17 de juny 2008

La vida en un Jeep

Hola a tothom. Com cada setmana (o no) torna la vida en un Jeep. L'enquesta de la setmana passada ens demostra que la majoria dels paieros son fidels. Un 66% no han fet mai el salt a cap de les seves parelles, admirable!! I això que n'hi ha que fa moooooolts anys que van junts, n'hi ha d'altres que clar, fa molt poc que surten, i encara no s'ha donat la opurtinitat de cometre adulteri. Tornarem a fer la pregunta d'aquí 5 anys i ja veurem si el tant per cent varia o no. Un 28% dels "aqui presentes" són adúlters declarats; a uns els ha sortit gratis, i altres han hagut de rascar-se la butxaca. Bueno gratis...MAI SURT GRATIS!!!! je je je...I un només un personatge del blog ha votat que "no ha fet mai el salt però ja li agradaria". Estaria bé saber amb qui estava pensant quan contestava l'enquesta.

I aquesta setmana una petició del barrufet solidari: esteu a favor dels actes dels piquets? Trobeu exagerades les seves accions o considereu que són justes i necessàries per fer efecte?
Apa, a pensar-hi.
La neurona està moooolt cansada, necessita unes vacancetes, però no puc renunciar a fer la secció setmanalment. Per tant, s'accepten propostes per futures enquestes.

J.M Puyal.
S'enté això?