i s'està entrenant... li ha agafat a la Martina i no para, passadís amuuuuunt i passadís avaaaaaall!!!!!