29 d’octubre 2007

Gol Paià

Hola paierus. Cap de setmana poc interessant en general, esportivament parlant, clar, perquè el tema Saña dóna per molt, a tort i a dret...

Futbol. Avorridíssima victòria del Barça amb l'Almeria, però almenys va ser una victòria. Em sembla que el Ronaldinho té els dies comptats... El Madrit també avorreix i també guanya, i el súper Apañó va empatar contra el Mallorca. Ja van afluixant, i els que els queda... El Juande del Sevilla fot el camp a Anglaterra (ja s'ho trobarà...) i el València fot fora el Sánchez Flores.
Aprofito per fer un apunt quinielístic. Aquesta setmana el "responsable" d'aquesta secció va agafar la responsabilitat de fer la Quiniela. Resultat: dos 10!! Això significa una bonica quantitat de 4,76 euros. A veure si n'apreneu!!!

Basquet. El Joventut va fer el ridícul. El Barça va guanyar a l'Akasvayu i el Manresa també va guanyar. Han començat forts aquests, a veure quan duren...

Handbol. Van jugar??

Motor. Rum, rum.

Curling. Es rumoreja que el Ronaldinho podria fitxar per algun equip important al mercat d'hivern...

Bolets. Sense novetats, se'n fa algun al.....bosc.

Veterans. Victòria treballadíssima contra el Vilomara, al municipal de Berga. El resultat va ser de 1 a 0. Els visitants van disposar de nombroses oportunitats, però sempre van xocar amb el porter local. Fins i tot van fallar un penal. A partir d'ara les victòries començaran a sovintejar. Només falta una mica de confiança... i de forma física... i d'actitud... i ja està.

I això és tot. Per ara...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hombre Joanet, felicitats pel gran partit realitzat. JO HO HE DIT SEMPRE QUE ERES UN DELS MILLORS PORTERS DE LA COMARCA!!!

Anònim ha dit...

amb el fàstic que fan 11 homes depilats, xutant una pilota a tor i a dret

Anònim ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Saña, l'ho millor és a les dutxes... culo contra culo...

paquito ha dit...

carai!!

Anònim ha dit...

que en sou d'ordinaris!!! vés vés