17 de setembre 2007

Gol paià

Привет paierus!!
Hora de "Ventdelplà", hora de fer la secció. Cap de setmana amb moooltes notícies, massa per mi. Segur que me'n descuido moltes...

Futbol. Pobríssim empat del Barça amb l'Osasuna. Però això ja és el que vol el soci, així podrà criticar, xiular i renegar, que és l'únic que sap fer. Un altre dia analitzarem el comportament del soci del Barça, que hi ha molta feina. El Madrit va tornar a guanyar (amb algunes "ajudetes"), i l'Apañó va guanyar a l'últim minut i gràcies.

Bàsquet. Lamejorseleccióndelahistoria va perdre la final de l'europeu contra Rússia. El Pau Gasol va fallar el tir final i li van baixar els fums de cop. Apa, a plorar una mica!!!


Formula 1. Continua l'emoció pel campionat i continuen les carreres avorrides. Van guanyar els espiats Ferrari, l'Alonso va fer tercer i el Hamilton quart. L'Alonso cada dia fa més amics, al final fins i tot ell es tindrà mania!!

Moto GP. Gran cursa al GP de Portugal, amb victòria final de Rossi després d'un duel molt emocionant amb el nen Pedrosa. Al final va guanyar el millor, Rossi.

La Vuelta. Ha estat la gran oblidada d'aquesta secció. I de moment continuarà així.

Rugby. Continua la Copa del Món. Sense grans sorpreses.

Bolets. Continua la sequera.

Esport local. El Berga de futbol comença la nova temporada a Preferent amb una derrota. Sembla que l'equip estrella de la temporada tornarà a ser l'equip del veterans. Aquest dissabte, van empatar amb el Cal Rosal, sobretot degut a les importants absències. Cal destacar la incorporació d'un nou porter, el Pinxu (o Modestu, o Meloner). Tothom es fa gran...

Apa, això és tot per ara.

Пока!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pavu ets un crac! Per cert encara vas borratxo del casament o ja t'ha passat una mica?

martipuntnet ha dit...

pavu,els "futbolistes"no és fan grans,agafan experiencia,amb el fitxatje del modesto heu fet una gran incorporacio al equip,us ensenyara a menjar pipes a tota ostia.
apa fins aviat.i aquest any campions.

Anònim ha dit...

En el cas del modestu, més que gran jo diria que es fa gros...

Aquest any 100!!!

Pinxu ha dit...

I tant, futbolísticament parlant, cada dia més gran...
Que gran tio...