16 de juny 2008

Gol Paià

Holabonanit!

Un altre dilluns. Avui toca secció light.

Futbol. Estem en plena Eurocopa. De moment no hi ha gaire cosa a destacar. La roja ja està a quarts. Ara toca esperar rival: França, Itàlia o Rumania. El Pedraforca ens espera...
Pel que fa al futbol català, hem de felicitar al Girona pel seu ascens a segona A (a veure si duren), al Barça B (quin gran entrenador!!) i al Sant Andreu per l'ascens a segona B.

Curses de muntanya (o alguna cosa així). Parlant del Pedraforca, n'hi ha alguns que no es van poder esperar i aquest diumenge van fer la cursa del Pedraforca. El nostre representant, el Sagalet (o Franc, Ninu, Murdoc, noestàmalamentel63, Puma, etc...) va tornar a fer una excel·lent actuació amb un temps de 2:15:28. Va quedar desè de la seva categoria i 81è a la classificació general (van acabar la cursa 246 matats). Evidentment no havia dormit però s'havia pres una cantimplora de poció màgica. Intentarem descobrir la fórmula.... A veure si el doctor Jou ens pot ajudar. O el professor Bacterio....

Tenis. VamosRafaNadal va guanyar el torneig de Queens. Aquest merengue està imparable, però ja caurà a Wimbledon.

NBA. Els Lakers del Pablito Gasoooool estan perdent la final per 3 a 2. Jo diria que no tenen gaires possibilitats. Bé, per mi que no en tenen ni una.

I què més? Doncs no ho sé, a veure si hi ha algun voluntari/ària que ens informi una mica més.