29 de juny 2008

Delicatessen Paià

Bon vespre. Primer de tot escric amb color verd perquè és el color de l'esperança, per veure si podeu anar tots a pujar el pedra...
En fi, anem al que toca, a la teca. Perdoneu per tants dies de "campana"
Amanida de poma i ceba amb dàtils i vinagreta de canella:
3 endívies blanques
2 cebes tendres
1 capseta de soja germinada
12 dàtils naturals
2 pomes verdes

per la vinagreta:
1 cullerada de sucre de canya
150 ml oli d'oliva
1 raig de suc de llimona
1 culleradeta de canyella

Tallem les cebes a "julienne", els dàtils a quatre trossos i es barreja tot amb la soja i la vinagreta.
Reserveu les pomes i les endívies que es tallaran i s'afegiran a l'amanida després d'haver reposat una hora a la nevera.
Al moment abans de servir s'afegeix la pols de la canyella.
La vinagreta:
agafeu la ceba i la soja una mica d'oli i llimona, un poc de sal i pebre i marinar una bona estona. Afegiu els dàtils més tard, perquè si no s'estoven massa.
Que vagi de gust!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una vinagreta sense vinagre!! Això si que és cuina decosntructiva....