17 d’octubre 2007

paia sedé ( Visca )

Una de les raons per les què no m’agrada que s’acabi l’estiu és perquè amb l’arribada de la tardor arriba també la caiguda de fulles i de trobades sardanistes. Definitivament és una época de l’any trista. Sense poder puntejar, sense fer “ un canvi un”, sense llargs, sense el crit entusiaste del “amunt”… És per això que avui la secció es posa melancòlica i us penjo els videos dels últims campionats en els què hem participat. En Page, en Gabi, en Martí, La laiona, en Natx, en Paquito… hi sortim tots ( correspont a la trobada de Valls del 2005 )

El segon video és d’aquell dia en què ens faltaven noies i en Paquito va haver de sortir amb les faldilles. Quin riure que feia. Quins esglais. Però tot fou molt bonic i engrescador. Això sí, l’any que ve ballaré les sardanes amb les Marteen’s puntera de ferro que ja he canviat l’ungla dues vegades de tant puntejar. La primera vegada que em va passar va ser precisament per “corpus” durant les festes de la nostra Patum. De fet, qui no es lesiona aquells dies?: Sardanes al matí, al migdia i a la nit! Què bé. Després de tant saltar a la Plaça eufòrics dels Tirabols poder seguir de festa ballant sardanes… això sí que és un final de festa com Déu mana! I no aquestes festes Majors de “pacutilla” que acaben en concerts a altes hores de la matinada! I a més: El divendres tenim concurs. Aquest any només hem fet el tercer lloc, ( eh pillastres!) Ja us ho deia que no entrenaven prou, que vosaltres us ho tiraveu una mica a l’esquena i després passa el què passa. Tercers i jugant a casa. Ai, noies i nois. Sort que a Cassà de la Selva vam quedar primers i ja us ho perdono tot…allò sí que fou una bona actuació! Recordem com vam trionfar: el pas gargamelló amb saltironó:


Apa que aquest any sí que ens hem sortit!!!!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Tio, això de beure a les 3:22 de la tarda no és gens bo......

Anònim ha dit...

Ho dic per experiència....je, je, je

laiona ha dit...

Jo crec que per millorar el nivell, hauríem de contractar el pare del tita perquè ens faci unes classes particulars; VISCA!!

Anònim ha dit...

El noi de Cal Vilà també ballava molt bé...un cop va fer una exibició impressionant a la Plaça de Sant Joan... i vestidet de catalanet!!!!

Anònim ha dit...

És veritat... i ho va fer tant bé que es va crer una cobla en honor seu, la mítica cobla pre-pirineu!

Page ha dit...

A mi no em fotreu pas. Aquests que vallen sardanes, son actors de la Cubana

Anònim ha dit...

un respecte per la nació

Anònim ha dit...

La revolució sardanística: ballar despullats! Quin gran goig i quina joia... Te l'he vist!

Anònim ha dit...

HUUUUUUUULA
M'encaaaaaaaant això de ballar despullats!!!

natx ha dit...

Sinjo: Estas bé del cap!

Anònim ha dit...

Perque les sardanes duren 1/2 hora cada una si la mitjana d'edat de qui les balla voreja els 65??? Un dia en "pelaran" algun.
Perque el fantastic programa sardanistic de Catalunya Radio " MANS "el fan dissabtes i diumenges a primera hora del mati quan la ressaca es mes terrible??? La setmana passada no hi pensava i al engegar la radio una tenora descontrolada hem va perforar el timpan.
El que toca el flabiol i aquell tambori tambe es treu el titol al conservatori?? A on, a Catalunya en miniatura???
Perque a les rotllanes sempre hi ha mes dines que homes???
Perque posen els jerseis, bolsos, motxilles,etc.. al mig de la rotllana com si fos un foc de camp???
Es veritat que si et menges una llimona davant de la cobla es una putada pels musics???


PD1 Vaig quedar molt maca amb aquella perruca i aquella minifaldilla,llastima que s'hem veigues el "visu".
PD2 Sinjosele, si mai hem veus ballant sardanes i no es Patum, MATA'M!!!

Anònim ha dit...

Hòstia paquito, de totes les preguntes que fas no te'n sé respondre cap...però penso que ets un esma perdut, un carajirat... ja t'ho diu el Txacón: Respecte! I tranquil et puc matar encara que no ballis sardanes.
Per cert el programa de Catalunya Ràdio ens han trucat per una entrevista: qui vol anar-hi? Estan admirats del nostre pas de gargamalló amb saltironó. Laiona tú que estàs a Barna, t'animes?

Anònim ha dit...

Ostia, Sinjo... si el fantastic, fenomenal, fantambulos, programa "Mans" vol una entrevista, el candidat ideal es en Pep Vila!!! Es la seva hora!! Has de contar que la sardana la toca molt be, es tres per quatre, com la buleria!!! I ballar , no vegis com la balla a aquelles hores en Josep!!! Ens fara quedar be!!!

laiona ha dit...

Això està fet, faré l'entrevista al programa de catalunya radio, però necessito un exemplar masculí autòcton i representatiu de la nostra colla sardanista, i a més, haurà d'anar vestit de pastoret catalanet, i vés per on, que el pastoret catalanet més joiós i ofanós que he vist mai, és el noi de cal vilà. Si tu no vens, jo sola no ho puc fer; seria un acte de traïció.

Anònim ha dit...

el vicari d'olot no té pels al ninot!
cap a la plana del pirineu totes les putes van a peu, i els maricons amb bicicleta,
ÉS L'EMPORDÀ!

Anònim ha dit...

No me llamo José Luís, em dic Josep Lluís! aquí i a la Xina!
Mans Netes!!!!!!

Anònim ha dit...

Cap a la plana del pirineu totes les putes van a peu... i els maricons amb bicicleeeeta,
ÉS L'EMPORDÀ!
Ai mare de Déu quina sigala quan se la treeeeeeu!

Anònim ha dit...

tots trempats tots trempats!!!

Anònim ha dit...

Aixo es un blog o es un desfile de personatges temporada otoño- invierno???

Anònim ha dit...

A mi tampoc em barrufa!!!

natx ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Escandalo, es un escandalo!

Anònim ha dit...

laiona t'acompanyo vestit del què faci falta. De catalanet no em fa res, normalment per despetxar a la botiga me'l poso... què vols que et digui: al calaix s'hi nota

Anònim ha dit...

Estos catalanes se venden por menos de un duro!!

Anònim ha dit...

Peddona , ibadetxe, en Catadunya ja contamos en euros!!!

Anònim ha dit...

No dijo nada...