24 de setembre 2007

Gol paià

Bonanotx paierus!

Cap de setmana marcat per...mmmm, no ho sé. Anem al tema:

Futbol. Gran victòria del Barça davant el Sevilla en la presentació del nou camp nou camp nou camp nou. Però que no se n'han adonat que el què cal canviar és el putu soci renegat? Hohabeuvist? Hohabeuvist? La mare que els va parir!! Ja està, ja està... El Madrit va empatar in extremis i l'Apañó va tornar a perdre. Aquest dimecres líders. Què li passa al Ronaldinho?

Bàsquet. El Barça continua una temporada més sense equip. Em sembla que suprimiré el bàsquet d'aquesta secció...

Rugby. Els All Blacks, Austràlia i Sudàfrica ja estan a quarts, entre d'altres.

Moto GP. Stoner campió, el nen Pedrosa cau i el Toni Elías fa tercer.

Esport local. Comença la temporada dels veterans del Berga. Primer partit a casa contra el Xup, amb un meritori empat a zero. Els berguedans van jugar tota la segona part sense cap canvi i amb alguns jugadors tocats. Cal destacar l'absència del porter Pinxu. Motiu: no sap l'edat que té. Al seu lloc va debutar l'equatorià mmmm, ara no me'n recordo com es deia, però ho va fer prou bé.
El primer equip del Berga no sé què va fer, si algú pot i vol informar ja ho sap.

Apa, que és dilluns i els que no som pixapins hem treballat. I molt. Com sempre.

Ianoverem!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Indignant campanya d'elsocisempretelaraó contra el Ronaldinyu, ara anomenat "el més gran caradura del Barça", nigú recorda aquests últims anys?
La pitjor afició del mónmundial!!!!

Anònim ha dit...

NATACIÓ: EL CAS MECA
No vull parlar de la seva mundialment coneguda travessa fins a Mallorca...tothom tindrà la seva opinió, però si multipliquem les hores que va tardar per la distancia que hi havia, dóna una velocitat de creuer molt semblant a la dels ferrys de transmediterrania....no sé, no sé...
Bé, un altre tema. Doncs, el senyor Meca (el millor nedador de llargues distancies del món mundial) no podrà participipar a les olimpiades, ni als campionats mundials! ¿i perquè això? Doncs perquè no ha participat a cap cursa classificatoria pels esmentats campionats...¿i perquè això? Doncs no ho sé...
Potser perquè en aquestes curses els cronometres funcionen? o Perquè no hi havia medusses gegants i taurons assassins que nadessin al seu costat? o perquè des que va fer la pujada del Guadalquivir amb la samarreta del Betis, els bètics no aixequen cap i la iaia del Betis el busca per tallar-li els cataplins? ....O potser té por que li analitzin l'orina?...
El Cas Meca està per resoldre...

Anònim ha dit...

Bueeeenas noches y saludos cordiales!
Parece ser que en las últimas horas el caso Meca ha dadao un giro de 180º, i es que el bravo nadador Español ha tomado cartas en el asunto y ha decidido cambiar de manager. Ha llegado a un acuerdo con el Sr. Manolo Saiz (de gran reputación en el mundo del ciclismo).Acto seguido se ha realizado un exahustivo examen en la clínica del no menos conocido Dr. Eufeminano Fuentes. Los resultados de dicho examen dejan totalmente descartada la hipotesis de doping en el cuerpo de David, unicamente se encontraron restos de una sustancia blanca viscosa en las paredes de su terminación dudodenal.
Entonces, podemos decir que el caso Meca empieza a aclarar-se, o se complica todavia más. ¿No es cierto Domingo?

Anònim ha dit...

Totalmentedeacuerdojosémaria!!!

Anònim ha dit...

Hola soy David, o sea, Meca,o sea David Meca, o sea. Estoy todavia perplejo después de leer semejante sarta de mentiras en este blog! Ha sido terrible, muy duro, duríssimo, en algunos instantes pensé que no llegaría hasta el final de este escrito, però saqué fuerzas de flaqueza, apreté los dientes, i me dije: Si has empezado tienes que acabar! y después de luchar contra los elementos,lo conseguí.
Pués bien, todo tiene una senzilla explicación, los restos de la sustancia blanca que encontraron em mi cuerpo, són consequència de mi última travessia por los congeladas aguas de antártico, donde de repente me ataco por la espalda un enorme ballenon blanco en celo, y cuando me dí cuenta ya era demasiado tarde, Ulysses (así le llamo ahora al Ballenon blanco)estava tan pegado a mi cuerpo que no notava ni el bañador...fué terrible!! Se imaginan lo que significa esto? que después de todo lo pasado te dejen ahí tirado, en medio del mar,...i que a dia de hoy todavia no he recibido ni una llamada teléfonica, ni un sólo mensaje de texto? Estoy destrozado!
Por favor, Ulysses, si me puedes leer des de algun cyber del fondo del oceano, dame señales de vida! No me hagas passar esto a mi sólo! No se si voy a conseguirlo...

Anònim ha dit...

UUUUUUUUUUla
M'encaaaaaaaaaaaaant

Soc la ballena ulysses, però tota la fauna marina em coneix per Mari Pau.

Meca, l'o nostre va ser molt profund! tot tendresa! amor pur! Espero poder-te retrobar en futures travessies... ens fotarem uns platanos de canaries!

El teu estimat;
DIGUEM MARIPAU!!!

Anònim ha dit...

Estic farta que s'utilitzi es meu nom en aquest blog de catalanets independistes. No tinc res en contra des catalanets, doncs jo no sóc fatxa i a mi no m'agrada es PP ni es Matas, encara que em presenti amb ells a les eleccions de ses illes.
Visca en Cris Joanicu!!!!!

Anònim ha dit...

Perdona Jané, pro si en aquest bloc s'utilitza el nom de Maripau és gracies a mi, que soc molt més famosa que tu, fa molts anys que surto per TV3 i fins hi tot ja m'imiten a polònia. El meu secret de l'èxit, et preguntaràs?... Me follat a tot TV3!!!

Jané... és un mont d'enveges!!!

Anònim ha dit...

I jo a quí m'he de follar perquè em donguin un F1?

Anònim ha dit...

Jaaané Jaaané on tens la cireeera?
Jaaané Jaaané on tens la cireeera?