18 de setembre 2007

L'ACUDIT DE LA SETMANA

Un gallego llamado García, abre una ferretería a sólo dos cuadras del Vaticano en Roma. Como publicidad, fuera de su establecimiento, el gallego cuelga un enorme crucifijo. Bajo la figura de Jesús, clavado en la cruz, el galaico pone un cartel luminoso que dice:

"CLAVOS GARCÍA, 2000 AÑOS DE GARANTÍA"

El escándalo fue mayúsculo. Monseñor Fanfanni, editor del Osservatore Romano, va personalmente a conversar con el hijo de Galicia. De la forma más fina posible, el Padre Fanfanni le explica al gallego que no se puede usar este tipo de publicidad... y mucho menos en Roma.

El gallego, como hombre razonable que es, modifica su anuncio, reemplazando la figura del Cristo crucificado con otra. Esta vez, Jesús tiene solo una mano clavada, la otra está suelta saludando al público. Debajo de la cruz hay un nuevo cartel luminoso que dice:

"ADIVINEN EN QUÉ MANO SE USÓ UN CLAVO GARCÍA"

El escándalo ahora llega hasta Castelgandolfo. El Papa Juan Pablo, horrorizado, va en su papamóvil hasta la tienda del ferretero. El Santo Padre, con sus trémulas manos temblorosas (del Parkinson), le clama al gallego: "Hijo mío, no puedes usar a la figura de Nuestro Señor como efigie de tus anuncios comerciales... por favor, inventa otra cosa..."

El siempre creativo gallego coloca una cruz vacía fuera de su tienda y debajo de ella hay un nuevo cartel luminoso:

"SI LOS CLAVOS FUERAN GARCÍA... ¡NI JESÚS SE ESCAPARÍA!

17 comentaris:

Page ha dit...

je je je... mu bueno

Page ha dit...

Aquesta setmana no hi ha secció 1X2. No sé qui te la quiniela que va fer e l Camps. El Zamora potser?

Aquest cap de setmana el Tubau tu eres mi campeon, campeooooooooooon, serà la persona encarregada de fer-la, i treure'ns de la misèria. O sigui, que ningú fagi la quiniela aquest dissabte.
apa yanoverem.

per cert, anaveu bé aquest dissabte!!!

Anònim ha dit...

La Quiniela de Monsieur Camps: 9 resultats encertats!!!
Encara quedarà pendent saber que va fer la penya divendres, peró de moment Monsieur Camps es posa en primera posició del ranquing 2007-2008, i ja gairebé al nivell del Gran Larry!!
Monsieur Camps + EL Gran Larry = 15

Apa Ianoverem.

Pavu ha dit...

La penya divendres va fer una gran quiniela i fins i tot va encertar l'empat del Barça. En total vem fer un magnífic 6!! La quiniela era molt bona, són els equips que són dolents...

Anònim ha dit...

Monsieur Camps és el que ha tingut més encerts i fa la quiniela a sorts (amb una baralla de cartes). Tants anys parlant de futbol com si en sabessim mooolt i ...CARDEM PENA!!!!!
Que torni en Larry!!!!!

Anònim ha dit...

Després d'escoltar en Josep Maria Minguella el dilluns a la nit a Catalunya Ràdio proposo:
Crear la penya MORIENMINGUELLA!!

Anònim ha dit...

El problema de la quiniela de la penya divendres és que la vam fer massa d'hora... jo crec que amb 4 o 5 birres més hauriem fet:

-un 15 a la quiniela
-el jeroglífic de la vanguardia
-un sonet
-una oda a Damm
-una telenovela per substituir Ventdelcul
-i un sistema operatiu basat en el sudoku i el Paint.

Anònim ha dit...

Segons en Minguella: en Saviola ferà mes gols que l'Henry jugant menys minuts ( paraules textuals ). Sí senyor Gabi: penya moriminguella ja!.

Anònim ha dit...

Podriem penjar al Minguella amb aquests claus del Natx que son tant forts, a veure si així calla per sempre!!!!!!!
Page: urgeix la secció de a qui no suportes.
1- MINGUELLA
2- MAJOR (un altre fracassat a president del Barça que només fa que criticar-ho tot)

Anònim ha dit...

Després de veure que el nivell quinialístic de la colleta està per terra hem decidit prendre aquesta setmana la responsabilitat de fer-vos milionaris! Ja ens donareu les gràcies més endavant.

natx ha dit...

En serio que el burru del Minguella va dir això? Home, potser ho endevina i haurem de callar però està clar que alguns ja no saben ni que dir per fer oposició. Espero que es torni a presentar i no tregui ni el seu vot!
Per cert Hagi: si vols fer la nostre quiniela deixa el teu nif,adreça i telf. que jo d'un romanès no me'n fio ni per jugar al parxis.

Anònim ha dit...

QUE UAVEU VIST AIXÒ!!! Estic indignat. El Barça fa un partit bastant bo, amb ocasions, l'Olympic no en crea ni una i els PUTUS SOCIS del camp Nou xiulant. Espero que cremin el camp nou amb els socis dins (Gabi ja t'avisarem pq aquelll dia et quedis a casa, o te'n vagis al Bailen)

laiona ha dit...

A mi també m'urgeix la secció "a qui no suportes":
1.SOCIS RENEGATS
2.SOCIS NUÑISTES

Anònim ha dit...

Ahir Laiona mooolts dels 'socisrenegatselsocisempretelaraó' van estar rondinant tooot el partit i XIULANT al Ronaldinho i Zambrota especialment i esporàdicament a d'altres jugadors,.... INDIGNANT!!!!!
Ara que en Foster ens farà un camp nou enfosaria aquest amb tots el 'sicisrenegatselsocisempretéraó'a dins, començant per:
1-MINGUELLA
2-MAJOR
3-ARÚS

Anònim ha dit...

Per cert Laiona, què tal els examens?

Anònim ha dit...

Ara el fuster ja no opina de futbol? Ara fa els camps!! quin paio!
Natx et juro que en Minguella va dir això per Catalunya Ràdio. En gabi em sembla que ho va escoltar. Avui estant emprenyats per haver guanyat. Ells que volien cremar el camp! moriminguella ja!

Pinxu ha dit...

Es patètic!
Que si el Xavi no la passa pru ràpid...
Que si el Ronaldinho és un gandul...
Que si l'Henry està acabat...
Que si el Ricard ha perdut els papers...
Això d'anar a Can Barça, s'està fent insoportable!
Els que animem sóm 4 de contats.
Sóm la pitjor afició del món!!!